Cherven_poboinik написа:Поздрави за победата , много слабо играха
Евала пич,това е феърплея!Браво!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cherven_poboinik написа:Поздрави за победата , много слабо играха
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
yasen написа:Добре, каква е логиката Цска да не играе... това са безумни неща. Просто нямат адекватно оправдание за това, че се заблудиха че са "силни". Но аз пак казвам това е третия истински мач на Цска за цяла пролет, просто организацията не върви вече. Предишните два мача, съдиите си свършиха работата - срещу Славия и Ботев, но вече няма как.
ВСИЧКО СЕ РАЗКРИ!
gzagorov написа:Мачът е решен как ще завърши още преди повече от седмица седмица!
ПП: Резултатът е равен (както досегашните дербита, за да няма съмнения) - 0:0
ПП2: Сега разбрах, че е решено да завърши 1:0 за ЦСКА
ПП3: Получих информация, че ще е равен, обаче 1:1
ПП4: Абе хора, не знаете ли, мачът е решен да бъде 2:2
ПП5: От 156 години знам, че този мач ще свърши 2:0 за Левски
ПП6: Още при измислянето на футбола е било решено мачът да завърши 2:1
ПП7: АЛФ е решил, че мачът е 3:1
ПП8: Заради нивото на река Мисисипи, мачът ще завърши 3:2
ПП9: Току-що стана ясно че мачът е уреден. Шокиращо - 3:3 и червен картон за Мишо Шамара!
ПП10: Знаех си аз, че мачът ще завърши 213 на {[(2*5)^3]/7,2-138,88} за Левски. То беше ясно отдавна!
А, да! Браво на Любо Пенев, че не се върза на глупостите на "Левски". Как ще е контузен Гонзо, бе, невъзможно е, ние нямаме мъже като него в отбора си, "сините" ли ще имат... Пфу!
Това мнение се отнася за тези, които отговарят на определението от подписа ми. За нормалните фенове на ЦСКА - поздрави за играта и нека по-добрият стане шампион накрая!
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 16 госта