Mincho написа:Предварително искам да уточня, че съм фен на ЦСКА, но просто адски ме дразни арогантното поведение на Радуканов. Чудя се няма ли кой да му каже как да се държи с фенове и журналисти. Интереса към ЦСКА и Левски е огромен и се очаква феновете да получават адекватна информация. Радуканов се среща с журналисти и какво говори " Атакуваме Шампионска лига", " Чакам 15-20 футболисти лятото", " Селекцията в ЦСКА я прави бай Добри"..има още десетки такива изцепки. В интерес на истината Радуканов още абсолютно нищо не е постигнал с отбора на ЦСКА, а се държи като .....хайде да не казвам какво. Малко уважение да има към феновете и журналистите. То май си е до възпитание.
ти на тия утрепки журналисти ли викаш бре .................. хахах ................. Радуканов се държи напълно нормално след като вече сто пъти им каза кога ще говори за селекцията а те всеки път това питат .... е с тъпи парчета така трябва да се държиш .....
не знам за вас ама на мен въпросите им ми писнаха ... .всеки път едно и също ...... една журналистка всеки път и всеки човек от клуба пита " на какво се държи промяната " ама всеки път само тоя въпрос ......... как пък не измисли нещо друго да пита ....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ