Черноморец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 02 май 2009 20:06

Gateca написа:Абе не знам уговорен ли е не е ли , но чорбаспор не мина центъра последния половин час .
За Левски като имаме предвид кой е треньор X ще е мача , но Черно море и Локо Сф ще им скъсат гъз наа прасетата и с Литекс повече от X няма да направят ако няма уговорки така , че бием ли прасетата на 9 май сме шампиони , но не знам .

Ти ли си този който е ял лайното на Господ,еееееееееее не е честно :(
Изображение

emo_cska1
Контакти:

Мнениеот emo_cska1 » 02 май 2009 20:06

bomberman64 написа:ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА,ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА,ДАНО И ЛЕВСКИ ПОБЕДЯТ УТРЕ

Мерси,обаче дербито със сливен няма де лесно! :D :D :D

paok
Контакти:

Мнениеот paok » 02 май 2009 20:06

дим дам дом,след тоя цирк,защо пускат лека нощ деца.та те чорбаспор и цаците играха за лека нощ мили деца,айде лигайте сега спокойно,но не спете спокойно защото 60 години комунизма не си е отишъл.

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 02 май 2009 20:07

bomberman64 написа:
emo_cska1 написа:K....P за УЕФСКИ ОЛЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

СЕГА АЗ ТРЯБВА ДА НАПИША НЕЩО ОТ СОРТА НА МАГАРЕШКИ КУР ЗА ЦФКА ТОВА ОЧАКВАШ НАЛИ ?НО НЕ АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ ЗА ХУБАВАТА ПОБЕДА,БРАВО ЧЕ НАКРАЯ ИЗДЪРЖАХТЕ,ВИЖ КУЛТУРНО ПОВЕДЕНИЕ ИМАМЕ

Ти си единствение :cry:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 май 2009 20:08

bomberman64 написа:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

СЕГА АЗ ТРЯБВА ДА НАПИША НЕЩО ОТ СОРТА НА МАГАРЕШКИ КУР ЗА ЦФКА ТОВА ОЧАКВАШ НАЛИ ?НО НЕ АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ ЗА ХУБАВАТА ПОБЕДА,БРАВО ЧЕ НАКРАЯ ИЗДЪРЖАХТЕ,ВИЖ КУЛТУРНО ПОВЕДЕНИЕ ИМАМЕ

евалата ти си ми в класацията за най-нормален левскар!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 02 май 2009 20:10

ТАМПЛИЕР написа:
Gateca написа:Абе не знам уговорен ли е не е ли , но чорбаспор не мина центъра последния половин час .
За Левски като имаме предвид кой е треньор X ще е мача , но Черно море и Локо Сф ще им скъсат гъз наа прасетата и с Литекс повече от X няма да направят ако няма уговорки така , че бием ли прасетата на 9 май сме шампиони , но не знам .

Не квичи прасе нещастно !!!
Гонзо пак ще ви го набута в задника за 16 -ти път.
Трепери курво !!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 май 2009 20:13

Телета гадно ли ви е, че го взехме този мач а ???
Спрете се с тия глупости за уговорки и конспирации -смешни те !!!

А иначе харесаха ми ЦСКА ,направиха добър мач ,но последните 10-15 мин някъде свалихме мн сериозно темпото и можеше да загубим 2 точки .

Честита победа Армейци !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 02 май 2009 20:14

Gateca написа:
ТАМПЛИЕР написа:

Не квичи прасе нещастно !!!
Гонзо пак ще ви го набута в задника за 16 -ти път.
Трепери курво !!!

И ако не ни го набута ще се скриеш вдън земя и света ще спечели, че не се показваш ! ;)

emo_cska1
Контакти:

Мнениеот emo_cska1 » 02 май 2009 20:15

bomberman64 написа:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Тебе май те е правил АРМЕЕЦ ,лошо няма, евала на баща ти.Но ти? Ти цял живот ще си останеш тъпо говедо.Жалко но факт.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 02 май 2009 20:19

POPCORN написа:
bomberman64 написа:ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА,ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА,ДАНО И ЛЕВСКИ ПОБЕДЯТ УТРЕ

Е това не мога да го повярвам!Ако го мислиш евалата!

МИСЛЯ ГО И ОЩЕ КАК,АКО НЕ УВАЖАВАШ ПРОТИВНИКА НЕ ОЧАКВАЙ НЯКОЙ ТЕБ ДА УВАЖАВА,СЪС КОНФРОНТАЦИЯТА ДО НИКАДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ,ЗА МЕН МАЧА СЕ ИГРА,ЗА БОЛНИЯ САШО ДИКОВ Е БИЛО ПАРОДИЯ ЩОТО ЧЕРНОМОРЕЦ 60 МИН. НЕ ИГРАЛ, СЯКАШ Е МОЖЕЛ ?ЗА МЕН НИКОГА ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ МОЖЕ ДА НАДИГРАЕ ЦСКА ,САМО СЛУЧАЕН ГОЛ МОЖЕШЕ ДА ОБЪРКА РЕЗУЛТАТА,Е ИМАХА ТОЗИ ШАНС НО ГО ПРОПУСНАХА.НАРОЧНО ЛИ?НЕ МИСЛЯ, АКО БЯХА ВКАРАЛИ ЩЯХ ДА СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕ СЕГА ПРИЗНАВАМ СИ,НО ЧЕ ЩЕШЕ ДА Е НЕСПРАВЕДЛИВО ТОВА ИЗРАВНЯВАНЕ НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА.ЦСКА ИГРА ДОБРЕ И ПРАВИЛНО ЗА ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”