Endorphine написа:Не знам, дали си гледал цялата пресконференция от вчера ?
Вероятно - не, защото в противен случай нямаше да задаваш такъв въпрос.
За жалост, на нея се видя, че Батков е всъщност мотор и основен инициатор.
Щом е за далавера на аванта , той няма раве.
Не , че на Гърнето не му се иска, но явно няма акъл какво да направи.
Батков беше готов със конкретни идеи. Личи му , че е подготвен и знае как да си брани интересите, докато Гърньо бе неадекватен. Откровено жалък и неподготвен.
Мисли единствено за днешния ден и как да върже двата края.
Батков беше се подготвил с данни за квадратура на всеки от набелязаните терени, скици, статус на земите , ползватели и други детайли до най-малка подробност.
Гърнето, освен, че беше замаян / вероятно от дрога или алкохол/ говореше не на място и без никакъв смисъл.
Титан са фирма, която няма досега нито една успешна инвестиция. Нито един успешен завършен проект.
Печелят единствено държавни концесии , всеки знае как става това.
Но дори и тогава, пак не могат да направят нищо. Справка - провалът им с крайморския бряг около Бяла.
Преди пет години им дадоха концесионно право върху най-хубавите плажове на черноморието. За пет години - не преместиха дори камък. А, имаше толкова други кандидати, в т.ч. и инвеститори от Европа.
Накрая Бойко не ги изтърпя и тази година им прекрати концесията.
Българска Армия не трябва да попада в такива ръце.
Не съм гледал пресконференции, но видях, че Венци Живков е избран за председател на някакво ново сдружение на тия клубове. Нали не мислиш, че Венци е човек на Батков?
Батков може да е бил подготвен с подробности, но все пак той на практика притежава този стадион повече от 10 години и вероятно просто е извадил един от сигурно десетките проекти, които е правил през тези години. Нали не мислиш, че тия идеи ги е натъкмил за 2-3 дена преди да стане ясно, че ще има такава среща?
Чудно ми е защо така нападаш Борисов и го обвиняваш в пиянство. Най-странното и смешно е, че даваш за пример точно Батков, който в най-добрия случай е същия пияница като Борисов, но всъщност и двамата знаем, че е доста по-зле! Отделно от това на Батков му дай да говори как е дал или ще даде стотици милиони за благото на отбора
Всъщност защо не изчакаш да видиш със сигурност кой какво ще прави и тогава да се пениш?