mistreated написа:Кашчей написа:Ако ЦСКА не беше победил в Бургас, каква ли щеше да ви е реакцията след снощният мач на "Левски"![]()
Сега сте културни, защото не загубихте точки и разликата остана.Иначе, помня кой отбор осъмна с отрязани греди на вратите след една загуба..Това е от култура, сигурен съм.Па и като видя интелигентното излъчване на шефа на фен-клуба на ЦСКА....просто блика културата от него
Виж колко елементарно разсъждава едно говедо! Какво значение има дали сме загубили точки или не. Не предпочитахме ли както си бихме в същото време да загуби точки Левски? Или за нас това няма решаващо значение? Ти кух ли си или какво. И какво общо има рязането на гредите и шефа на фенклуба, при положение че тук говоря за ръководствата на двата клуба. Продължавате да ме изумявате с малоумието си и повтарянето на заучени фрази.
Прости му, Господи, той не е виновен, че във всеки нецесекар, вижда задължително левскар

Не знам колко съм кух, но съм сигурен в това, което написах.Вижте си писанията досега-и едните и другите-и дано проумееш, че сте в еднаква степен ревльовци, и в еднаква степен ви е трудно да си помислите дори, че има и привърженици на други отбори, които доста по-обективно могат да преценят нещата, неангажирани от фенско заслепение.
Какво ми говориш за собствениците, при положение, че доскорошният ви също беше медийна звезда.Те не са виновни, а май повече са виновни тези, които ги преследват постянно за интервюта и мнения, а на Борат явно му е по-слаб ангелът.Освен това....защо ли си мисля, че той говори това, което иска да чуе тълпата, тоест -феновете на "Левски" в неговият случай.Точно както по същия начин приказваше Лупи, че и Стойчо....с обувка ли нещо тропаше тоя на една пресконференция?Да не говоря за изказането му за "Говеждия стадион"-нали на това се кефи тълпата от фенове на ЦСКА, но пък не отива на един треньор на водещ отбор да приказва така, в официално изказване...иначе културата си я имаме във футбола, на всички равнища, особено след победа-културните чалга клубове са пълни с футболисти.