Черноморец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец - ЦСКА
Добре приемам,че черноморец толкова си могат.Искам да се извиня на феновете на цска.Не бях прав в случая.Пореден слаб мач на черноморец ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- bomberman64
emo_cska1 написа:bomberman64 написа:ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА,ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА,ДАНО И ЛЕВСКИ ПОБЕДЯТ УТРЕ
Мерси,обаче дербито със сливен няма де лесно!![]()
![]()
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ 1 НА МЪКА ДА Е НО НАШЕ ДА Е,ИГРАЕМ ДОСТА ЗЛЕ НО ТОЧНО ТОГАВА ВИНАГИ ВИ БИЕМ ИЛИ ПРАВИМ РАВЕН,КОЙТО ВЪВ СЛУЧАЯ ЩЕ БЪДЕ РАВНОСИЛЕН НА ЗАГУБА,ЗА ТОВА ЧЕ МОМЧЕТАТА ЩЕ ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕСИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ.

emo_cska1 написа:bomberman64 написа:emo_cska1 написа:K....P за УЕФСКИ ОЛЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
СЕГА АЗ ТРЯБВА ДА НАПИША НЕЩО ОТ СОРТА НА МАГАРЕШКИ КУР ЗА ЦФКА ТОВА ОЧАКВАШ НАЛИ ?НО НЕ АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ ЗА ХУБАВАТА ПОБЕДА,БРАВО ЧЕ НАКРАЯ ИЗДЪРЖАХТЕ,ВИЖ КУЛТУРНО ПОВЕДЕНИЕ ИМАМЕ
Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Ми нз за него ма ти ще си останеш ТЪП завинаги.Какво ти е направил човека-честитити ни победата най-нормално-ти го обиждаш-малоумен ли си какъв си-

Относно мача-направихме добри 60-65 минути -изпуснахме много положения(уууф този Мигел може да ме побърка-иначе направи много добър мач с асистенция ма с тез пропуски-малеееееее).Саидходжа направи много слабо първо полувреме-второто пък му беше едно от най-добрите откакто е в ЦСКА-не само гола.Лошо впечатление ми направи играта през последните мин,ама важно в крайна сметка е победата-която ако не паднем от Левски ни прави на 90% шампиони.Дебют и на поредния талант от школата-малко притеснен ми се видя Зехиров-ама то си е нормално де.Браво на Любо Пенев ,че му гласува доверие в един от най-важните мачове за сезона и то при 1-0 , а не при решен мач.
Последна промяна от cska_90 на 02 май 2009 20:45, променено общо 1 път.

[Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!![/quote]
Ми нз за него ма ти ще си останеш ТЪП завинаги.Какво ти е направил човека-честитити ни победата най-нормално-ти го обиждаш-малоумен ли си какъв си-
Относно мача-направихме добри 60-65 минути -изпуснахме много положения(уууф този Мигел може да ме побърка-иначе направи много добър мач с асистенция ма с тез пропуски-малеееееее).Сайдходжа направи много слабо първо полувреме-второто пък му беше едно от най-добрите откакто е в ЦСКА-не само гола.Лошо впечатление ми направи играта през последните мин,ама важно в краина сметк ае победата-която ако не паднем от Левски ни прави на 90% шампиони.Дебют и на поредния талант от школата-малко притеснен ми се видя Зехиров-ама то си е нормално де.Браво на Любо Пенев ,че му гласува доверие в един от най-важните мачове за сезона и то при 1-0 , а не при решен мач.[/quote]
Абе селянин ,ще викаш ''тъп'' на баща си,ясен ли съм!!!И се научи да пишеш правилно.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!![/quote]

Относно мача-направихме добри 60-65 минути -изпуснахме много положения(уууф този Мигел може да ме побърка-иначе направи много добър мач с асистенция ма с тез пропуски-малеееееее).Сайдходжа направи много слабо първо полувреме-второто пък му беше едно от най-добрите откакто е в ЦСКА-не само гола.Лошо впечатление ми направи играта през последните мин,ама важно в краина сметк ае победата-която ако не паднем от Левски ни прави на 90% шампиони.Дебют и на поредния талант от школата-малко притеснен ми се видя Зехиров-ама то си е нормално де.Браво на Любо Пенев ,че му гласува доверие в един от най-важните мачове за сезона и то при 1-0 , а не при решен мач.[/quote]
Абе селянин ,ще викаш ''тъп'' на баща си,ясен ли съм!!!И се научи да пишеш правилно.
- bomberman64
emo_cska1 написа:bomberman64 написа:emo_cska1 написа:K....P за УЕФСКИ ОЛЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
СЕГА АЗ ТРЯБВА ДА НАПИША НЕЩО ОТ СОРТА НА МАГАРЕШКИ КУР ЗА ЦФКА ТОВА ОЧАКВАШ НАЛИ ?НО НЕ АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ ЗА ХУБАВАТА ПОБЕДА,БРАВО ЧЕ НАКРАЯ ИЗДЪРЖАХТЕ,ВИЖ КУЛТУРНО ПОВЕДЕНИЕ ИМАМЕ
Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
БАЩАМИ МИР НА ПРАХА МУ СИ БЕШЕ ВЪРЛ ЛЕВСКАР,ФЕН НА ГУНДИ И КОТКОВ,НО ИМАШЕ ДОБЛЕСТА СЛЕД МАЛКОТО ЗАГУБИ НА ЛЕВСКИ ДА ПОЗДРАВЯВА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЦСКА ЗА ПОБЕДАТА.ТЕ ГЛЕДАХА МАЧОВЕТЕ ЗАЕДНО ЗАЩОТО ВЪВ СЕЛОТО КЪДЕТО ЖИВЕЕХМЕ ИМАШЕ 3 БР ТЕЛЕВИЗОРИ

emo_cska1 написа:[Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Абе селянин ,ще викаш ''тъп'' на баща си,ясен ли съм!!!И се научи да пишеш правилно.[/quote]
A значи така -ти можеш да обиждаш на воля-ама ако някой ти каже нещо се засягаш.Може би и аз прекалих,но мисълта ми беше ,че човека по най-нормален начин ни честити победата -ти му викаш Тъпо говедо-защо-???.Има ли смисъл да се обиждаме непрекъснато-абе всъщност едва ли ще ме разбереш-така ,че жив и здрав.
П.П. И кое ми е неправилното на писането??????????

- Evchi
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Поредното БЕЗОБРАЗНО предаване /и коментар/ на БНТ
Слушай коментара на екипа от ГОНГ. Аз така правя

- Al_Abrashev
- Контакти:
cska_90 написа:emo_cska1 написа:[Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Ми нз за него ма ти ще си останеш ТЪП завинаги.Какво ти е направил човека-честитити ни победата най-нормално-ти го обиждаш-малоумен ли си какъв си-![]()
![]()
![]()
![]()
Относно мача-направихме добри 60-65 минути -изпуснахме много положения(уууф този Мигел може да ме побърка-иначе направи много добър мач с асистенция ма с тез пропуски-малеееееее).Сайдходжа направи много слабо първо полувреме-второто пък му беше едно от най-добрите откакто е в ЦСКА-не само гола.Лошо впечатление ми направи играта през последните мин,ама важно в краина сметк ае победата-която ако не паднем от Левски ни прави на 90% шампиони.Дебют и на поредния талант от школата-малко притеснен ми се видя Зехиров-ама то си е нормално де.Браво на Любо Пенев ,че му гласува доверие в един от най-важните мачове за сезона и то при 1-0 , а не при решен мач.
Абе селянин ,ще викаш ''тъп'' на баща си,ясен ли съм!!!И се научи да пишеш правилно.[/quote]
A значи така -ти можеш да обиждаш на воля-ама ако някой ти каже нещо се засягаш.Може би и аз прекалих,но мисълта ми беше ,че човека по най-нормален начин ни честити победата -ти му викаш Тъпо говедо-защо-???.Има ли смисъл да се обиждаме непрекъснато-абе всъщност едва ли ще ме разбереш-така ,че жив и здрав.
П.П. И кое ми е неправилното на писането??????????[/quote]Пич не се ядосвай, идиота цвят няма!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Al_Abrashev
- Контакти:
Наистина по-тъпо парче от теб в момента във форума няма.emo_cska1 написа:K....P за УЕФСКИ ОЛЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
-
- Контакти:
Бих искал се обърна към феновете на ЦСКА ... фен съм на отбора , но съм от не чак толкова "фенски" настроен град и нямам много възможности си обменя мнение с други фенове на Цска ... Мислите ли ,че Здравко Лазаров трябва да остава резерва за сметка Мигел примерно ,който напрай няколко добри мача , но Лазаров беше най-добрия ни играч преди да се контузи ? И смятате ли , че младите момчета трябва да получават толкова мн възможност за изява , все пак са неопитни , а в тези напрегнати кръгове може да изиграе лоша шега в борбата за титлата...Лично мое мнение ,че е добре да се налагат младите , но точно Чипев и Зехиров можеха да провалят мача на Цска с плахата си и несигурна игра днес... Лично мое мнение , но според мен на тоя етап не са за мъжкия отбор на ЦСКА...ако някой се опита да ме подкрепи или възрази , ще изчета поста с удовослтвие