lisynger написа:Момчета кога пускат билетите ?
Още няма информация,а е рано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
lisynger написа:Момчета кога пускат билетите ?
CSKAEOTBORA написа:Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.
Thsmith написа:CSKAEOTBORA написа:Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.
и първия ден да свършат все тая... квотата ви е такава.
tut написа:Thsmith написа:CSKAEOTBORA написа:Пуснат ли ги, веднага купувам. Сигурен съм, че още на втория ден ще свършат, и че левски ще трябва да пуснат още билети. Ако искат да изкарат някой лев.
и първия ден да свършат все тая... квотата ви е такава.
ще ходим във в или а сектор ако ссвършат билетите ...
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
bobonikolov написа:Това,че на фен клуба ще бъдат отпуснати 3000 билета не значи,че не могат да идат повече от 3000.Барикадите ще са само за тези от шествието.Аз ако ида да си купя от касите на Герена билет за А или В сектор никои няма да ме гледа и да ме пита какъв съм,син ли съм,червен ли съм пембян ли съм.Ще ми дадат билет и най-спокойно ще си вляза на стадиона в съответния сектор.Ще си гледам мача и ще си кротувам...
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, nikolay_cska и 17 госта