Прогнози за първи гол-маистор?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Прогнози за първи гол-маистор?
2OLEGEND написа:Живко Миланов
Ами-и-и - не се е родил още тоя левскар който ще повтори гола на Бисерчо във вечното дерби...

Но пък спокойно де - има достатъчно съдии за да го отменят ако случайно Живко или някой друг вкара в грешната врата

Недоумявам защо дори и някои сини фенове не го харесват Живко...
Харесвам това, че играе с голямо желание, но ме дрази когато не си признава след като е играл грубо срещу по-добър от него противник....
И понеже някой тука ми приказваше за църкви - тия дето трябва да ходите на църква сте юнаците от сектор "Б" - ама палете от най-дебелите свещи, че ако има Господ да се оттървете само с 1-2 гола...

Есента ви се размина, но не и сега... Не и сега

Не и след всичко, което се случи през последната година и се изля във вид на помия към нас от "Герена"....
Ще се радвам ако утре ви победим не с разлика а с размазваща игра

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Не знам всички цесекари какво се кефят след като са тръгнали срещу абсолютно некадърен , бездушен , осакатен и безидеен отбор. Това е най слабия Левски поне за последните 30 год. и за капак с най некадърния треньор и изпълнителен директор .
И пак няма да биете , а може и да паднете.
Знаете ли защо ???
Защото футболистите ви ги е страх от Левски . Винаги е било така и винаги ще бъде .
И пак няма да биете , а може и да паднете.
Знаете ли защо ???
Защото футболистите ви ги е страх от Левски . Винаги е било така и винаги ще бъде .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
- Контакти:
абе левскари добре ли сте бе с извинение вие сте едни недоклатени палета я се успокоете малко бе хора аз не мога да разбера коя влас ни подкрепя дали садията(като имаше статистика която показа 4е на левски нее свирена дуспа на герена срещу тях от 8 години) дали БФС(знаете как лидера на БФС Боби Михаилов прати левски в Европа или сте го забравили този срам миналото лято) аз незнам кво искате хора и политиците ли тряя са с вас моля ви се успокоите се.а в отговор на gateca да прав си вие сте с наи осакатеня отбор но ако си споняш ние почнахме годината с нагласата за алцаидери и за недаи си божe испадане а сега виж каде сме.
Мача ще е извращение така, че очаквам дори и Иван Иванов и Рабех да се пробват за гол.
Това в кръга на шегата разбира се, но Гонзо пръв ще вкара...

Това в кръга на шегата разбира се, но Гонзо пръв ще вкара...
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Муши днес ще вкара 2 гола, за другите незнам 

http://zalozite.net футболни прогнози за деня