Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
emi_loko_plovdiv_usa написа:Deluxx написа:emi_loko_plovdiv_usa написа:до автора на темата в заглавието моля напиши дата, час, и тв
Еми май си за очила
не се обиждай,но съм го написал
казах ти в заглавието а не на първата страница
а ти май си за детската градина
cskao1948 написа:Хора не мислите ли,че в този мач Килиън шеридан
трябва да получи последна ама наистина последна вазможност?![]()
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов определи група от 20 футболисти за утрешното гостуване на армейците в Монтана. В последния момент от нея ще отпаднат двама футболисти. Сред избраниците попадна и ирландският нападател Килиън Шеридън, който в последните няколко мача бе изваден от нея, тъй като се отнасял несериозно към тренировките.
Групата на ЦСКА за Монтана:
Иван Караджов, Благой Макенджиев, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Тодор Янчев, Борис Галчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Емил Гъргоров, Маркиньос, Четин Садула, Александър Тонев, Грегъри Нелсън, Мишел Платини, Станко Йовчев, Станислав Костов, Иван Бандаловски, Килиън Шеридън
cskao1948 написа:Знам,че тук не е мястото но се пак искам да питам някои може ли да ми каже как да сваля
клип от http://www.novsport.com
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта