ти още ли си тука бе?нали ти казах на кой да ходиш да лижеш гъза е ?[/quote]
Келеш ,
както се вижда от лапешкия ти ник и още по-детските разсъждения, сигурно си на годините на сина ми.
Къде, кой да ходи - никой не те пита.
Ясен ли бях дришльо, или да повтарям ?
Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?
Endorphine написа:Един проект е зависим от финансите, няма как да представиш такъв за 50 милиона, а ти да разполагаш с 5, за това дискусията върви успоредно с финансирането.
------------------------
Не е само това.
Проблемът е , че Гърнетата и Гиговците и Ганьовците си правят и друга сметка.
За това говори и водещият вчерашната пресконференция Юли Москов.
Проблемът е, че на съоръжение на стойност от 50 млн. месечната издръжка е примерно 200 000.
На такова за 100 млн. е 500 000.
Затова Гърнето си прави тънки сметки.
Прекалено тънки. Толкова тънки, че накрая ще обрече ЦСКА да играе на глупав и архаичен модел стадион с лекоатлетическа писта заради едни смешни пари.
И дори, един ден ЦСКА да се замогне, да се превърне в модерен и силен финансово европейски клуб, за когото месечната поддръжка на стадиона няма да бъде проблем, нещата вече ще са необратими. Не можеш да събориш стадиона и да го правиш наново като другите модерни.
Хората казват : Един път се строи ! Като строиш мислиш за внуците , а не за дребните си ежедневни проблеми.
Но понеже Гърнето и Праховеца смятат след като приключи строежа да шитнат клуба , чиято цена вече ще е скочила - не им дреме за бъдещето.
Докато Батков е по-хитър.
Направил си е сметката, че на стадион от "английски" тип ревът на публиката ще му печели мачове и точки в евротурнири, които ще му донесет сто пъти повече пари, отколкото някакъв си мизерен наем от лекоатлетическа писта.
Тоест според теб стадион с писта е много по-евтин от стадион без писта?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
POPCORN написа:PFC Litex написа:POPCORN написа: И помагат на тия 5 отбора, защото най-вероятно те ще играят в Европа по често от колкото другите.После сигурно ще помогнат и на тях
Когато Славия и Академик отидат да играят в Европа ела ми се обади
ами Славия ако ни бие за купата не отива ли в Европа бе пич?
Това кой сезон ще стане?

Резултатът от този мач ще е катастофален за тях, аз съм реалист и гледам обективно на нещата

Endorphine, само моля ти се не споменавай името на Москов, защото този е ясен на всички, а относно поддръжката стига си вярвал на всяка казана думичка от тези хора бре.

Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:Пуканка, ти това сериозно ли?Че те от Локомотив миналият сезон доброволно се отказаха от ЛЕ - за чий им е нов стадион на тях, като не искат в ЕКТ.И айде стига с това плащане от страна на ЦСКА, че ставате смешни вече-плащали били.Плащате трънки и глогинки само.Написа го това ГА в някой негов делириум тременс и всички го лапнахте яко.Нейков от 2009-а ви дава на прокурор, ако до края на месеца не се издължите изцяло![]()
Тоест този наем всъщност е само една измислица и ЦСКА всъщност никога не е дължал тази сума? Мога да се хвана на бас на произволна сума, че ти си единственият човек в България, който мисли това! На бас, че ако Ефрем прочете това твое мнение още на секундата ДБ ще "гръмне" със сензационната новина, позована на "анонимен и добре осведомен източник"
Естествено, че е измислица.От 2.5 милиона, за които се тръбеше, се оказа че близо 2 милиона са за боклука.Остана половин милион, който е за хипотетичен наем за 64-70 декара в центъра на София, горе долу толкова на 4-и километър и сигурно толкова на Панчерево.Тази сума се върти повече от 3 години и си стои една и съща.. как пък нямаше поне малко лихва начислена отгоре?Как ви траят толкова години без да плащате?Не, не ми се спори на тази тема сега, а не това е същността на темата.
Ами ако е нямало дължим наем от какво са приспаднати тия 2 милиона за боклука?
Как ни траят да не плащаме ли? Точно както траят и никой друг да не плаща за същото нещо! ЦСКА просто не е изключение от общото правило, като забележи - без да има значение дали се дължи наем или не! Ако този наем е само мит, то тогава ЦСКА не е по-различен от ВСЕКИ друг клуб, ако пък дължи, но не плаща, то тогава разликата с останалите е в ущърб на ЦСКА! Така, че теорията ти за измисления наем на практика не променя въобще ситуацията!
Всъщност всичко това има косвена връзка с темата защото става въпрос за пари, които се влагат или са вложени в стадиона.
[center]I'll be the savior of you all
- POPCORN
- Контакти:
Келеш ,
както се вижда от лапешкия ти ник и още по-детските разсъждения, сигурно си на годините на сина ми.
Къде, кой да ходи - никой не те пита.
Ясен ли бях дришльо, или да повтарям ?
дришльо е сина ти !Палячо ходи си във форума..какво тука пишеш в темата на ЦСКА да се заяждаш само кретен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Това кой сезон ще стане?
Резултатът от този мач ще е катастофален за тях, аз съм реалист и гледам обективно на нещата
Добре бе дай си телефона, защото за сега има възможност да се класират!С тебе се бяхме хванали и на друг бас ама нещо се измъкна тогава май!Бързо ги забравяте тия неща!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Тоест според теб стадион с писта е много по-евтин от стадион без писта?
Наистина ми е много интересно защо според теб това е така
[/quote]
Не знам, дали си гледал цялата пресконференция от вчера ?
Вероятно - не, защото в противен случай нямаше да задаваш такъв въпрос.
За жалост, на нея се видя, че Батков е всъщност мотор и основен инициатор.
Щом е за далавера на аванта , той няма раве.
Не , че на Гърнето не му се иска, но явно няма акъл какво да направи.
Батков беше готов със конкретни идеи. Личи му , че е подготвен и знае как да си брани интересите, докато Гърньо бе неадекватен. Откровено жалък и неподготвен.
Мисли единствено за днешния ден и как да върже двата края.
Батков беше се подготвил с данни за квадратура на всеки от набелязаните терени, скици, статус на земите , ползватели и други детайли до най-малка подробност.
Гърнето, освен, че беше замаян / вероятно от дрога или алкохол/ говореше не на място и без никакъв смисъл.
Титан са фирма, която няма досега нито една успешна инвестиция. Нито един успешен завършен проект.
Печелят единствено държавни концесии , всеки знае как става това.
Но дори и тогава, пак не могат да направят нищо. Справка - провалът им с крайморския бряг около Бяла.
Преди пет години им дадоха концесионно право върху най-хубавите плажове на черноморието. За пет години - не преместиха дори камък. А, имаше толкова други кандидати, в т.ч. и инвеститори от Европа.
Накрая Бойко не ги изтърпя и тази година им прекрати концесията.
Българска Армия не трябва да попада в такива ръце.

Не знам, дали си гледал цялата пресконференция от вчера ?
Вероятно - не, защото в противен случай нямаше да задаваш такъв въпрос.
За жалост, на нея се видя, че Батков е всъщност мотор и основен инициатор.
Щом е за далавера на аванта , той няма раве.
Не , че на Гърнето не му се иска, но явно няма акъл какво да направи.
Батков беше готов със конкретни идеи. Личи му , че е подготвен и знае как да си брани интересите, докато Гърньо бе неадекватен. Откровено жалък и неподготвен.
Мисли единствено за днешния ден и как да върже двата края.
Батков беше се подготвил с данни за квадратура на всеки от набелязаните терени, скици, статус на земите , ползватели и други детайли до най-малка подробност.
Гърнето, освен, че беше замаян / вероятно от дрога или алкохол/ говореше не на място и без никакъв смисъл.
Титан са фирма, която няма досега нито една успешна инвестиция. Нито един успешен завършен проект.
Печелят единствено държавни концесии , всеки знае как става това.
Но дори и тогава, пак не могат да направят нищо. Справка - провалът им с крайморския бряг около Бяла.
Преди пет години им дадоха концесионно право върху най-хубавите плажове на черноморието. За пет години - не преместиха дори камък. А, имаше толкова други кандидати, в т.ч. и инвеститори от Европа.
Накрая Бойко не ги изтърпя и тази година им прекрати концесията.
Българска Армия не трябва да попада в такива ръце.
- POPCORN
- Контакти:
Ти нали си от Левски какво ти пука ЦСКА на тебе?А и да не си някой брат на Батков?Така го възхваляваш,че направо ми е смешно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Когато аз съм станал цесекар и съм тръгнал по мачове на отбора в страната, ти "пуканко" още си бил царевично семе.
Това, че си лепнал емблемата на клуба /което по западните фен -правила не се счита за коректно/ не те прави автоматично по-голям фен.
Още по-малко да си позволяваш нападки.
Това, че си лепнал емблемата на клуба /което по западните фен -правила не се счита за коректно/ не те прави автоматично по-голям фен.
Още по-малко да си позволяваш нападки.
POPCORN написа:Ти нали си от Левски какво ти пука ЦСКА на тебе?А и да не си някой брат на Батков?Така го възхваляваш,че направо ми е смешно!
Ами честно да ти кажа и аз докато гледах пресконференцият ,останах с впечетлението че БАтков се беше доста подготвил за разлика от Гърнето