Иначе Тонев много ми харесва това момче е голяма работа ! Още малко му трябва и ще бележи като ******

Иначе за мача с Ботев - пфуу тя тая топка не иска да влиза бе хора .... ебахти трябваше да ги отнесем поне с 4-1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Manolkata написа:petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
Да не става въпрос за Тонев?
petrof написа:Manolkata написа:petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.
Да не става въпрос за Тонев?
Абе точно за Тошев си става въпрос... Що му ядете ушите не знам? Момчето си е талант!
cska_90 написа:А пък за Тонев просто нямам думи -УНИКАЛЕН ТАЛАНТ.Просто има всичко да играе на високо ниво-бързина,техника,пас,удар-малко трябва да поработи върху увереността пред гола-ма се пак е на 18 в крайна сметка.Първото полувреме имаше една ситуация,при която премина 3 играчи на Ботев и пусна извездащ пас към Мигел-направо си помислех ,че гледам Меси![]()
![]()
![]()
![]()
koi4i написа:cska_90 написа:А пък за Тонев просто нямам думи -УНИКАЛЕН ТАЛАНТ.Просто има всичко да играе на високо ниво-бързина,техника,пас,удар-малко трябва да поработи върху увереността пред гола-ма се пак е на 18 в крайна сметка.Първото полувреме имаше една ситуация,при която премина 3 играчи на Ботев и пусна извездащ пас към Мигел-направо си помислех ,че гледам Меси![]()
![]()
![]()
![]()
Тука малко се поизхвърли ... чак па меси.Не мислиш ли,че ботев не е критерии,за който и да е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта