Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Talic
Контакти:

Re: Мартин Тошев-НЯМА ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ!!!

Мнениеот Talic » 26 апр 2009 22:38

Айде бе вие пък от един мач и вече не ставал , ми то ако става на въпрос ако сте гледали мача с Балкан ще сте видели 2та му гола - страхотни ;)

Иначе Тонев много ми харесва това момче е голяма работа ! Още малко му трябва и ще бележи като ****** :D
Иначе за мача с Ботев - пфуу тя тая топка не иска да влиза бе хора .... ебахти трябваше да ги отнесем поне с 4-1
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 апр 2009 22:38

Manolkata написа:
petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.

Да не става въпрос за Тонев?

Абе точно за Тошев си става въпрос... Що му ядете ушите не знам? Момчето си е талант!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 апр 2009 22:42

А пък за Тонев просто нямам думи -УНИКАЛЕН ТАЛАНТ.Просто има всичко да играе на високо ниво-бързина,техника,пас,удар-малко трябва да поработи върху увереността пред гола-ма се пак е на 18 в крайна сметка.Първото полувреме имаше една ситуация,при която премина 3 играчи на Ботев и пусна извездащ пас към Мигел-направо си помислех ,че гледам Меси :D :D :) ;) :shock:
Изображение

Потребителски аватар
AMDB9
Контакти:

Мнениеот AMDB9 » 26 апр 2009 23:54

petrof написа:
Manolkata написа:
petrof написа:Не съм фен на ЦСКА, но от мачовете който съм му гледам ми се струва че момчето е доста талантливо. Не знам защо го нападате така? Да знаете че има доста хляб в него! Само му трябва да натрупа малко повече опит и го виждам в националния.

Да не става въпрос за Тонев?

Абе точно за Тошев си става въпрос... Що му ядете ушите не знам? Момчето си е талант!

СПОКО Армейци и Берба беше такъв ама какъв е сега ????? искат шлифоване момчетата до година ги виждам я в германия или в Англия: Тошев, Тонев,Иванов,Чипев,Манолев, Попов бъдещето на Б-я ! :)
ASTON MARTIN DB9

koi4i

Мнениеот koi4i » 27 апр 2009 06:55

cska_90 написа:А пък за Тонев просто нямам думи -УНИКАЛЕН ТАЛАНТ.Просто има всичко да играе на високо ниво-бързина,техника,пас,удар-малко трябва да поработи върху увереността пред гола-ма се пак е на 18 в крайна сметка.Първото полувреме имаше една ситуация,при която премина 3 играчи на Ботев и пусна извездащ пас към Мигел-направо си помислех ,че гледам Меси :D :D :) ;) :shock:

Тука малко се поизхвърли ... чак па меси :) .Не мислиш ли,че ботев не е критерии,за който и да е?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 апр 2009 12:54

koi4i написа:
cska_90 написа:А пък за Тонев просто нямам думи -УНИКАЛЕН ТАЛАНТ.Просто има всичко да играе на високо ниво-бързина,техника,пас,удар-малко трябва да поработи върху увереността пред гола-ма се пак е на 18 в крайна сметка.Първото полувреме имаше една ситуация,при която премина 3 играчи на Ботев и пусна извездащ пас към Мигел-направо си помислех ,че гледам Меси :D :D :) ;) :shock:

Тука малко се поизхвърли ... чак па меси :) .Не мислиш ли,че ботев не е критерии,за който и да е?

Да бе говорех само за конкретното отиграване-иначе има много хляб да яде докато стигне Меси-а и не се знае али може въобще.Ама ,че таланта го има -спор няма.Иначе относно ботев прав си,въпреки ,че се стараха момчетата.
Изображение

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 27 апр 2009 20:25

Че кой от другите има вярно отиграване? Всички са, като него тичат като мухи без глава.

Върни се в “ЦСКА”