За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА
Аз мисля, че добрият тон си е реалност в тази тема, стига да не обръщаме внимание на някои по-глупави и първосигнални от останалите.Присъединявам се към мнението, че Левски ни победи с игра днес, както и че продукцията беше много слаба. Убеден съм, че има отбори от вторите дивизии на европейските първенства, които играят по-съдържателен и бърз футбол. Дано имаме късмет да не се изложим в Европейските турнири и вземем по някоя попеда, имам предвид ЦСКА и всички останали български отбори.
- levskar in CY
- Контакти:
Angoff написа:Аз бях в сектор-Г ... цял ден скачах ,виках,пях подрекпях...веднага след мача една голяма празнина имаше в мен...Левски спечели заслужено,беше по хитрия отбор,и агитката им ми хареса,бяха като едно цяло...поздравлениа и за отбора и за феновете ... иначе дерби имаше на трибуните !
Има ли според теб някакво реално обяснение за играта на ЦСКА в този мач?

- Junior Urchin
levskar in CY написа:Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!!

Абе, ти от кой свят си, бе? Браво за това, че ти късат емблемата ли?
ОЛИГОФРЕН!

- levskar in CY
- Контакти:
DamonHill написа:Аз мисля, че добрият тон си е реалност в тази тема, стига да не обръщаме внимание на някои по-глупави и първосигнални от останалите.Присъединявам се към мнението, че Левски ни победи с игра днес, както и че продукцията беше много слаба. Убеден съм, че има отбори от вторите дивизии на европейските първенства, които играят по-съдържателен и бърз футбол. Дано имаме късмет да не се изложим в Европейските турнири и вземем по някоя попеда, имам предвид ЦСКА и всички останали български отбори.
Никои неиска да се повтори онова 1-17-нали? Които да участва дано се представи по добре!Аз сам в чужбина и тук не правят разлика м-у ЦСКА и ЛЕВСКИ–просто се подиграват с резултатите на на :ГРАНДОВЕТЕ; ни!

- Sleepwalker
- Контакти:
Вижте,който си е скандалджия и с по-невъздържан характер,каквото и да правиш,не можеш да го научиш да се държи малко по-човешки с фен на противника!Всеки си има някакъв нрав,който почти не се променя.Така че не обръщайте внимание на провокациите и простотиите,не им отговаряйте все едно ги няма и проблема ще се реши!Това се отнася до феновете както на Левски,така и на Цска! 

maximalniq написа:Дано да сте толкова мили и ако паднем от някой...![]()
Стига с това страхливо мислене.Ако паднеме,паднеме.Ясно е,че и ние и цска ще се дъниме за в бъдеще много жестоко.Важното е,че се вижда,че може да вирее толерантност и що годе някакво уважение между феновете. Евала на всички толерантни и обективни и от двете агитки.Дразненията никога няма да спрат и това не е толкова лошо.Лошо е когато се излезне от що годе добрия тон и се премине в пълна идиотщина "всички говеда при Гунди" (уникалната простотия. не мога да повярвам,че има хора които го казват) ,"ей чорбари,майка ви да .." и т.н. Мразя когато съм на мач на Левски да псувам цска.Левски не съществува за да мрази цска.Среден пръст за хейтърите и онези нетолеранти говеда и прасета,заради които публиката се махна от стадьоните. Среден и за тъпата журналя,футболните шефове (за съжаление наш Ганьо е типичен пример) и всички онези които подстрекават идиотите.
110 години любов!
Maximalniq, какви са тия комплекси, бе, човек? След такава победа да мислиш за БАТЕ и Жилина! И вместо ти да ни базикаш, да си мислиш какво ви чака от нас занапред! Ти си първият левскар тази вечер, който ми припомня, че ние сме Европейският отбор.
Само че няма нужда, благодаря! Тоя червения емотикон повече ни отива! 

Последна промяна от защо на 10 май 2009 00:25, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- levskar in CY
- Контакти:
Junior Urchin написа:levskar in CY написа:Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!!
![]()
ОЛИГОФРЕН!
След победата тази дума ли ти доиде да ме поздравиш? ГЕНИАЛЕН СИ!!!!!!!!!

Junior Urchin написа:levskar in CY написа:Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!!
![]()
ОЛИГОФРЕН!
За емблемата съм съгласен.Може би човека имаше предвид онези..нормалните. Хората със знамената и в двете агитки.Не онези с димките и другите..дето късат емблемата на противника. Много има да извървиме докато стигнеме нормалните ..онези на запад от италия.Дето уважават флага и химна на противника.
110 години любов!
защо написа:Maximalniq, какви са тия комплекси, бе, човек? След такава победа да мислиш за БАТЕ и Жилина! И вместо ти да ни базикаш, да си мислиш какво ви чака от нас занапред! Ти си първият левскар тази вечер, който ми припомня, че ние сме Европейският отбор.Само че няма нужда, благодаря! Тоя червения емотикон повече ни отива!
С едно намигване..европейски отбор сте били

110 години любов!