Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Re: Наказаха ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 20:46

vratar4eto написа:Еми кво толкова са направили момчетата от ЦСКА. Раниха само 1 полицай, изпочупиха само 1 сектор на стадиона и изпочупиха колите и магазините по само 1 софийски булевард. То като са такива наказанията изтъпленията ще продължават. Вече незнам коя година подред тия изроди правят простотия след простотия и БФС явно ги толерира, след като всеки път ги наказва с по 1-2 мача. А КОГАТО се стигне до смъртен случай сигурно ще ги накажат за 2 мача.

ето това искам да им обесня на цесекарите а те все едно и също колко човека са били в сектора.
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: пак смешно наказание за цска

Мнениеот L_Messi » 01 мар 2011 20:48

POPCORN написа:
L_Messi написа:
POPCORN написа:не аз казвам, че минимум имаше 3000 човека!Да не говорим,че във сектора имаше и поне едно 60-70 полицая , говоря в сектора!

Ехаа. Аз в една друга тема спорех с колега-левскар за посещаемостта на мача и мога да кажа, че в Б, където бях аз, имаше към 3-4000... Пък какво остава за клетката в Г :o

ами окей...да кажем ,че си прав!Значи примерно сме 2359 както казва Баждеков!Значи тая клетка е за не повече от 1000 човека, ако ние сме толкова!А ръководстовото на Левски ни е отпуснало 3200 билета.Айде сега ми кажи по твойта логика ако бяхме още 800 човека какво щеше да стане в тоя сектор при положение, че при 2359 чвоека нямаше място да пръднеш с извинение?Даже хората се бяха покачили по паната и едно дръво!?Какво се явява значи, че ръководстото на Левски знае, че кошарата е за 1000-1200 човека а дава 2000 билета повече>?Е това не ли за наказание?

Айде недей да ми обясняваш как не е имало място да пръднеш, при положение, че се виждаше и отсреща от сектор Б, и от кадрите по сайтове и телевизии как изведнъж се отвори място за няколко стотин полицая, които влязоха в сектора и почнаха да ви избутват нагоре ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:49

jeliotr написа:
vratar4eto написа:Еми кво толкова са направили момчетата от ЦСКА. Раниха само 1 полицай, изпочупиха само 1 сектор на стадиона и изпочупиха колите и магазините по само 1 софийски булевард. То като са такива наказанията изтъпленията ще продължават. Вече незнам коя година подред тия изроди правят простотия след простотия и БФС явно ги толерира, след като всеки път ги наказва с по 1-2 мача. А КОГАТО се стигне до смъртен случай сигурно ще ги накажат за 2 мача.

ето това искам да им обесня на цесекарите а те все едно и също колко човека са били в сектора.

какво да ти обеснявма бе приятелщю?Обесни ми ти като бяхте в Перник и чупихт колко мача ви наказаха?Обясми ми като софия запад биеше хората от литекс в ложата колко мача ви наказаха?Обясми като гостувахте на Армията и като сучпихте седалките и стадиона колко мача ви наказаза?Защо гледаш едностраничво на нещата?Вие сте същите като нас!Айде обясни ми ти ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

nko
Контакти:

Мнениеот nko » 01 мар 2011 20:49

Идеята е че ВИЕ като фенове на цска сами, със стюарди, трябва да ги предавате тия пияни и дрогирани тъпанари, олигофрени и всякакви на полицията долу на пистата примерно, а не да гледате и да им се радвате.
Ако пък някой фен на цска в случая иска да гледа мача от А/В/или даже Б сектор - нека си свали шалчето, тениската и т.н. и си седне спокойно и да си гледа. Това си е негова отговорност и риск - в България и навсякъде по балканите е опасно чужд фен да иде облечен в цветовете си в сектор на домакина.
Полицията, че действа след дъжд качулка - добре, ама поне това беше единственото решение в случая. Защо ли?! - ако влязат 5 полицая да изкарат един вандал другите 2999 фена ще ги убият!!!
А интересно как пък Герена не била пригодена за мачове?! - как тук са гостували всякакви клубове с известните им хулигани - англичани/италианци?!?!

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 01 мар 2011 20:50

POPCORN написа:
jeliotr написа:Ето затова след някой друг мач пак същите лумпели дето трошаха и хвърляха камани пак ще го направят.Ако са по строги наказанията самите вие няма да ги пускате в агитката.

не си прав!Аз не съм полицай има си хора където отговарят за реда!Аз нямам право на никой да казвам какво да прави и какво да не прави!Живем в свободна държава и всеки си отговаря за неговите дейстивя!Кой съм аз, че да ги спирям да правят нещо.Има си полиция за тая работа.Тая полиция затова и се плаща да внася ред!Аз бях на мача.Влезнах еин от първите в сектор Г!Влезнах точно някъде 16:15!15 мин по-късно момчета почнаха да чупят, а полицайте бяха на 1 метър от тях и ги виждаха какво правят!Защо не ги прибраха?На един от клипвоете се вижда как един фен рита уредбата, а полицая е до него!Защо не го прибра?Моя ли е работата да не ги пускам или на полицията!Заради полицията ще има още таквиа инциденти, защото не си вършат работата като хоратА!

Ето докаде стигнахме пак ако тогава бяха влезнали полицаите сега щяхте да говорите че са влезнали преди мача в сектора и пак виновни полицаите.Ама понеже ние не търсим вината си при нас а винаги при друг неказвам само за цесекарите за всички агитки е така.
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: пак смешно наказание за цска

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:50

Айде недей да ми обясняваш как не е имало място да пръднеш, при положение, че се виждаше и отсреща от сектор Б, и от кадрите по сайтове и телевизии как изведнъж се отвори място за няколко стотин полицая, които влязоха в сектора и почнаха да ви избутват нагоре ;)

абе не се излагай бе пич!ти ли ще ми казваш дали имало място или аз където бях в тая кошара!Ти много надалече виждаш бе?Ти да не си някой снайперист?Ебати окото извади!Айде почни да ми говориш по-смислени работи иначе няма какво да спорим!От Б сектор видял колко място имало.И полицайте въобще не минаваха лесно, ами с палки!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ilian152
Контакти:

Мнениеот ilian152 » 01 мар 2011 20:51

[цска и левски ги наказват общо с 4000 лева а димитър илиев за това че казал на съдията след мача че е най смешния съдия го наказват с 5000 лева и два мача ако това е дисциплинарна комисиято това е наистина най смешната в светаДИСЦИПЛИНАРНА КОМИСИЯ

Р Е Ш Е Н И Я - 01.02.2011

16- и кръг
"А" група
С предупреждения - 36 състезатели
С лишаване от състезателни права ЛСП лв.
Александър Антонов Тонев ПФК"ЦСКА" 1 500
Христо Георгиев Йовов ПФК"Левски" 1 500
Марко Тиаго Фаустино ПФК"Черно море" 1 250
Йордан Иванов Юруков ПФК"Славия" 1 250
Димитър Красимиров Илиев ПФК"Пирин-Бг" 2 5 000
Антон Любчов Костадинов ПФК"Пирин-Бг" 1 750
Георги Иванов Каранейчев ОФК"Сливен - 2000" 1 250
Николай Валериев Петров ПФК"Калиакра" 1 300

ПО ДОКЛАД
За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
За неспазване на член 33, т.7 от Наредбата на БФС на основание чл. 37, ал. 1, т. 20 предложение ІІ, ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За хвърлени предмети с последствие на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. Б-предложение 4 - то - ДК наказва ПФК"ЦСКА" с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 4000 лева.
За нанесени щети на материалната база на стадиона на основание чл.37, ал.1, т. 6, б. б/, ДК наказва ПФК"ЦСКА" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Задължава ПФК "ЦСКА" да възстанови щетите нанесени от феновете и на Стадион "Г.Аспарухов" съобразно чл. 38 от ДП.
За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК"Пирин" Бг с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 01 мар 2011 20:51

POPCORN написа:
jeliotr написа:Ето затова след някой друг мач пак същите лумпели дето трошаха и хвърляха камани пак ще го направят.Ако са по строги наказанията самите вие няма да ги пускате в агитката.

не си прав!Аз не съм полицай има си хора където отговарят за реда!Аз нямам право на никой да казвам какво да прави и какво да не прави!Живем в свободна държава и всеки си отговаря за неговите дейстивя!Кой съм аз, че да ги спирям да правят нещо.Има си полиция за тая работа.Тая полиция затова и се плаща да внася ред!Аз бях на мача.Влезнах еин от първите в сектор Г!Влезнах точно някъде 16:15!15 мин по-късно момчета почнаха да чупят, а полицайте бяха на 1 метър от тях и ги виждаха какво правят!Защо не ги прибраха?На един от клипвоете се вижда как един фен рита уредбата, а полицая е до него!Защо не го прибра?Моя ли е работата да не ги пускам или на полицията!Заради полицията ще има още таквиа инциденти, защото не си вършат работата като хоратА!

Казваш, че не можеш да кажеш нищо на хората, които чупят, щото живеем в свободна държава :!: :shock: :!: Момче, ти правиш ли разлика между свобода и хулиганство. По същата логика ако те хванат петима хулигани да те бият, ей така, за кеф, никой не трябва да им пречи, защото сме свободна страна. така ли?!? :shock:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2011 20:52

jeliotr написа:
POPCORN написа:

Ето докаде стигнахме пак ако тогава бяха влезнали полицаите сега щяхте да говорите че са влезнали преди мача в сектора и пак виновни полицаите.Ама понеже ние не търсим вината си при нас а винаги при друг неказвам само за цесекарите за всички агитки е така.

не ми говори глупости моля те!Кой ние?Аз съм си отделен фен нито очаствам в някоя организация нито толерирам чупенето на каквото и да е!Който чупи нека си понася санкциите, но не мене където никога не съм правил нищо да ме изкарват от стадиона и да не мога да подкрепя любимият си отбор!И не на последно място да съм дал тия 15 лв за това шибано място!Да и вие дадохте 15 лв , ама мача беше на националният стадион и имахте условия.Докато при нас условията за гледане на мач у тая кошара бяха ужасни!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 мар 2011 20:53

Angoff написа:Е глупости , как ще се наказват Левски ... какво от това,че 1000 билета от сектор В са купени от привърженици на ЦСКА и те за по-спокойно да няма ексцесии на мача ги набутали в сектор Г ...

Говориш без никаква подготовка! В сектор В имаше отделени със стюарди 1200 жени , който рекламираха някаква телевизия ако не греша. Дори да са били закупени 1000 билета от фенове на цска , къде трябваше да ги отделят? Кой е източника ти на информация или говориш на изуст?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”