ЦСКА се разбра с Адемар
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА се разбра с Адемар
Нямам надблюдения върху играта на Адемар, но щом Радуканов го е поискал значи има качества! Колкото до Румен... просто не е за ЦСКА. Сега остава и вратар да си вземеме и всичко ще е ОК 

mertezaker написа:Л^Геша на 04 Май 2011 13:51
с този тренер ще се борите само да влезете в 3-ката
![]()
![]()
Друго си е Ясен Петров да ти е треньор
Що не го вземете,че да ни оттървете.Дайте един джоб семки и е ваш.
за незнаещите дечев е десен бек второ румен трифонов и тошко янчев така да све казва слабите звена на тоя отбор Апостол е иделния дефанзивен халф тои в ботев си играеше такъв двоика цетрални акоаро и стоянов
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Аз бях останал с убеждението, че са се разбрали с Ели Маркеш, не с Адемар (зимата отиде в АЕЛ-Лимасол, сега е свободен агент). Ако е Адемар, жалко за нас и добре за ЦСКА. Силата му е универсалността (играе успешно на почти всички постове), но и аз като колегата от Черно море смятам, че е по-полезен в предни позиции. Недостатък е, че е малко непостоянен в изявите си, но то пък кой ли е.
BTW, Фабрицио Грило е десничар, както и Мартин Дечев, а Румен Трифонов май в ЦСКА за пръв път играе като бранител.
BTW, Фабрицио Грило е десничар, както и Мартин Дечев, а Румен Трифонов май в ЦСКА за пръв път играе като бранител.
- Udoji90
- Контакти:
Адемар не е лош играч - може да играе като бек и като крило. В нашия отбор са нужни повече защитници, така че сигурно като ляв бек ще бъде привлечен - това автоматично ме навежда на мисълта, че Грило няма да остане в отбора, тъй като няма да може да се пребори с Трифонов и Адемар.
Иначе Румбата подобри играта си през пролетта, но може би Адемар наистина ще бъде първи избор за ляв бек, ако дойде.
Трифонов като крило няма начин да измести Нелсън - холандецът има потенциала да се превърне в най-добрия ни играч в близко бъдеще, затова смятам, че всеки мач трябва да е титуляр. В средата на терена Румен игра май в домакинството срещу Порто, но не беше особено адекватен, така че с този вариант за негова позиция не съм съгласен.
Колкото до Дечев, той игра като ляв бек в някои мачове, защото просто нямаше кой друг да застане там - момчето по принцип е ДЕСЕН бек, което разбира се не значи, че не трябва да се върне. Той беше преотстъпен поради наличието на Бандаловски и Минев на тази позиция, но сега при липсата на втория очаквам, че Дечев ще се върне от Лудогорец, пък и сигурно договорът за преотстъпването му и без това изтича.
За Дечев е така, но Грило си е левичар - не знам защо реши, че е десняк. Колкото до Трифонов, и в Миньор играеше като ляв бек - чак през полусезона преди идването си в ЦСКА започна да играе като крило, доколкото имам наблюдения.
Иначе Румбата подобри играта си през пролетта, но може би Адемар наистина ще бъде първи избор за ляв бек, ако дойде.
Трифонов като крило няма начин да измести Нелсън - холандецът има потенциала да се превърне в най-добрия ни играч в близко бъдеще, затова смятам, че всеки мач трябва да е титуляр. В средата на терена Румен игра май в домакинството срещу Порто, но не беше особено адекватен, така че с този вариант за негова позиция не съм съгласен.
Колкото до Дечев, той игра като ляв бек в някои мачове, защото просто нямаше кой друг да застане там - момчето по принцип е ДЕСЕН бек, което разбира се не значи, че не трябва да се върне. Той беше преотстъпен поради наличието на Бандаловски и Минев на тази позиция, но сега при липсата на втория очаквам, че Дечев ще се върне от Лудогорец, пък и сигурно договорът за преотстъпването му и без това изтича.
yavorescu написа:BTW, Фабрицио Грило е десничар, както и Мартин Дечев, а Румен Трифонов май в ЦСКА за пръв път играе като бранител.
За Дечев е така, но Грило си е левичар - не знам защо реши, че е десняк. Колкото до Трифонов, и в Миньор играеше като ляв бек - чак през полусезона преди идването си в ЦСКА започна да играе като крило, доколкото имам наблюдения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- delqnski47
- Контакти:
Old_death написа:d-o-d-o на 04 Май 2011 14:24
Old_death написа:
от vaskonti на 04 Май 2011 14:20
Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: ЦСКА се разбра с Адемар
от crap на 04 Май 2011 14:04
Добра новина! Но какво става с Румбата? Явно пак ще го мъчим по левият фланг... което пък поставя под съмнение позицията на Нелсон. Интересен ход от страна на Милен.
Според мен Румен ще пасне идеално на поста на деф. халф.Все пак Тошко не е вечен!
Е как, нали есента игра в няколко мача на тоя пост и буквално не знаеше къде се намира. Той няма нито пас, нито мисъл, нито нищо. Ако няма тъч линия до него да се ориентира на къде да тича просто ще се изгуби на терена. Румен няма място като титуляр в ЦСКА, за резерва е приличен.
Тогава да го махат.Много скъпо ни излизат такива резерви.Какво става с младото момче,което играеше на тоя пост.Мисля,че се казваше Дечев?
Много чсно , че румен трябва да се маха и да се върне от Лудогорец Мартин Дечев , доста по-качествен и млад играч от вечната надежда руменчо.
Това е ясно,но няма кой да ми каже какво стана с това момчеПоследните ми сведения са за някаква контузия в началото на шампионата и после ми изчезна.
Под наем в Лудогорец е май

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- bekono
- Контакти:
100eN4o написа:Нямам надблюдения върху играта на Адемар, но щом Радуканов го е поискал значи има качества! Колкото до Румен... просто не е за ЦСКА. Сега остава и вратар да си вземеме и всичко ще е ОК
+1 за Адемар. И аз не го следя, гледал съм му 1-2 мача и нямам някакви впечатления. За Румбата - неможе да играе като бек. Поста не е за него, ако е крило ще играе страхотно и ще вкарва всеки втори мач или поне асистенции ще прави. А вратар - Караджата г/д играе добре на последък.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

-
- Контакти:
dano da e istina bravo.levski i dogodina shte mechtaiat za niakoia kupa.
Ей хора спрете се !!!!
Как може да говорите, че позицията на Румен била халф или крило ???
Този не може да излъже човек или да я подаде както трябва, ако въобще има силна позиция то това е тази в момента, да си пази зоната и да не се бърка много много в играта !!!
Този не може да излъже човек или да я подаде както трябва, ако въобще има силна позиция то това е тази в момента, да си пази зоната и да не се бърка много много в играта !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
+1Joni_ написа:Ей хора спрете се !!!!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.