Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:00

Endorphine написа:Когато аз съм станал цесекар и съм тръгнал по мачове на отбора в страната, ти "пуканко" още си бил царевично семе.

Това, че си лепнал емблемата на клуба /което по западните фен -правила не се счита за коректно/ не те прави автоматично по-голям фен.
Още по-малко да си позволяваш нападки.

От ЦСКА и тука ми говориш ласкави думи за тоя където нямам думи за него....ти си трявбало да станеш от Левски бре!Поне винаги ще си доволен,че Батков е подготвен за всичко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:01

flo написа:
POPCORN написа:Ти нали си от Левски какво ти пука ЦСКА на тебе?А и да не си някой брат на Батков?Така го възхваляваш,че направо ми е смешно!

Ами честно да ти кажа и аз докато гледах пресконференцият ,останах с впечетлението че БАтков се беше доста подготвил за разлика от Гърнето

Абе то нищо още не се знае!Батков говори врели некипели бе.Да замаже очите на хгората пак и вие му вярвате всичките!Бил се подготвил, щял да направи уникален стадион от 40 хиляди!То такъв стадион няма в Бългрия , той щял да рпави 40000 стадион!Когато е казал нещо Батков, е станало точно обратното!Ама точно!Добре ,че има такива като вас да му вярват, той затова се задържа във футбола да си пере парите и да си мисли всички,че е голям!Откакто поел Левски дал 16 милиона само за стадиона!Абе ти луд ли си какъв си..16 милоион за стадиона щяха да имат ебати стадиона!
Последна промяна от POPCORN на 30 апр 2011 17:06, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2011 17:06

Endorphine написа:Не знам, дали си гледал цялата пресконференция от вчера ?
Вероятно - не, защото в противен случай нямаше да задаваш такъв въпрос.
За жалост, на нея се видя, че Батков е всъщност мотор и основен инициатор.
Щом е за далавера на аванта , той няма раве.
Не , че на Гърнето не му се иска, но явно няма акъл какво да направи.
Батков беше готов със конкретни идеи. Личи му , че е подготвен и знае как да си брани интересите, докато Гърньо бе неадекватен. Откровено жалък и неподготвен.
Мисли единствено за днешния ден и как да върже двата края.
Батков беше се подготвил с данни за квадратура на всеки от набелязаните терени, скици, статус на земите , ползватели и други детайли до най-малка подробност.
Гърнето, освен, че беше замаян / вероятно от дрога или алкохол/ говореше не на място и без никакъв смисъл.
Титан са фирма, която няма досега нито една успешна инвестиция. Нито един успешен завършен проект.
Печелят единствено държавни концесии , всеки знае как става това.
Но дори и тогава, пак не могат да направят нищо. Справка - провалът им с крайморския бряг около Бяла.
Преди пет години им дадоха концесионно право върху най-хубавите плажове на черноморието. За пет години - не преместиха дори камък. А, имаше толкова други кандидати, в т.ч. и инвеститори от Европа.
Накрая Бойко не ги изтърпя и тази година им прекрати концесията.
Българска Армия не трябва да попада в такива ръце.

Не съм гледал пресконференции, но видях, че Венци Живков е избран за председател на някакво ново сдружение на тия клубове. Нали не мислиш, че Венци е човек на Батков?
Батков може да е бил подготвен с подробности, но все пак той на практика притежава този стадион повече от 10 години и вероятно просто е извадил един от сигурно десетките проекти, които е правил през тези години. Нали не мислиш, че тия идеи ги е натъкмил за 2-3 дена преди да стане ясно, че ще има такава среща?

Чудно ми е защо така нападаш Борисов и го обвиняваш в пиянство. Най-странното и смешно е, че даваш за пример точно Батков, който в най-добрия случай е същия пияница като Борисов, но всъщност и двамата знаем, че е доста по-зле! Отделно от това на Батков му дай да говори как е дал или ще даде стотици милиони за благото на отбора :)

Всъщност защо не изчакаш да видиш със сигурност кой какво ще прави и тогава да се пениш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 17:07

flo написа:
POPCORN написа:Ти нали си от Левски какво ти пука ЦСКА на тебе?А и да не си някой брат на Батков?Така го възхваляваш,че направо ми е смешно!

Ами честно да ти кажа и аз докато гледах пресконференцият ,останах с впечетлението че БАтков се беше доста подготвил за разлика от Гърнето

Батков е адвокат и има ораторско майсторство, да не говорим, че като такъв знае почти всички закони и закончета ;)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:07

vaskonti написа:
Endorphine написа:Не знам, дали си гледал цялата пресконференция от вчера ?
Вероятно - не, защото в противен случай нямаше да задаваш такъв въпрос.
За жалост, на нея се видя, че Батков е всъщност мотор и основен инициатор.
Щом е за далавера на аванта , той няма раве.
Не , че на Гърнето не му се иска, но явно няма акъл какво да направи.
Батков беше готов със конкретни идеи. Личи му , че е подготвен и знае как да си брани интересите, докато Гърньо бе неадекватен. Откровено жалък и неподготвен.
Мисли единствено за днешния ден и как да върже двата края.
Батков беше се подготвил с данни за квадратура на всеки от набелязаните терени, скици, статус на земите , ползватели и други детайли до най-малка подробност.
Гърнето, освен, че беше замаян / вероятно от дрога или алкохол/ говореше не на място и без никакъв смисъл.
Титан са фирма, която няма досега нито една успешна инвестиция. Нито един успешен завършен проект.
Печелят единствено държавни концесии , всеки знае как става това.
Но дори и тогава, пак не могат да направят нищо. Справка - провалът им с крайморския бряг около Бяла.
Преди пет години им дадоха концесионно право върху най-хубавите плажове на черноморието. За пет години - не преместиха дори камък. А, имаше толкова други кандидати, в т.ч. и инвеститори от Европа.
Накрая Бойко не ги изтърпя и тази година им прекрати концесията.
Българска Армия не трябва да попада в такива ръце.

Не съм гледал пресконференции, но видях, че Венци Живков е избран за председател на някакво ново сдружение на тия клубове. Нали не мислиш, че Венци е човек на Батков?
Батков може да е бил подготвен с подробности, но все пак той на практика притежава този стадион повече от 10 години и вероятно просто е извадил един от сигурно десетките проекти, които е правил през тези години. Нали не мислиш, че тия идеи ги е натъкмил за 2-3 дена преди да стане ясно, че ще има такава среща?

Чудно ми е защо така нападаш Борисов и го обвиняваш в пиянство. Най-странното и смешно е, че даваш за пример точно Батков, който в най-добрия случай е същия пияница като Борисов, но всъщност и двамата знаем, че е доста по-зле! Отделно от това на Батков му дай да говори как е дал или ще даде стотици милиони за благото на отбора :)

Всъщност защо не изчакаш да видиш със сигурност кой какво ще прави и тогава да се пениш?

дал е 16 милиона само за стадиона това чу ли го?Е щях да се напикая от смях :lol: :lol: той ако беше дал толквоа пари, щяха да имат ебати стадиона :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 17:11

POPCORN написа:
Endorphine написа:Когато аз съм станал цесекар и съм тръгнал по мачове на отбора в страната, ти "пуканко" още си бил царевично семе.

Това, че си лепнал емблемата на клуба /което по западните фен -правила не се счита за коректно/ не те прави автоматично по-голям фен.
Още по-малко да си позволяваш нападки.

От ЦСКА и тука ми говориш ласкави думи за тоя където нямам думи за него....ти си трявбало да станеш от Левски бре!Поне винаги ще си доволен,че Батков е подготвен за всичко!

Пуканке, щом е от ЦСКА, означава ли, че не може и не трябва да оцени по-доброто представяне на противника?Хайде мисли малко повече, а не да караш на гол ентусиазъм само.
на мен не ми хареса в него това, че нападна титан за евентуалният проект на евентуален нов стадион, но май беше доста коректен в останалите си изказвания.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2011 17:16

POPCORN написа:
Endorphine написа:Един проект е зависим от финансите, няма как да представиш такъв за 50 милиона, а ти да разполагаш с 5, за това дискусията върви успоредно с финансирането.

------------------------

Не е само това.
Проблемът е , че Гърнетата и Гиговците и Ганьовците си правят и друга сметка.
За това говори и водещият вчерашната пресконференция Юли Москов.
Проблемът е, че на съоръжение на стойност от 50 млн. месечната издръжка е примерно 200 000.
На такова за 100 млн. е 500 000.
Затова Гърнето си прави тънки сметки.
Прекалено тънки. Толкова тънки, че накрая ще обрече ЦСКА да играе на глупав и архаичен модел стадион с лекоатлетическа писта заради едни смешни пари.
И дори, един ден ЦСКА да се замогне, да се превърне в модерен и силен финансово европейски клуб, за когото месечната поддръжка на стадиона няма да бъде проблем, нещата вече ще са необратими. Не можеш да събориш стадиона и да го правиш наново като другите модерни.
Хората казват : Един път се строи ! Като строиш мислиш за внуците , а не за дребните си ежедневни проблеми.
Но понеже Гърнето и Праховеца смятат след като приключи строежа да шитнат клуба , чиято цена вече ще е скочила - не им дреме за бъдещето.
Докато Батков е по-хитър.
Направил си е сметката, че на стадион от "английски" тип ревът на публиката ще му печели мачове и точки в евротурнири, които ще му донесет сто пъти повече пари, отколкото някакъв си мизерен наем от лекоатлетическа писта.

ти още ли си тука бе?нали ти казах на кой да ходиш да лижеш гъза е ?

Абе Васе-мани ама за повечето неща е абсолютно прав!Батков и неговите проекти са ми през кура-ама наистина ако се запази пистата на нашия стадион за да се спестят пари ще е супер простотия-в света няма стадион(нов)-които да се прави за писта-изкл олимпийките!!Най-тъпото е че много хора повярваха на Титан -заради последните събития-обаче някой замислял ли си е -че те реално не са направили нищо-тия пари ги дава държавата-и щяха да ги дадат без значение кой е собственик(причината за това е разбира се изборите след 2 години-но това е друга тема)-Титан ли, Митан или който и да е там!!Ако ще се прави нещо -да се прави като хората-какъв е смисъла да се прави и след 10 години да не става за нищо-както 90% от нещата, които се парвят в БГ!!Така знам,че си с малко по-различни възгледи от моите като цяло за управлението на Титан-но няма смиъсл да им се вярва сляпо(както и да се плюе за всичко разбира се)Аз за себе си не съм си променял мнението и на милиметър от есента-просто реших да им дам още малко -време-въпрески че предполагам че едва ли ще се промени нещо-но да изчакаме! ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 17:19

cska_90 написа:ама наистина ако се запази пистата на нашия стадион за да се спестят пари ще е супер простотия

Няма как да е по-евтино със писта, поради факта, че същата се нуждае и тя от ремонт, а това са отново пари ;)

Момчета, дори за реконструкция тип както е при нас, с най-евтините материали отново са нужни много пари.
Нашият финален вариант ще се затвори в около 10-12 милиона лева и капацитетът ще е около 10К
Левски и ЦСКА се нуждаят поне от 25К стадиони, което значи, че дори изпълнението да е като при нас, то ще лапне минимум 25 милиона лева и това е само за стадиона без прилежаща инфраструктора, да не говорим, че за да се случи това, трябва да изринете секторите, а това ще лапне още солидна цифра пари.

При нас също така транспортните разходи на материалите са по-малки, тъй като всичко което виждате се прави в Плевен, а разстоянието е само 35км.
Последна промяна от PFC Litex на 30 апр 2011 17:27, променено общо 2 пъти.
Изображение

Endorphine
Контакти:

Мнениеот Endorphine » 30 апр 2011 17:21

Момчета, когато сме само цесекари, трябва да си говорим истината, за да извлечем от това полза.

Когато спорим с подуенски копелдаци , ще твърдим , че истината е това, което казваме ние, независимо каква е тя всъщност.

Разберете, че подкрепата от трибуните е страшно важно нещо за изхода на един двубой !
Изключително важно !
И не е все едно, дали десет хиляди озверели гърла ще реват в лицето на противниковите играчи от гесетина метра разстояние , или от сто и десет през някаква никому ненужна писта.

Публиката е "дванадесети" играч. Това не е само клише, а е самата истина !
Доказано е от спортни специалисти, играчи и психолози.
ЦСКА има нужда от подкрепа ! От такава подкрепа, която да кара противника да се насира още щом стъпи на Армията и такава подкрепа, която да принуди съдията да даде дузпа за нас при всеки "лястовичи полет" , а срещу нас дузпа - само при наличие на смъртен случай.

Боли ме, че сега публиката на ЦСКА е един хор "Бодра смяна". Пеят някакви песнички, а какво става на терена - никой не го е еня.
Съдиите се гаврят с нас насред родния ни дом в Борисовата градина , а гостуващите играчи дори си позволяват да жестикулират , да налитат на бой и други подобни наглости.
Помислете сами, дали Кокъла ще има смелост да ни покаже средния си пръст на един стадион, на който сме само на три крачки от него ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 апр 2011 17:21

Първо да уточня че съм от София , привърженик на ЦСКА !
Относно финансирането на строежи на стадиони от държавата съм твърдо против ! Държавата може да направи само един стадион националния, всичко друго ще бъде в нарушение на куп закони и морални норми !
Не може да продаваш държавна собственост за да финансираш строеж на стадиони и да твърдиш че не ощетяваш с нищо бюджета на държавата . Няма да ощетяваш бюджета на държавата ако после чрез тези съоражения държавата печели повече отколкото е дала от наеми и др. дейности . С пъти предпочитам ако се продадат тези стадиони които са държавни да се построи по 1 детска градина във всеки квартал на всеки по-голям български град отколкото да се дадат на Батков , Гигов , Венци , Гърнето и др. наричащи себеси елитни бизнесмени ! Даже и като асфалт по улиците да се излеят пак ще съм по-доволен !
Ето то още всичко само се препредава от уста на уста и вече се чува как някой бил по-хитър и щял да вземе повече от държавната манна , представям си ако наистина им кажат на тия 4-та ето ви 50 млн. поделете ги !
Всичко това което става последните седмици е само едно, предизборни заигравания , защото Боко знае че масата му се връзва на простотиите които говори по телевизията!

Върни се в “ЦСКА”