Защо се надявам на добра пролет !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Защо се надявам на добра пролет !

Мнениеот gogo_cska » 20 фев 2011 13:48

Jorkorazporko написа:Ще бъде трудна пролет! Аз очаквам добра и красива игра, обиграване на млади футболисти и класиране в Лига Европа! Мача с Левски е за престиж, тъй че и да го загубиме няма да е кой знае каква драма! Искам да видя младите момчета в отбора да играят и да се развиват! Зимната подготовка и селекцията ги определям като добри! Радуканов НЕ трябва да се пипа поне 2 години, дори и да не се класираме за Европа трябва да остане и да му се даде пълен картбланш!

При нас един треньор трудно може да бъде оставен да работи две години,аз ВЯРВАМ в треньора и отбора.Въпреки това ти със сигурност знаеш,че в ЦСКА се искат резултати.За съжеление такава е действителността в България,като нашия отбор не е изключение.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 фев 2011 13:56

ХАХА! ЦСКА били в по-слаба форма, вижте резултатите и пак си помислете! Формата е добра, а и отборът игра доста стабилно с много корави съперници, Левски ще загуби катастрофално с 3, 4- 1. Платини и Шеридън ще се разпишат със сигурност! ;) :)
Колкото до пролетния сезон, дубъл, и догодина с Арсенал! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 20 фев 2011 14:29

dreben23 написа:ХАХА! ЦСКА били в по-слаба форма, вижте резултатите и пак си помислете! Формата е добра, а и отборът игра доста стабилно с много корави съперници, Левски ще загуби катастрофално с 3, 4- 1. Платини и Шеридън ще се разпишат със сигурност! ;) :)
Колкото до пролетния сезон, дубъл, и догодина с Арсенал! :lol:

Ще ви бием като "маче у дирек", както е изразът :) 3-0 за Левски

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 фев 2011 14:39

gogo_cska написа:
Jorkorazporko написа:Ще бъде трудна пролет! Аз очаквам добра и красива игра, обиграване на млади футболисти и класиране в Лига Европа! Мача с Левски е за престиж, тъй че и да го загубиме няма да е кой знае каква драма! Искам да видя младите момчета в отбора да играят и да се развиват! Зимната подготовка и селекцията ги определям като добри! Радуканов НЕ трябва да се пипа поне 2 години, дори и да не се класираме за Европа трябва да остане и да му се даде пълен картбланш!

При нас един треньор трудно може да бъде оставен да работи две години,аз ВЯРВАМ в треньора и отбора.Въпреки това ти със сигурност знаеш,че в ЦСКА се искат резултати.За съжеление такава е действителността в България,като нашия отбор не е изключение.

Така е за съжаление, но резултатите не идват със смяната на треньора! Последната година сменихме 8 треньора а резултатите са катастрофални! Фъргюсън е на корммилото на Манчо от 20 и кусур години и няма слаба година! Простичката истина е, че отбор се гради по 2 начина! Бързо с много пари, или бавно с много работа! Формулата е инвестиция в база и ДЮШ, пълна свобода за продължителен период на добър треньор, и запазване на основните футболисти! Смяната на треньора винаги носи положителен заряд за 2,3 мача, но после пак нещата си влизат в познатото русло!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 20 фев 2011 15:33

От доста време не ми е било толко напрегнато и претиснено как ще изглежда отбора през пролетта.До сега толкова зле не помня да сме били,с толкова некачествени играчи и постна селекция.
Все пак се надявам,че с повече желяние ще компенсираме слабата ккласа и ще вземем мача с Левски,още повече,че влизаме като аутсайдери в него.Ако бием Левски,не виждам защо да не направим няколко поредни победи,с които да скочим 2-3 места напред.
Единственият реален трофей е купата,а за евроучастие не се и съмнявам,че ще се класираме,като 2 или 3ти.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
RED LABEL
Контакти:

Мнениеот RED LABEL » 20 фев 2011 16:18

бием ли левски ще завършим пролета без загуба. но ако паднем 3тото място ми се вижда недостежимо.този мач е с огромно психологическо значение затова сме длъжни да го вземем на всяка цена.вземем ли го и шампиони може да станем.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 20 фев 2011 16:46

Deluxx написа:
Сашо Александров написа:Aз съм Левскар, но имам гадно предчувствие за този мач. Както казва баща ми винаги, който има по-слаба моментна форма, той излиза краен победител в дербито. : )))))

Браво пич :) Един левскар,които не ни обижда и непише,че Левски ще бие с 3 гола разлика,ето такива трябва да сме феновете на Левски и ЦСКА...има някой такива,но са много малко и от 2та отбора.
От дербито очаквам ЦСКА да излезе победител,независимо с каква игра,прогнозата ми е 1:2 за ЦСКА(Левски повеждат в началото,и ние ги обръщаме,като 2-рия ни гол е в 70-82 мин. :mrgreen: )
Иначе за пролетта очаквам ЦСКА още след дербито с Левски,ще скъси разликата,на 3 точки мисля.
Бием черномореци с тактика във Бургас,защото Балъков е по-добър от Тони Велков.А в този кръг когато се играе Черноморец-ЦСКА се играе и др.дерби Локо Сф-Левски-какъвто и да е резултата ЦСКА ще се изкачи с 1 място напред.Взимаме домакинството с разгром на Видима и гледаме напред пак по черноморието.
[center]Напред армейци[/center]

и това че сьм казал ,се надявам и мисля,че отборьт ми ще победи с над 3 гола разлика вечния си сьперник ме прави недостоен фен :shock: :shock: :shock: и някьде да сьм ви обидил ? :lol: :shock: :lol: подреди си мислите малко и не бьди пьрвичен ''О ти достоен феньо''

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 фев 2011 16:47

Винаги го правим по трудния начин !!! Ще се върнем на върха това е ясно ! Били сме и по-зле, но пак ви казвам НИЕ СМЕ ЦСКА ! Ще бием на футбол, както и на волейбол !! От отборът на Радуканов се иска мъжка и сърцата игра, за да накара мишките, които не спират да ни плюят да замълчат !! Нека играят във всички мачове мъжки и сърцато и да видим дали ще загубят ! Няма да им се сърдя ако губят мъжки, а не след слаба игра и влачене ! Напред и нагоре !!!!!!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 фев 2011 20:03

RED LABEL написа:бием ли левски ще завършим пролета без загуба. но ако паднем 3тото място ми се вижда недостежимо.този мач е с огромно психологическо значение затова сме длъжни да го вземем на всяка цена.вземем ли го и шампиони може да станем.

Абсолютно си прав , само дето шампиони няма как да станем!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 фев 2011 20:40

Аз очаквам да сме шампиони,щото отдавна не сме ставали и мисля че тази година е наш ред. Просто ще си всемем всички точки,които са необходими, въпреки всички и въпреки всичко. Това е ЦСКА!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”