Новият ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Новият ЦСКА!

Мнениеот tprodanov » 09 апр 2009 13:10

Добре бе, Титан по собствените си отчети имат капитал 11 милиона. Как успяха да купят в условия на финансова криза цска, с какви пари ще строят стадион, при положение, че кредити никой не дава, особенно за строителство и как биха обезпечили подобен кредит? Та реално, те и цска не могат да си позволят, как го купиха??? Толкова ли не ви притесняват тези въпроси???

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 09 апр 2009 13:14

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read4760.html
Мисля че това то отговаря,нали знаеш че тях кризата не ги хваща ;)

simoarmeeca
Контакти:

Мнениеот simoarmeeca » 09 апр 2009 13:15

значи аз съм фен на цска но не ми се вярва да ТИТАН да направят такъв стадион.
Както казаха да вземат да оправят стадионите на младите играчи, там е бъдещето

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 апр 2009 13:19

greedy написа:http://www.winner.bg/bulgarian-football/read4760.html
Мисля че това то отговаря,нали знаеш че тях кризата не ги хваща ;)

Челси на балканите? Не,не вярвам, и причините са много и сериозни. Забрави го това. И пак - не се рвъзва по никакъв начин.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 09 апр 2009 13:30

Прекалено рано е да се дават оценки на новите собственици! Нека завърши сезона, пък тогава да ги оценяваме! За стадиона на картинката не е лош! Но, ако все пак се реализира та мястото не му е в Борисовата градина!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2009 13:41

tprodanov написа:Добре бе, Титан по собствените си отчети имат капитал 11 милиона. Как успяха да купят в условия на финансова криза цска, с какви пари ще строят стадион, при положение, че кредити никой не дава, особенно за строителство и как биха обезпечили подобен кредит? Та реално, те и цска не могат да си позволят, как го купиха??? Толкова ли не ви притесняват тези въпроси???

Явно не си наясно много с някой неща!Съвсем логично е ''Титан'' да се откажат от ЦСКА когато започна кризата,но не го направи!И знаеш ли защо?За разлика от някои други фирми,които вече фалираха отдавна,фирмите като ''Титан'' в момента са на двойна печалба!Брато знай,че боклуджийска фирма НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ФАЛИРА!Кой иначе ще ти чисти боклука???
П.ПА това за Митал,че по негово време имаше надежди е така,но има разлика между него и тази фирма и то ГОЛЯМА! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Мнениеот Evchi » 09 апр 2009 15:27

kronos написа:един от най-известните испански скаути. Името му е Родригес и е бивш технически директор на Валесняи от периода, в който Любо Пенев е бил част от тима. След това той става скаут, като дълго време работи за екстреньора на Реал (Мадрид) Бенито Флоро. Родригес е бил и шеф на скаутската мрежа на последния клуб на Флоро - еквадорския Барселона (Гуаякил).

БРАВО, Валенсия -->Реал --> .....--> еквадорския Барселона (Гуаякил) --> пфк подарени дузпи

ЯВНО КАРИЕРАТА МУ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОПАДА И ОТИВА ВЪВ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПАДАЩИ ОТБОРИ :lol: :lol: :lol:

Аз не знам какво му е пропадналото на човека, ама да пропаднеш до там че да те наричат ШАМПИОН

levski nov dubal

Мнениеот levski nov dubal » 10 апр 2009 17:36

нищо ново под слънцето отпаднахте за купата трудно срещу славия гостуванията няма да ги коментариме -цяла българия видя как ги спечелихте сега ще лъснете и ще вземете мястото което ви се полага-вечно втори

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 10 апр 2009 19:03

levski nov dubal написа:нищо ново под слънцето отпаднахте за купата трудно срещу славия гостуванията няма да ги коментариме -цяла българия видя как ги спечелихте сега ще лъснете и ще вземете мястото което ви се полага-вечно втори

Глупако,май забвавяш кой е "вечно втори"! :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 10 апр 2009 20:23

Това за Вечновторите вече ме разби :D :D :D

Напълнихте сериозната тема с глуписти ама разбирам ви: Бaтков построи ултраблумодерно общежитие и чекаше да прибере поне малко от милионите на чорни ама тогава се появи БATE в европейския футбол и синият балон се спука +това финансова криза, дуспи, пияани мароканци,португалски предатели и все по-лошо става. Така че драги ми Tревопасни - ходете си в раздела на Вечновторите и ни оставете да се радваме на ТИТАНИТЕ -сметопочистването е най-малкото с което се занимават - имат пари достатъчно и са фенове на ЦСКА от деца, така че колкото и да го боли Батков от пропуснатя шанс, пак ше си остане Вечновтори.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Върни се в “ЦСКА”