Билети за сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Билети за сектор Г
Може ли някой да ми каже утре в колко часа отварят касите и дали ще има билети за Г сектор?
Re: Билети за сектор Г
Продажбата в Борисовата градина продължава до 19:30 часа в петък, а в деня на двубоя – събота, от 11.00 до 18.45 часа ще работят касите на Националния стадион „Васил Левски”, където ще се играе срещата.
Билетите за феновете на ЦСКА, които са отпечатани в червен цвят, ще се продават в търговски вериги „Германос” и „Пикадили”, където цената е с 50 стотинки по-висока заради такса „обслужване”.
Билетите за феновете на ЦСКА, които са отпечатани в червен цвят, ще се продават в търговски вериги „Германос” и „Пикадили”, където цената е с 50 стотинки по-висока заради такса „обслужване”.
BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
drascan написа:Може ли някой да ми каже утре в колко часа отварят касите и дали ще има билети за Г сектор?
вашите билети нямада свършат.не се притеснявай.ще има за всички от сърце

- delqnski47
- Контакти:
emo написа:drascan написа:Може ли някой да ми каже утре в колко часа отварят касите и дали ще има билети за Г сектор?
вашите билети нямада свършат.не се притеснявай.ще има за всички от сърце![]()
![]()
Ще видим!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.