Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Арогантното поведение на Радуканов

Мнениеот tut » 17 май 2011 20:14

Mincho написа:Предварително искам да уточня, че съм фен на ЦСКА, но просто адски ме дразни арогантното поведение на Радуканов. Чудя се няма ли кой да му каже как да се държи с фенове и журналисти. Интереса към ЦСКА и Левски е огромен и се очаква феновете да получават адекватна информация. Радуканов се среща с журналисти и какво говори " Атакуваме Шампионска лига", " Чакам 15-20 футболисти лятото", " Селекцията в ЦСКА я прави бай Добри"..има още десетки такива изцепки. В интерес на истината Радуканов още абсолютно нищо не е постигнал с отбора на ЦСКА, а се държи като .....хайде да не казвам какво. Малко уважение да има към феновете и журналистите. То май си е до възпитание.

ти на тия утрепки журналисти ли викаш бре .................. хахах ................. Радуканов се държи напълно нормално след като вече сто пъти им каза кога ще говори за селекцията а те всеки път това питат .... е с тъпи парчета така трябва да се държиш .....

не знам за вас ама на мен въпросите им ми писнаха ... .всеки път едно и също ...... една журналистка всеки път и всеки човек от клуба пита " на какво се държи промяната " ама всеки път само тоя въпрос ......... как пък не измисли нещо друго да пита ....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
chervenooko
Контакти:

Мнениеот chervenooko » 17 май 2011 20:14

от месеци твърдя,че този човек няма работа в ЦСКА,но чак сега хората започнаха да се съгласяват с мен.и този сезон ни изпързаляха,по зле сме от миналата година когато станахме 2-ри.сега и слабаците от левски ни минаха,а те ще ми го хвалят.този човек не разбра ,че това не е опитно поле,това е ЦСКА,нас не ни радва нищо друго освен 1-во място.Радуканов махай се от нашия клуб.ти си за средняшки отбори,затова и нас ни изклати на трето място.
ЛИТЕКС - АБОНАТЪТ НА ЦСКА ЗА ЗАГУБИ

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 17 май 2011 20:16

chervenooko написа:от месеци твърдя,че този човек няма работа в ЦСКА,но чак сега хората започнаха да се съгласяват с мен.и този сезон ни изпързаляха,по зле сме от миналата година когато станахме 2-ри.сега и слабаците от левски ни минаха,а те ще ми го хвалят.този човек не разбра ,че това не е опитно поле,това е ЦСКА,нас не ни радва нищо друго освен 1-во място.Радуканов махай се от нашия клуб.ти си за средняшки отбори,затова и нас ни изклати на трето място.

Ти определено си син провокатор !!!
Не вярвам да има фен на ЦСКА който да го мисли това сериозно !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 май 2011 20:18

Joni_ написа:
chervenooko написа:от месеци твърдя,че този човек няма работа в ЦСКА,но чак сега хората започнаха да се съгласяват с мен.и този сезон ни изпързаляха,по зле сме от миналата година когато станахме 2-ри.сега и слабаците от левски ни минаха,а те ще ми го хвалят.този човек не разбра ,че това не е опитно поле,това е ЦСКА,нас не ни радва нищо друго освен 1-во място.Радуканов махай се от нашия клуб.ти си за средняшки отбори,затова и нас ни изклати на трето място.

Ти определено си син провокатор !!!
Не вярвам да има фен на ЦСКА който да го мисли това сериозно !

+1

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 17 май 2011 20:20

Как да се държи с такива отрепки, които само създават интриги, сензации и знаят само да плюят? Взима пример от най-добрия (за справка - Аватарът ми ;) )

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 17 май 2011 20:20

Фен съм на ЦСКА на 100% , че дори и 101. Обче ми идва малко в повече това поведение. Спечели три титли на България, вкарай отбора в ШЛ и тогава се прави на Мауриньо. Просто много си повярва. След като журналистите не стават за нищо откъде трябва да се информираме....треньора на отбора, ако се държи като клоун..кого да попитат журналистите за информация свързана с отбора.Или е по-добре всеки ден да се четат глупости по вестници и сайтове. Излез като мъж и говори, не да ми се прави на голям хуморист. Не отива на треньор на ЦСКА да се държи по този начин. Това е моето мнение. Не ангажирам никого с него..просто ми беше любопитно какво е мнението на останалите червени фенове.

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 17 май 2011 20:23

Ще го упрекваме, че не е спечелил титла и не е вкарал отбора в Шампионската лига, когато не започне с 14 точки пасив от лидера и когато не попадне в един абсолютен хаос, какъвто беше ЦСКА, когато той пое тима.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 20:25

Mincho написа:Фен съм на ЦСКА на 100% , че дори и 101. Обче ми идва малко в повече това поведение. Спечели три титли на България, вкарай отбора в ШЛ и тогава се прави на Мауриньо. Просто много си повярва. След като журналистите не стават за нищо откъде трябва да се информираме....треньора на отбора, ако се държи като клоун..кого да попитат журналистите за информация свързана с отбора.Или е по-добре всеки ден да се четат глупости по вестници и сайтове. Излез като мъж и говори, не да ми се прави на голям хуморист. Не отива на треньор на ЦСКА да се държи по този начин. Това е моето мнение. Не ангажирам никого с него..просто ми беше любопитно какво е мнението на останалите червени фенове.

Ако те попитат за 10 дена 20 пъти едно и също нещо, когато на 21 път бъдеш запитан за същото как ще реагираш?
Оня ден някакъв репортер го пита пък иска ли да стане национален селекционер, е той как да отговори според теб?
На несериозни въпроси се отговаря с ирония, та ако ще и нищо да не си спечелил.
100 пъти го питаха, как успя да вдигне ЦСКА, човека 100 пъти им отговори, а те продължават да го питат, ай у лево на драскачите и толкова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 май 2011 20:26

Mincho написа:Предварително искам да уточня, че съм фен на ЦСКА, но просто адски ме дразни арогантното поведение на Радуканов. Чудя се няма ли кой да му каже как да се държи с фенове и журналисти. Интереса към ЦСКА и Левски е огромен и се очаква феновете да получават адекватна информация. Радуканов се среща с журналисти и какво говори " Атакуваме Шампионска лига", " Чакам 15-20 футболисти лятото", " Селекцията в ЦСКА я прави бай Добри"..има още десетки такива изцепки. В интерес на истината Радуканов още абсолютно нищо не е постигнал с отбора на ЦСКА, а се държи като .....хайде да не казвам какво. Малко уважение да има към феновете и журналистите. То май си е до възпитание.

:lol: Ще ме спукаш от смях

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 17 май 2011 20:30

Ясно значи има почва това поведение у нас. Жалко, че точно от треньора на любимия ми отбор, но ....съдба. Ще го видим другия шампионат, когато сам си направи селекцията, подготовка и всичко. Тогава той ще си носи отговориност, но с тази разлика, че тогава ще има цели различни от това да изкара ЦСКА на 3-то място в класирането....Дразня се и това е..винаги ЦСКА е имал претенции, че неговите фенове са по-интелигентни от тези на Левски, но с този треньор начело....мъка, мъка....Поживём — увидим..казват руснаците

Върни се в “ЦСКА”