МИНЬОР ПЕРНИК-ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: МИНЬОР ПЕРНИК-ЦСКА
Стига сте си чешали езиците, още миналия кръг се разбра, че Миньоро пада в тоя мач. 

- plamen etov
- Контакти:
comandosa1 написа:Незнам за вас ама аз мисля да прая пари вече от тия мачове. Все пак в някой букмейкари коеф. за ЦСКА е доста добър и спокойно си изкарваш една надница с подходящия залог.
Щом искаш да изкараш добри пари от залог заложи за победа на ЛОКОТО там печалбата ти е сигурна

Последна промяна от plamen etov на 10 апр 2009 11:18, променено общо 1 път.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- comandosa1
- Контакти:
Aз снощи гледах коеф за победа на цска беше 1,25 в моя букмейкър.
П.П.
Все още е 1,25. със 200 лв залог си на 50 лв надник за 90 мин, малко ли е?
П.П.
Все още е 1,25. със 200 лв залог си на 50 лв надник за 90 мин, малко ли е?
Re: Шахтьор Перник-ЦСКА
аз съм левскар и наистина съм съгласен с теб че най разумното е ваша победа,но другия ти коментар беше излишен моята прогноза е 0:2.мисля да го играя на точен 7.5 е коефицента. а иначе дано да стане изненада в перник.
- Sleepwalker
- Контакти:
plamen etov написа:comandosa1 написа:Незнам за вас ама аз мисля да прая пари вече от тия мачове. Все пак в някой букмейкари коеф. за ЦСКА е доста добър и спокойно си изкарваш една надница с подходящия залог.
Щом искаш да изкараш добри пари от залог заложи за победа на ЛОКОТО там печалбата ти е сигурна![]()
![]()
Там каква е врътката,Левски да не са отписали първенството и сега да пускат на Локото,които се борят за Европа?

Успех,приятелю!!!
eesti написа:Трябва да си много болен,за да се надяваш на нещо различно от 2-ката!!!
Народа е казал:гладна кокошка-просо сънува!!!
В превод:Недоволни от дифицита на точки,победа на Шахтьор виждат!!!
Едно е да очакваш победа,съвсем друго е да се случи.Повече ме интересува как ще играят миньор,защото по това ще се разбере дали е читав мача.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Имам чувството, че отново лека форма на параноя започва да обзема подуенци...което е характерно поведение за добичетата, особено когато предстоят резки природни промени и катаклизми....Тези мили животинки просто ги предусещат и лудват.... Но аз лично не мога да си обясня какво толкова предстои да се случи и от какво толкова се плашат....
Нали Лефски е отбора на народа, така че в събота в Димитрово част от народа ще трябва да защити интересите на своя любим велик син отбор срещу червения му душманин и след геройска игра и много жертви ще го победи и справедливостта и мира ще се възцарят навред по цялата земя, поне такава е логиката...в научната фантастика обаче
))))
....Реалността от друга страна се свързва с магичната цифра 32, Бате, кака и други елементи от близкото минало и бъдеще
))) Успех!
Нали Лефски е отбора на народа, така че в събота в Димитрово част от народа ще трябва да защити интересите на своя любим велик син отбор срещу червения му душманин и след геройска игра и много жертви ще го победи и справедливостта и мира ще се възцарят навред по цялата земя, поне такава е логиката...в научната фантастика обаче

....Реалността от друга страна се свързва с магичната цифра 32, Бате, кака и други елементи от близкото минало и бъдеще

- Sleepwalker
- Контакти:
Вие червеничките сте царе на провокациите и безсмислените мнения,признавам ви го!
В това отношение наистина сте номер 1!

- david_villa
- Контакти:
dakota написа:аз съм левскар и наистина съм съгласен с теб че най разумното е ваша победа,но другия ти коментар беше излишен моята прогноза е 0:2.мисля да го играя на точен 7.5 е коефицента. а иначе дано да стане изненада в перник.
В кой букмейкър го играеш на такъв добър коеф. за 0:2? В бет-ет-Хоум е едва 6, ЕФУ въобще не го дава да се играе на точен.