Adrian Monk написа:Кога стана и този казанджия, кога му почерня г**ът!?![]()
Как,бе?Те всички,дето отиват в ЦСКА са спали като малки(че и като големи) с червената фанелка,не знаеш ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Adrian Monk написа:Кога стана и този казанджия, кога му почерня г**ът!?![]()
blue avalanche написа:Adrian Monk написа:Кога стана и този казанджия, кога му почерня г**ът!?![]()
Как,бе?Те всички,дето отиват в ЦСКА са спали като малки(че и като големи) с червената фанелка,не знаеш ли?
vaskonti написа:blue avalanche написа:Adrian Monk написа:Кога стана и този казанджия, кога му почерня г**ът!?![]()
Невероятно остроумие. Сигурно забравяш малката подробност, че същото се отнася и за тия дето отиват в Левски, само че те са спали със синя фанелка.
vaskonti написа:PFK_Levski написа:Мммм всичко хубаво , но при един въпрос само не се е изказал както трябва ......![]()
Вие нека да биете Литекс - направете това което ние не успяхме ( къде поради липса на късмет , къде поради липса на качества ) , а после ще видим Левски няма ли шанс за титла . Помня ( а и вие помните ) как ни водихте с толкова точки с колкото ни водят и Литекс в момента , така че нищо не се знае . Бийте ги вие , после дано и ние - и хоп разликата става 2 точки а Литекс има 2 гостувания на Славия и Локомотив София . Не съм казал ,че Левски няма да губи , но на теория ви говоря . Може да не ви се стори по темата , но пък аз мисля че си е по темата ... нали коментираме интервюто на Галчев , а в него си има :
- Да, но ако спечелите в Ловеч, може да направите Левски шампион.
- Не виждам как точно Левски може да стане шампион. А и ЦСКА сметки не прави, а бие всичко наред.
За първи път може би ще викам за ЦСКА , оценете го !
Ако нещата се развият така дори ЦСКА има шанс да стане шампион.
blue avalanche написа:Намери ми интервю на Пл.Илиев,в което казва,че от малък е "левскар"...Или на Иво Иванов...Може и на Д.Димов...
TheClub написа:blue avalanche написа:Намери ми интервю на Пл.Илиев,в което казва,че от малък е "левскар"...Или на Иво Иванов...Може и на Д.Димов...
И какво от това, че човека си е реализирам детската мечта ?! Жалко, че в Левски няма такива, всички са работници и не милеят за отбора си ! Това трябва да ви натъжава !
oranjevasila написа:хайде,чака ме ви ,че рекорд трябва да подобряваме.И сто съдий не могат да ви помогнат ,ние мачкаме наред !
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Vladislav и 15 госта