Висла Краков отмъква желаният от ЦСКА защитник Мбемба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Висла Краков отмъква желаният от ЦСКА защитник Мбемба

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2011 19:06

Полският Висла (Краков) ще се опита да привлече звездата на Академик (София) Пиер Мбемба, информират медиите в Полша. Както е известно, тъмнокожият футболист е желан и от родния гранд ЦСКА.

Полското издание futbolnews.pl съобщава, че екип от скаути е наблюдавал изявите на Мбемба по време на мача с Монтана, спечелен от "студентите" с 1:0. Човекът на полския клуб е харесал и левия бек Иван Иванов и бразилския халф Маркос Бонфим.

Висла планира да подсили тима си през лятото с няколко нови попълнения, но ограниченият бюджет на полския клуб принуждава шефовете да се оглеждат за по-евтини играчи. Както е известно, в тима играе българският национал Цветан Генков.

Тея поляци нещо много почнаха да гледат към нашата А група.Гледах Висла Краков миналата година в европейските турнири срещу азербайджанския Карабах и в двата мача.Отборът отпадна от Лига Европа и беше надигран и в двата мача.Полските отбори не са нищо повече от нашите водещи отбори с изключение на Лех Познан които имат много голям бюджет и наистина класни играчи.Жалкото е,че нашите отбори не се опитват да запазят отборите си и да ги надграждат за да постигнат нещо по значимо в ЕКТ.Висла Краков са водачи в Полша и са сред евентуалните съперници на шампиона на България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Riquelme
Контакти:

Re: Висла Краков отмъква желаният от ЦСКА защитник Мбемба

Мнениеот Riquelme » 25 апр 2011 19:22

незнам дали знаеш,но в Полша заплатите на футболистите са три пъти по-големи!нормално е нашите добри играчи да отиват там!погледни им стадионите и колко публика има и тогава ще разбереш че са доста по-напред от нас... :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 апр 2011 20:09

Не вярвам, поредна измислица...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 25 апр 2011 20:19

познавам Ванката Иванов страшен пич е и ако Левски залгаха на български футболисти мисля че той щеше да е 300% по полезен от Видович
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2011 21:05

:lol: :lol: :lol: ... а през лятото Ангел Русев ще е на проби в Лех. Легия Варшава пък ще привлече Явор Въндев, докато за подписа на Дормушали Саидходжа жестоко се борят Полония и Ягиелония Бялосток ... :) :) :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 25 апр 2011 21:29

хората са направили стадиони ходят по 20 000 поне на мач има шоу има и по високи заплати, голяма работа като не са се класирали тук и там ние като се класираме та голяма работа , пак ходят по 1000 души на мач и като идат 5000 някъде имаме уникална посещаемост

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Мнениеот АКАДЕМИК София » 26 апр 2011 02:12

ss_killer написа:познавам Ванката Иванов страшен пич е и ако Левски залгаха на български футболисти мисля че той щеше да е 300% по полезен от Видович

Напълно съм съгласен с теб. Ванката е много добър ляв бек за нивото на "А" група. Може би не е чак за Левски или ЦСКА, но пък не знам може и да стане и за там.
А колкото до Мбемба, мисля че информацията е вярна, защото на мача с Монтана (1:0) имаше някакви поляци, които гледаха наши играчи. Но дали ще се стигне до трансфер, това времето ще покаже. Дано да го купят, за да можем и ние да вземем някой лев. ;)
Изображение

dark_knight
Контакти:

Мнениеот dark_knight » 26 апр 2011 02:56

Мбемба - голям играч! Може и защитник и деф халф.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 26 апр 2011 17:05

Не разбирам, какъв е този интерес към Мпемба. Той досега не е направил нищо съществено, нито е блеснал с някакви грандиозни качества. Хора, стига с тези измислени чужденци, не виждате ли, че трябват български играчи. Те са важни не само за клубовете, но и за националния отбор. Абсолютно съм против чужденци в националния отбор, пък бил той и Маркиньос или Дембеле. Този отбор е на България и в него трябва да играят само българи. Слаб или не, това е отбора на страната. Колкото до белгиеца не знам, как са го видяли във Висла. Полските скаути едва ли са гледали много мачове на Академик. Смятам, че това са измислици с цел да му се качи цената, но тук в А група, защото преди време се заговори за интерес на ЦСКА и Славия.

Върни се в “ЦСКА”