Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:52
jeliotr написа:POPCORN написа:jeliotr написа:Ето затова след някой друг мач пак същите лумпели дето трошаха и хвърляха камани пак ще го направят.Ако са по строги наказанията самите вие няма да ги пускате в агитката.
не си прав!Аз не съм полицай има си хора където отговарят за реда!Аз нямам право на никой да казвам какво да прави и какво да не прави!Живем в свободна държава и всеки си отговаря за неговите дейстивя!Кой съм аз, че да ги спирям да правят нещо.Има си полиция за тая работа.Тая полиция затова и се плаща да внася ред!Аз бях на мача.Влезнах еин от първите в сектор Г!Влезнах точно някъде 16:15!15 мин по-късно момчета почнаха да чупят, а полицайте бяха на 1 метър от тях и ги виждаха какво правят!Защо не ги прибраха?На един от клипвоете се вижда как един фен рита уредбата, а полицая е до него!Защо не го прибра?Моя ли е работата да не ги пускам или на полицията!Заради полицията ще има още таквиа инциденти, защото не си вършат работата като хоратА!
Ето докаде стигнахме пак ако тогава бяха влезнали полицаите сега щяхте да говорите че са влезнали преди мача в сектора и пак виновни полицаите.Ама понеже ние не търсим вината си при нас а винаги при друг неказвам само за цесекарите за всички агитки е така.
не ми говори глупости моля те!Кой ние?Аз съм си отделен фен нито очаствам в някоя организация нито толерирам чупенето на каквото и да е!Който чупи нека си понася санкциите, но не мене където никога не съм правил нищо да ме изкарват от стадиона и да не мога да подкрепя любимият си отбор!И не на последно място да съм дал тия 15 лв за това шибано място!Да и вие дадохте 15 лв , ама мача беше на националният стадион и имахте условия.Докато при нас условията за гледане на мач у тая кошара бяха ужасни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !