Адемар от Черно море е първото сигурно ново попълнение на ЦСКА. Както "Тема Спорт" единствен информира, бразилският ляв бек е с изтичащ договор и оставаше само да се разбере за личните си условия с червените. Това вече е факт. Адемар е приел предложението на 31-кратните шампиони, което е с почти два пъти по-добри финансови параметри от настоящото му месечно възнаграждения в Черно море. Заплатата на южноамериканеца в ЦСКА ще е 10 000 лева. На "Тича" той получаваше по 6 бона. Освен това Адемар ще прибере 20 000 лева на ръка от армейците. [offtopic]http://www.temasport.com/news/view/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90+%D1%81%D0%B5+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0+%D1%81+%D0%90%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%80/news:8274[/offtopic]
Личното ми мнение е, че на възраст и става за не повече от 2г. Явно Милен търси опитни играчи, заради задължителната титла догодина!
ЦСКА се разбра с Адемар
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cska - maina
ЦСКА се разбра с Адемар
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Re: ЦСКА се разбра с Адемар
с този тренер ще се борите само да влезете в 3-ката 

В коя тройка, на шампионска лига ли? 

- Stanimir-74
Л^Геша написа:с този тренер ще се борите само да влезете в 3-ката
Или изобщо не разбираш от футбол или не можеш да прикриваш завистта си, но което и да е от двете не ти дава право да пишеш в този форум. Влез си във вашия, а преди това ми отговори на въпроса - вие колко купи взехте тази година, а миналата?

Последна промяна от Stanimir-74 на 04 май 2011 14:09, променено общо 1 път.
Не 1/3 финал на лига европа
Добра новина! Но какво става с Румбата? Явно пак ще го мъчим по левият фланг... което пък поставя под съмнение позицията на Нелсон. Интересен ход от страна на Милен.
YA GUNNERS YA
- mertezaker
- Контакти:
Л^Геша на 04 Май 2011 13:51
с този тренер ще се борите само да влезете в 3-ката

crap написа:Добра новина! Но какво става с Румбата? Явно пак ще го мъчим по левият фланг... което пък поставя под съмнение позицията на Нелсон. Интересен ход от страна на Милен.

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
crap написа:Добра новина! Но какво става с Румбата? Явно пак ще го мъчим по левият фланг... което пък поставя под съмнение позицията на Нелсон. Интересен ход от страна на Милен.
Румбата да застраши Нелсън?

Щеше ми се да се пробваме за Венков вместо Адемар, но явно титанци ще се ориентират към свободни агенти, а Адемар е добър избор като за без пари.
Иска ми се и Шеридън да остане, както и Акуаро защото и двамата са добри играчи и трудно ще им намерим добри заместници. Всъщност важното е да не се прави селекция на кило, а да се взимат точни играчи за определени постове, където имаме проблеми. Адемар е човек точно за такъв пост.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:crap написа:Добра новина! Но какво става с Румбата? Явно пак ще го мъчим по левият фланг... което пък поставя под съмнение позицията на Нелсон. Интересен ход от страна на Милен.
Румбата да застраши Нелсън?Румбата ще е просто вторият човек за поста ляв бек.
Щеше ми се да се пробваме за Венков вместо Адемар, но явно титанци ще се ориентират към свободни агенти, а Адемар е добър избор като за без пари.
Иска ми се и Шеридън да остане, както и Акуаро защото и двамата са добри играчи и трудно ще им намерим добри заместници. Всъщност важното е да не се прави селекция на кило, а да се взимат точни играчи за определени постове, където имаме проблеми. Адемар е човек точно за такъв пост.
+11111111
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly