Ще се реши ли титлата във Вечното дерби ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще се реши ли титлата във Вечното дерби ?
Според мен и да бие Левски,първенството отдавна е решено в полза на ЦСКА,много пари дадоха висаджийте и глави ще хвърчат без титла! 

ultras написа:параноя в червено..насрали сте се за пореден път...от къде да мина ,как да скрия шала ,къде да се скрия ако видя говеда...това сте вие жалки мишоци...смърт за вас свине
Само като ти гледам ника си ми толкова ясееен! Ей такива като теб най-много бой заслужават да ядат, ама вибаги се крият отзад и ритат който падне. Разказваш ли после как си пребил "5 свине мръсни" и си ги ритал яко?! Ще видим утре кои са мишките! ЦСКА е отборът с най-любяща и същевременно най-културната публика в България!!!
- david_villa
- Контакти:
emarkon написа:В НАША ПОЛЗА!
И аз така мисля!
[quote="liverpul6"]кажи му лефскар и повече не го обиждаи[/quo
По този повод:
Срещат се двама,единия жълт-зелен,да го боцнеш кръв няма.
- Как си брат
Maни,мани зле е!
-
- Разбрах,че сина ми е гей!!!
-Е,това е нищо - моя е от ЦСКА!!!!!

По този повод:
Срещат се двама,единия жълт-зелен,да го боцнеш кръв няма.
- Как си брат

Maни,мани зле е!
-

- Разбрах,че сина ми е гей!!!
-Е,това е нищо - моя е от ЦСКА!!!!!

----Според мен и да бие Левски,първенството отдавна е решено в полза на ЦСКА,много пари дадоха висаджийте и глави ще хвърчат без титла! kalo ----
ти си за лекар ,бе момче , един отбор е носил ВИС на фланелките си в България...... ходете на специалист ,не се срамувайте !!!
ти си за лекар ,бе момче , един отбор е носил ВИС на фланелките си в България...... ходете на специалист ,не се срамувайте !!!
при равен или победа за цска - край на интригата. при победа на левски временно ще се лаете по форумите но шампион ще е цска, което към момента е очевидно
dde написа:при равен или победа за цска - край на интригата. при победа на левски временно ще се лаете по форумите но шампион ще е цска, което към момента е очевидно
абсолютно си прав!
Ако ЦСКА бие става шампион! Мача с Локо Сф и Литекс и равен ги оправя. Няма проблем днес е мача на сезона!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня