Ticha написа:Ехее станахме 3-ма фена на "прилепите" в тази тема. Не мога да повярвам.
както казват в наше село "Те краставите магарета през 9 баира се намират"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ticha написа:Ехее станахме 3-ма фена на "прилепите" в тази тема. Не мога да повярвам.
stg333 написа:ако това стане ще се прежаля да ида на стадиона на ЦСКА да гледам най печения отбор, моите любимци от Валенсия, за съжаления Силва почти сигурно си заминава
msm написа:Мен ме радва фактът, че ЦСКА започва да прилича на истински европейски клуб. Не говоря за играта, а за новото управление. Вярно е , че за сега много от нещата са само идей и желания, но все се надявам, че повече от тях ще се случат и ще имаме поводи за радост. Дано Титаните продължат в тоя дух, не само на думи, но и на дела. Предполагам, че всичко хубаво предстои. Само ЦСКА.....
BGarmy написа:stg333 написа:ако това стане ще се прежаля да ида на стадиона на ЦСКА да гледам най печения отбор, моите любимци от Валенсия, за съжаления Силва почти сигурно си заминава
Ако ще напуска,сигорно по-посока Ливърпул
cska_90 написа:ами трябва да поичакаме малко,то и Томов като доиде ябха обещания за превръщането на ЦСКА в европеиски клуб,а после какво стана сички знааем.Засега ми се виждат благонадежни Титан-назначиха Испанеца за конд . тренъор,започва се построяването на 8 игрища ,ама пак казвам трябва да поизчакаме още малко и тогава да се види.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55, Tony_CSKA и 21 госта