За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: За истинските ФЕНОВЕ на ЦСКА

Мнениеот DamonHill » 10 май 2009 00:09

Аз мисля, че добрият тон си е реалност в тази тема, стига да не обръщаме внимание на някои по-глупави и първосигнални от останалите.Присъединявам се към мнението, че Левски ни победи с игра днес, както и че продукцията беше много слаба. Убеден съм, че има отбори от вторите дивизии на европейските първенства, които играят по-съдържателен и бърз футбол. Дано имаме късмет да не се изложим в Европейските турнири и вземем по някоя попеда, имам предвид ЦСКА и всички останали български отбори.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 10 май 2009 00:11

Angoff написа:Аз бях в сектор-Г ... цял ден скачах ,виках,пях подрекпях...веднага след мача една голяма празнина имаше в мен...Левски спечели заслужено,беше по хитрия отбор,и агитката им ми хареса,бяха като едно цяло...поздравлениа и за отбора и за феновете ... иначе дерби имаше на трибуните !

Има ли според теб някакво реално обяснение за играта на ЦСКА в този мач?
Изображение

Потребителски аватар
Junior Urchin

Мнениеот Junior Urchin » 10 май 2009 00:13

levskar in CY написа:Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!!

:shock:

Абе, ти от кой свят си, бе? Браво за това, че ти късат емблемата ли?
ОЛИГОФРЕН! :|

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 10 май 2009 00:19

DamonHill написа:Аз мисля, че добрият тон си е реалност в тази тема, стига да не обръщаме внимание на някои по-глупави и първосигнални от останалите.Присъединявам се към мнението, че Левски ни победи с игра днес, както и че продукцията беше много слаба. Убеден съм, че има отбори от вторите дивизии на европейските първенства, които играят по-съдържателен и бърз футбол. Дано имаме късмет да не се изложим в Европейските турнири и вземем по някоя попеда, имам предвид ЦСКА и всички останали български отбори.

Никои неиска да се повтори онова 1-17-нали? Които да участва дано се представи по добре!Аз сам в чужбина и тук не правят разлика м-у ЦСКА и ЛЕВСКИ–просто се подиграват с резултатите на на :ГРАНДОВЕТЕ; ни!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 май 2009 00:21

Вижте,който си е скандалджия и с по-невъздържан характер,каквото и да правиш,не можеш да го научиш да се държи малко по-човешки с фен на противника!Всеки си има някакъв нрав,който почти не се променя.Така че не обръщайте внимание на провокациите и простотиите,не им отговаряйте все едно ги няма и проблема ще се реши!Това се отнася до феновете както на Левски,така и на Цска! :!:
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 май 2009 00:23

maximalniq написа:Дано да сте толкова мили и ако паднем от някой... ;)

Стига с това страхливо мислене.Ако паднеме,паднеме.Ясно е,че и ние и цска ще се дъниме за в бъдеще много жестоко.Важното е,че се вижда,че може да вирее толерантност и що годе някакво уважение между феновете. Евала на всички толерантни и обективни и от двете агитки.Дразненията никога няма да спрат и това не е толкова лошо.Лошо е когато се излезне от що годе добрия тон и се премине в пълна идиотщина "всички говеда при Гунди" (уникалната простотия. не мога да повярвам,че има хора които го казват) ,"ей чорбари,майка ви да .." и т.н. Мразя когато съм на мач на Левски да псувам цска.Левски не съществува за да мрази цска.Среден пръст за хейтърите и онези нетолеранти говеда и прасета,заради които публиката се махна от стадьоните. Среден и за тъпата журналя,футболните шефове (за съжаление наш Ганьо е типичен пример) и всички онези които подстрекават идиотите.
110 години любов!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 май 2009 00:24

Maximalniq, какви са тия комплекси, бе, човек? След такава победа да мислиш за БАТЕ и Жилина! И вместо ти да ни базикаш, да си мислиш какво ви чака от нас занапред! Ти си първият левскар тази вечер, който ми припомня, че ние сме Европейският отбор. :D Само че няма нужда, благодаря! Тоя червения емотикон повече ни отива! :oops:
Последна промяна от защо на 10 май 2009 00:25, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 10 май 2009 00:25

Junior Urchin написа:
levskar in CY написа:Изчетох доста коментари тук и останах учуден от повечето мнения! Видях и толерантност и уважение в мнението на повечето от вас!Дано успеем да запазим това между 2 агитки!Винаги има победител и победен! Загубихте битката но не и воината!Да спечели по добрия Поздравления за хореографията!!!!!!!!!!!

След победата тази дума ли ти доиде да ме поздравиш? ГЕНИАЛЕН СИ!!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 май 2009 00:28

Junior Urchin написа:

За емблемата съм съгласен.Може би човека имаше предвид онези..нормалните. Хората със знамената и в двете агитки.Не онези с димките и другите..дето късат емблемата на противника. Много има да извървиме докато стигнеме нормалните ..онези на запад от италия.Дето уважават флага и химна на противника.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 май 2009 00:29

защо написа:Maximalniq, какви са тия комплекси, бе, човек? След такава победа да мислиш за БАТЕ и Жилина! И вместо ти да ни базикаш, да си мислиш какво ви чака от нас занапред! Ти си първият левскар тази вечер, който ми припомня, че ние сме Европейският отбор. :D Само че няма нужда, благодаря! Тоя червения емотикон повече ни отива! :oops:

С едно намигване..европейски отбор сте били :) В последно време бяхте зрители само :D
110 години любов!

Върни се в “ЦСКА”