Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот Deluxx » 15 фев 2011 20:23

lisynger написа:Момчета кога пускат билетите ?

Още няма информация,а е рано :)

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 15 фев 2011 21:43

Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 фев 2011 00:21

Момчета ще призова каквото и да става на мача не правете безредици.ето нещо притеснително от тези дни:
Десет дни преди вечното дерби между ЦСКА и Левски феновете на двата отбора не спират да си разменят закани. Заплахите и обещанията започнаха преди месец, когато фен на ЦСКА бе пребит пред дома си, а няколко дни по-късно група сини фенове причакаха червени ултраси в „Борисовата градина“ и тогава резултатът бе двама наръгани и изпратени в Пирогов.

След това пък се появиха надписи на националния стадион - „Войната започна“, „ЦСКА или смърт“, което пък бе преправено от сините фенове на „ЦСКА = смърт“.

До ден днешен заплахите не спират да се разменят по форуми и по блокове, като със всеки изминал ден те стават все по-страшни и по страшни – това вече е и един от най-крайните надписи, които украси жилищна сграда в квартал Люлин - „Нашата победа – да има мъртви говеда.“

Сините фенове пък отговориха с друг по-скоро шеговит начин. Снимка на умряло прасе с надпис ЦСКА върху него, което е ударено от кола с регистрационен номер "ХХ 1914 ХХ" е най-модерната сред сините фенове в социалната мрежа – Facebook.

Въпросът е обаче дали наистина няма да има смъртен случай на това дерби и не трябва ли БФС и телевизията, която държи правата да се замислят за сигурността и да преместят дербито за по-ранен час, както полицията искаше. До този момент резултатът е – трима наръгани и пребити, които свършиха в Пирогов, но спасиха живота си. Защото после си задаваме въпросите, защо стадионите са празни и децата все по-рядко присъстват на "вечното дерби", което трябва да е черешката на тортата в родния футбол?
livesport.bg

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2011 00:40

CSKAEOTBORA написа:Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.

и първия ден да свършат все тая... квотата ви е такава.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 16 фев 2011 01:50

Thsmith написа:
CSKAEOTBORA написа:Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.

ще ходим във в или а сектор ако ссвършат билетите ...
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2011 14:34

tut написа:
Thsmith написа:

ще ходим във в или а сектор ако ссвършат билетите ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Разберете го веднъж за винаги... НЯМА как на Герена да влезете в А и В заради полицията... трябва да минете през парка и барикадите, а това няма как да стане... На такива мачове слагат пропускателни пунктове на вратите на парка, а гостите се ескортират зад стадиона от към Г, а съответно към тамошните барикади не се пускат Левскари...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 фев 2011 15:08

Това,че на фен клуба ще бъдат отпуснати 3000 билета не значи,че не могат да идат повече от 3000.Барикадите ще са само за тези от шествието.Аз ако ида да си купя от касите на Герена билет за А или В сектор никои няма да ме гледа и да ме пита какъв съм,син ли съм,червен ли съм пембян ли съм.Ще ми дадат билет и най-спокойно ще си вляза на стадиона в съответния сектор.Ще си гледам мача и ще си кротувам...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2011 16:43

bobonikolov написа:Това,че на фен клуба ще бъдат отпуснати 3000 билета не значи,че не могат да идат повече от 3000.Барикадите ще са само за тези от шествието.Аз ако ида да си купя от касите на Герена билет за А или В сектор никои няма да ме гледа и да ме пита какъв съм,син ли съм,червен ли съм пембян ли съм.Ще ми дадат билет и най-спокойно ще си вляза на стадиона в съответния сектор.Ще си гледам мача и ще си кротувам...

да си кротуваш сам да... (Въпреки, че не знам какво ще ти е удоволствието да гледаш мача наобиколен от Левскари който пеят до ухото ти бий чорбата, а ти трябва да си мълчиш и да търпиш...)Става въпрос за организирано присъствие с отличителни белези... Въпроса е, че няма как да влезеш през парка с екип на цска през барикада в която минават по 1 човек на опашка... На националния е възможно защото там е разделена територията още от пред и както Левскари не ги пускат към ариана и обратното с вас...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 фев 2011 18:02

Билети се пускат в четвъртък

shushu

Мнениеот shushu » 18 фев 2011 11:40

От къде можем да си купим билети за Г? Дали ще ги пуснат на армията?

Върни се в “ЦСКА”