За културата и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За културата и още нещо...

Мнениеот Кашчей » 04 май 2009 15:56

mistreated написа:
Кашчей написа:Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски" ;)

Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него :mrgreen:

Виж колко елементарно разсъждава едно говедо! Какво значение има дали сме загубили точки или не. Не предпочитахме ли както си бихме в същото време да загуби точки Левски? Или за нас това няма решаващо значение? Ти кух ли си или какво. И какво общо има рязането на гредите и шефа на фенклуба, при положение че тук говоря за ръководствата на двата клуба. Продължавате да ме изумявате с малоумието си и повтарянето на заучени фрази.

Прости му, Господи, той не е виновен, че във всеки нецесекар, вижда задължително левскар :mrgreen:
Не знам колко съм кух, но съм сигурен в това, което написах.Вижте си писанията досега-и едните и другите-и дано проумееш, че сте в еднаква степен ревльовци, и в еднаква степен ви е трудно да си помислите дори, че има и привърженици на други отбори, които доста по-обективно могат да преценят нещата, неангажирани от фенско заслепение.
Какво ми говориш за собствениците, при положение, че доскорошният ви също беше медийна звезда.Те не са виновни, а май повече са виновни тези, които ги преследват постянно за интервюта и мнения, а на Борат явно му е по-слаб ангелът.Освен това....защо ли си мисля, че той говори това, което иска да чуе тълпата, тоест -феновете на "Левски" в неговият случай.Точно както по същия начин приказваше Лупи, че и Стойчо....с обувка ли нещо тропаше тоя на една пресконференция?Да не говоря за изказането му за "Говеждия стадион"-нали на това се кефи тълпата от фенове на ЦСКА, но пък не отива на един треньор на водещ отбор да приказва така, в официално изказване...иначе културата си я имаме във футбола, на всички равнища, особено след победа-културните чалга клубове са пълни с футболисти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: За културата и още нещо...

Мнениеот mistreated » 04 май 2009 16:35

Дори и това леке Лупи започна да говори глупости по адрес на Левски, след като ония започнаха с "индийските слонове" и доколкото си спомням в началото държеше нормален тон. На говедата все ЦСКА им е в устата, то не бяха закривания, то не бяха "биене като брашнени чували" и т.н. И пак повтарям, не говоря за фенски простотии, говоря за изказвания от страна на ръководители. За Стойчо съм съгласен, но ако си спомняш тази негова реплика дойде след постоянните лайна, които се изляха по него адрес след загубите от Галатасарай и прословутото "Тройчо". Това не е оправдание за него въпреки всичко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”