Deluxx написа:Някой може и да ми даде Аудио от головете по дарик на головете на ЦСКА и 4-те ,че уевски не вкараха и нито 1 а грата щеще 3 да вкара
Не се разбира какво искаш да кажеш...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Deluxx написа:Някой може и да ми даде Аудио от головете по дарик на головете на ЦСКА и 4-те ,че уевски не вкараха и нито 1 а грата щеще 3 да вкара
storm написа:Corwin написа:Епа, аз се опитах да подхвана 'със фуражка..' от сектор В, но естествено на никой около мен не му хрумна, че утре това ще се случи на хора със сини шалчета. Куките на сапун за този произвол(каквото и да сте направили едва ли оправдава изгонването на цял сектор, иначе щеше да се знае)!
А викаш, това да рушиш нечия собственост без никаква причина не е повод за изгонване така ли ?
Ами аз ако дойда увас и ти счупя компютъра, как ще реагираш ?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Villа_777 написа:[center][/center]
berbatov написа:Делянски, Наздраве бе! Важното е че балоните се пукнаха и дойде деня на истината, както каза господин Батков