Маркиньос или Гъргоров?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

granfor
Контакти:

Re: Маркиньос или Гъргоров?

Мнениеот granfor » 07 май 2011 16:22

Гъргоров за резерва е перфектен, но не на Маркиньос, а на някой друг.
Марко трябва задължително да го продадеме

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 07 май 2011 16:25

Защо трябват пак дрязги,за този или онзи?Нали градим отбор за ЕВРОПА бе хора.Да си остават и двамата,кво ,нали при контузия на единия,другия да е на линия...... :)

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 07 май 2011 16:30

Моето мнение е че ако на Маркиньос му се играе Бадемчето не може да му стъпи на малкия пръст,лошото е че това условие нещо не се случва често(за съжаление)
За Гъргоров мога да кажа само че е далеч от предишната му форма и не напразно последните години беше резерва(и във Франция и в Румъния) и всеки път като го пуснат да играе се чудя защо го върнахме!!!! единственото ми обяснение е че е заради парите които имаха да му дават и може би са се разбрали нещо....

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 07 май 2011 16:43

valantain написа:Моето мнение е че ако на Маркиньос му се играе Бадемчето не може да му стъпи на малкия пръст,лошото е че това условие нещо не се случва често(за съжаление)
За Гъргоров мога да кажа само че е далеч от предишната му форма и не напразно последните години беше резерва(и във Франция и в Румъния) и всеки път като го пуснат да играе се чудя защо го върнахме!!!! единственото ми обяснение е че е заради парите които имаха да му дават и може би са се разбрали нещо....

А бе, ти на кой свят живееш? Срещу Монтана, Локо СФ, Калиакра, кой направи асистенициите, Бъдема е с 10 класи над Маркос... разбира се всеки има право на мнение, но винаги съм харесвал Емил Гъргоров, още откакто обърна Блекбърн сам самичак на армията. :)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 07 май 2011 16:49

Oпределено съм за Гъргоров,Маркиньос го продаваме и с парите търсим нов по-переспективен халф,дето да му се играе във всеки мач,а не един да играе,а в 5 никакъв да го няма.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 май 2011 17:23

Какъвто и да е бил Бадема някога, в момента не е във форма, а и не е толкова млад, че да е сигурно, че ще я върне. Марко е ясно, че е непостоянен, ама едва ли Бадема му е алтернативата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 07 май 2011 17:35

Кой е казал , че единия трябва да си тръгне?Марко може да играе по крилата,а Бадема зад нападателя.Засега Емил има 1 гол и 5 асистенций,което е моного добре.Трябва и дватама да останат

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 07 май 2011 17:50

CSKAEOTBORA написа:
valantain написа:Моето мнение е че ако на Маркиньос му се играе Бадемчето не може да му стъпи на малкия пръст,лошото е че това условие нещо не се случва често(за съжаление)

А бе, ти на кой свят живееш? Срещу Монтана, Локо СФ, Калиакра, кой направи асистенициите, Бъдема е с 10 класи над Маркос... разбира се всеки има право на мнение, но винаги съм харесвал Емил Гъргоров, още откакто обърна Блекбърн сам самичак на армията. :)

Аз живея на реалния свят а не в измисления!!!!Бъдема бил с 10 класи над....може но в силните му години сега е мъка да се гледа,няма никаква бързина пускат му топката в коридор а той горкия тичка след нея ама....За техника няма сми да говорим дават му обикновена топка в средата и той докато си я спре докато я обработи.....Пасовете са му на 2 метра и то на кантар я наши я техни...От силния му удар и помен не е останал пробва няколко пъти до сега ама какво да кажа с локото последния мач се пробва на една точно пред мен смешна картинка изплю я на 10 метра....
Преди може и да е обърнал и Барселона но ние коментираме сегашното му състояние а то не е никак розаво а годинките не предразполагат да става много по добро.
Бих бил радостен да бъркам но се съмнявам.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 май 2011 18:11

Марко според мен.През пролетта е демотивиран някак си.Няма на къде да се развива повече в България.Иначе определено мисля,че Нелсън :!: би паснал на неговото место,а Бадемчето до него.Тонев може и по двете крила да играе,друг е въпроса за качествата му.Кво става с Трекаричи,също с бразилеца дето имаше врътка някаква по трансфера му и се върна.Продължавам да искам да видя Хайри и Старокин в ЦСКА.Янчев може да порита още година поне....За пръв път от много години,виждам отбор на ЦСКА, да има нужда само от леко надграждане,а не основен ремонт.Това говори изключително добре за качествата на Радуканов и климата в отбора.Браво.И жалко за пропуснатата есен ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 07 май 2011 19:10

Конкуренцията определено повдига класата на отбора.Маркиньос има качества но не всеки мач играе на 100%.Гъргоров определено я умее тая игра .Радостно е ,че дупката в центъра на защитата след необяснимия спад в играта на Котев и Иванов,е напълно запушена.Акуаро също показа класа в мачовете който игра и Радуканов трябва да му дава повече шанс да играе.Играта с 4 нападателя определено обърква противниците

Върни се в “ЦСКА”