рано е за фанфари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
masane
Контакти:

Re: рано е за фанфари

Мнениеот masane » 12 апр 2009 17:03

mike28 написа:
защо написа:Много е смешно как след вчерашния мач на Локото, феновете на Левски и ЦСКА цял ден спорят кой от двата отбора е по-малко слаб.

Кое е смешното? Никога, ама никога не бива да се вадят генерални изводи от един мач. Все едно от ЦСКА да бяха отписали титлата, след отпадането за купата от Пирин. Другата седмица Левск може да бие Литекс в Ловеч, а после да надвие и ЦСКА на Българска армия, това прави ли ги по-силен отбор?

много си прав правим изводи и генерализираме нещата от по един мач което ни лашка от осанна до разпни го
ахмед доган на левски хулиган

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Мнениеот daniel8cska » 12 апр 2009 23:28

аз мисля ,4е досегашните съперници на цска не трябва да са мерило за класата на нашия тим. Вси4ки наши решаващи ма4ове предстоят.За мен вси4ко ще се реши в прекия сблъсак с пфк подуене. Сега е момента да ги бием с разлика и да им затворим устите. Затова оба4е трябва да подобрим играта си още.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 23:31

Я ми припомни колко пъти за последните двайсет години сте ни били с разлика? И миналата година така се канехте, когато бяхме безумно слаби, ама само със заканите си останахме.
Пък в крайна сметка нека да биете, ако ще и с разлика, все ми е тая.

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Мнениеот daniel8cska » 12 апр 2009 23:37

mike28 написа:Я ми припомни колко пъти за последните двайсет години сте ни били с разлика? И миналата година така се канехте, когато бяхме безумно слаби, ама само със заканите си останахме.
Пък в крайна сметка нека да биете, ако ще и с разлика, все ми е тая.

Бихме ви с Трои4о,но това беше отдавна.То4но това ми е мисълта ,4е последните ни титли идват след равни с левски.Затова искам голяма победа за да е сладка титлата.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 23:47

Че какво и е сладкото на титлата в първенство като нашето? Ей, така- за вътрешна употреба, да има какво да се сложи във витрините.

Потребителски аватар
masane
Контакти:

Мнениеот masane » 13 апр 2009 00:34

mike28 написа:Че какво и е сладкото на титлата в първенство като нашето? Ей, така- за вътрешна употреба, да има какво да се сложи във витрините.

за цска титлата не е цел а средство за постигане на целта легитимация в европа

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 апр 2009 15:07

masane написа:
mike28 написа:Че какво и е сладкото на титлата в първенство като нашето? Ей, така- за вътрешна употреба, да има какво да се сложи във витрините.

Лошото е, че с тази игра нишо няма да постигнем в Европа и пак ще отпаднем рано рано.Дано да съм грешка... :roll:

Потребителски аватар
masane
Контакти:

Мнениеот masane » 14 апр 2009 14:13

RedeviL написа:
masane написа:

Лошото е, че с тази игра нишо няма да постигнем в Европа и пак ще отпаднем рано рано.Дано да съм грешка... :roll:

да така е не играем добре затова и темата е такава но не забравяй че това са същите футболисти с които ни пращаха да се борим за оставане в групата .Единствения който вярваше в отбора и го каза на глас беше Котев

Върни се в “ЦСКА”