Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Аудио головете на ЦСКА

Мнениеот Tommi » 26 фев 2011 23:15

Deluxx написа:Някой може и да ми даде Аудио от головете по дарик на головете на ЦСКА и 4-те ,че уевски не вкараха и нито 1 а грата щеще 3 да вкара

Не се разбира какво искаш да кажеш...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Re: Защо изгониха феновете на ЦСКА

Мнениеот teksas_CSKA » 26 фев 2011 23:19

storm написа:
Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!

А викаш, това да рушиш нечия собственост без никаква причина не е повод за изгонване така ли ?
Ами аз ако дойда увас и ти счупя компютъра, как ще реагираш ?

Ало фенчето на отбора който ме е срам да произнеса.Първи започнахте вие да трошите стадиони в тази държава.Така че не ми се прави на отворен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2011 23:29

Гара беше казал, че щял да се съблече гол ако вкара 3 гола.. Е наистина имаше 3 гола.. така че може да си изпълни обещанието.. :mrgreen: Иначе честита победа! И без фенове пак бихме! Сега ще се почнат оправданията, как съдията е виновен,но истината боли. Много се пишеше,много закани имаше как щели да ни счупят краката.. аз не видях такова нещо... за това не е хубаво да се говори, преди дадено нещо да е факт. :) само ЦСКА!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 фев 2011 23:32

За самия мач - според мен абсолютно заслужена победа на ЦСКА. Но по трибуните се случиха нещата, срещу които трябва да се обединим без значение от цвета на шалчето. За полицейския произвол ясно, а рекламата на телевизия остана в сянката му (и с право).

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 фев 2011 23:35

От 2 години, че и повече не съм влизал в сайта на Балон-а , и сега след 10минути четене, умрях от смях :lol: :lol: :lol: Ифрем е полудял, че и другите де, плюва наред по Гонг, Диков , Батков, Ясен аве всички, БФС то и Гонзо , че бил прост ! Смях :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Мнениеот Villа_777 » 26 фев 2011 23:53

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 фев 2011 00:08

Един от най-щастливите ми дни като фен на ЦСКА! И в най-оптимистичните си представи не съм очаквал, че ще бъдем толкова ефективни при нашите положения и че ще бием толкова лесно насред Герена! Просто всичко се получаваше днес. А да не говорим Платини колко ме изненада, а и Радуканов с този състав... Просто нямам какво да кажа повече - адски съм щастлив!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2011 00:09

Villа_777 написа:[center]Изображение[/center]

Не знам ама направо се размазвам от ДБ някой път :lol: :lol: :lol: :lol:
Не знам нарочно ли правят така че да разсмиват или верно са си зле :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 фев 2011 00:23

Делянски, Наздраве бе! Важното е че балоните се пукнаха и дойде деня на истината, както каза господин Батков :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2011 00:39

berbatov написа:Делянски, Наздраве бе! Важното е че балоните се пукнаха и дойде деня на истината, както каза господин Батков :mrgreen:

АЙ НАЗДРАВЕ! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”