Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2011 21:41

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
|Georgi написа:Да попитам... някой може ли да каже каква е статистиката от мачовете на Герена? Рових, рових, но нищо не открих , а пък съм млад (20) и не съм запознат :)

1 победа имате и 2-3 равенства...

...за сега

е човека пита за статистиката ;) няма как да му кажа различна от тази "до сега" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2011 10:34

е човека пита за статистиката ;) няма как да му кажа различна от тази "до сега" :lol:

Е да де тва е ясно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

lyv

Акуаро: Имаше 100% фаул срещу мен при гола на Дембеле

Мнениеот lyv » 23 фев 2011 12:26

Интересно защо тогава се потули тоя фаул и никой не говореше, че очевидното блъскане на Дембеле не видяно от съдията, а всички говореха за Дембеле и грешката на защитника, най-вече сините журналисти...дори от ЦСКА не казаха нищо по тоя случей, причината може да само една - вечното дерби отново е било уговорено

цялото интервю с Акуаро

http://football.sportal.bg/news.php?news=288983
Последна промяна от lyv на 23 фев 2011 12:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Акуаро: Имаше 100% фаул срещу мен при гола на Дембеле

Мнениеот crap » 23 фев 2011 12:28

То това ясно се видя на телевизора! После имаше и повторения! Само Генов не го видя... както и да е! Дано в събота всичко да вижда...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 23 фев 2011 12:32

Генов виноги е имал изборно зрение
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2011 13:04

nikita33 написа:Генов виноги е имал изборно зрение

И затова ли не свири на мачове на Литекс ;) ?- Колко мача срещу отбори от А група на Литекс е свирил Генов в последните 2,5 години?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 фев 2011 13:08

lyv написа:Интересно защо тогава се потули тоя фаул и никой не говореше, че очевидното блъскане на Дембеле не видяно от съдията, а всички говореха за Дембеле и грешката на защитника, най-вече сините журналисти...дори от ЦСКА не казаха нищо по тоя случей, причината може да само една - вечното дерби отново е било уговорено

цялото интервю с Акуаро

http://football.sportal.bg/news.php?news=288983

- Кой е най-добрият ви мач за ЦСКА?
- Този отбор може да играе много по-добре. Мачът срещу “Левски” беше силен. Не заслужавахме да загубим. Пробиха ни само при гола, когато действително и аз направих грешка с позиционирането. Без значение дали имаше нарушение. Надявам се сега да покажа много повече.

Човека си признава, че е направил грешка с позиционирането. Какви уговорки пак съзряхте...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2011 13:10

crap написа:То това ясно се видя на телевизора! После имаше и повторения! Само Генов не го видя... както и да е! Дано в събота всичко да вижда...

От това,което аз виждам се бутат и двамата,като Акуаро първи прави нарушение. Оставям на теб да решиш кое е по-тежко наказание- авантаж (с възможност за гол, както и стана ;) ) или директен червен картон ?- За мен през първото полувреме червен картон е по-тежкото наказание. Ако искаме да бъдем точни съдия беше Ст.Тодоров ,а не А.Генов ;) .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2011 13:22

honda написа:
crap написа:То това ясно се видя на телевизора! После имаше и повторения! Само Генов не го видя... както и да е! Дано в събота всичко да вижда...

От това,което аз виждам се бутат и двамата,като Акуаро първи прави нарушение. Оставям на теб да решиш кое е по-тежко наказание- авантаж (с възможност за гол, както и стана ;) ) или директен червен картон ?- За мен през първото полувреме червен картон е по-тежкото наказание. Ако искаме да бъдем точни съдия беше Ст.Тодоров ,а не А.Генов ;) .

А не виждаш ли бутането с ръка, а не с рамо в гърба на Акуаро? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 фев 2011 13:38

honda написа:От това,което аз виждам се бутат и двамата,като Акуаро първи прави нарушение. Оставям на теб да решиш кое е по-тежко наказание- авантаж (с възможност за гол, както и стана ;) ) или директен червен картон ?- За мен през първото полувреме червен картон е по-тежкото наказание. Ако искаме да бъдем точни съдия беше Ст.Тодоров ,а не А.Генов ;) .

Акуаро скача да играе с глава, Дебиле го блъска в гръб, съответно защитникът губи контрол и не успява да отиграе топката... Нарушение в атака. Но както и да е.
[offtopic]Хонда са най-големите, карам Сивик 02'. Много съм доволен! Друга кола освен японска едва ли ще карам някога пак!! :)[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”