Жал ми е за агитката ви!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maximus2
Контакти:

Жал ми е за агитката ви!!

Мнениеот maximus2 » 09 май 2009 21:00

Хем ми е гот, че ви бихме, хем ми е жал! Жал ми е за една част от агитката на ЦСКА, която доста се потруди да направи една истинки приятна футбола атмосфера на стадиона, а 9 лайна на терена им сраха на труда!
Фен съм на Левски, но не мога да не отбележа, че агитката на ЦСКА макар и по-малка е по идейна от нашата понякога. Иначе като цяло ме зарадва атмосферата на стадиона...браво на вашите, браво и на нашите!
За пръв път от 10 години се радвам на истинско дерби със истинска и вярна публика и от двете страни, истински мач, истинска футболна емоция! Това повече ме зарадва от двата гола във врата на врагО!

Аре...и не ревете много, другия път може и дани биете! ;)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Жал ми е за агитката ви!!

Мнениеот TheClub » 09 май 2009 21:04

maximus2 написа:Хем ми е гот, че ви бихме, хем ми е жал! Жал ми е за една част от агитката на ЦСКА, която доста се потруди да направи една истинки приятна футбола атмосфера на стадиона, а 9 лайна на терена им сраха на труда!
Фен съм на Левски, но не мога да не отбележа, че агитката на ЦСКА макар и по-малка е по идейна от нашата понякога. Иначе като цяло ме зарадва атмосферата на стадиона...браво на вашите, браво и на нашите!
За пръв път от 10 години се радвам на истинско дерби със истинска и вярна публика и от двете страни, истински мач, истинска футболна емоция! Това повече ме зарадва от двата гола във врата на врагО!

Благодаря все пак. Има и умни глави. Великолепно беше оставаше и на терена да стане но ..

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 09 май 2009 21:12

maximus2 написа:Хем ми е гот, че ви бихме, хем ми е жал! Жал ми е за една част от агитката на ЦСКА, която доста се потруди да направи една истинки приятна футбола атмосфера на стадиона, а 9 лайна на терена им сраха на труда!

Виж сега, това го има във футбола, все пак не може всички да печелят, освен това ни победихте съвсем заслужено.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 09 май 2009 21:15

a boy named goo написа:

Виж сега, това го има във футбола, все пак не може всички да печелят, освен това ни победихте съвсем заслужено.

Много отдавна не бях ходил на такъв мач.Поздравления и за двете агитки.Уникални!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 май 2009 21:17

Taка е спор няма!Левски бяха по-добри и биха заслужено!Нашите не играха добре!И все пак водиме с 1 точка и всичко зависи от нас!Вярно всеки мач трабва да го изиграеме на 100% и така!Интригата остава :) Честито все пак на левскарите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 09 май 2009 21:19

За първи път чета толкова позитивни неща от привърженици на двата отбора които взаимно се поздравяват дано да дойде това време скоро двама приятели които са привъреженици на противникови отбори да могат да седнат един до друг а не да са разделени както сега.
НЕКА ДА БЪДЕМ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРИ СЛЕД ТОВА ПРИВЪРЖЕНИЦИ.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 09 май 2009 21:19

Просто нашите не се спряха,незнам какво щеше да се случи ако това бе в Англия,сигурен съм че в 85 мин вече стадиона щеше да е празен,справка Арсенал - Манчестър,явно тия албионци ням ат този манталитет да подкрепят отбора,какво и да се случва.Имам чуството че тия ходят по навик и няма какво да правят през това време!!!
Иначе евала на СЕКТОР Г
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 май 2009 21:24

BGarmy написа:Просто нашите не се спряха,незнам какво щеше да се случи ако това бе в Англия,сигурен съм че в 85 мин вече стадиона щеше да е празен,справка Арсенал - Манчестър,явно тия албионци ням ат този манталитет да подкрепят отбора,какво и да се случва.Имам чуството че тия ходят по навик и няма какво да правят през това време!!!
Иначе евала на СЕКТОР Г

А помниш ли един финал за купата на Овча купел и "да изчезнеш в 70-та минута"?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 09 май 2009 21:29

Стана г/д добър мач.Сега трябва да продължиме победната серия , защотот съм почти сигурен , че ЦСКА ще сбърка поне още веднъж.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 май 2009 21:30

ЕВАЛА МОМЧЕТА ! ! ! ЕВАЛА! БРАВО! Е ТОВА Е ПУБЛИКА Е ТОВА Е ИСТИНАТА! ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ДОШЛИ НА СТАДИОНА! А сега е време за купон ! Иначе момчета, знаете си "и да паднем и да бием" и тн.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “ЦСКА”