Уважаеми приварженици на този мач,някой журналистчета се опитват изкуствено да нажежът атмосферата преди този предварително ясен мач."Перник се готви за погром",страшно тъпо озаглавена статия във вестник "7дниСПОРТ".Събота,почивен ден,слъчево време,гостува ЦСКА,стадиона ще се понапълни,доколкото позволява,красива атмосфера преди началния сигнал,после малко театър и 3:0 за ЦСКА.Кво напрежение,какъв погром,спокойни след "победата" в Сливен.Какъвто и да е сценария,не ли нормално ЦСКА да бие във вжен за него мач,Миньор да не Барселона.Е,стават и изненади,но в случая всичко е спокойно.Ако накой "червен" иска да присъства на стадиона ,да заповяда,да бъде спокоен.Перничани са настроени миролюбиво.
P.S.Все пак не забравяйте,че като навсякъде има гамени и лумпени!!!
МИНЬОР ПЕРНИК-ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: МИНЬОР ПЕРНИК-ЦСКА
Всички ние -сините фенове очакваме перник да пусне на чорбата!!!,но аз мисла че мача е х!!!Всички ще кажете че не съм добре ама мача си е х!!! 

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
xi4o_93 написа:Всички ние -сините фенове очакваме перник да пусне на чорбата!!!,но аз мисла че мача е х!!!Всички ще кажете че не съм добре ама мача си е х!!!
Няма, две мнения че не си добре...

Вярно не си добре.И не само,че не си добре ми и си много зле.......
Шахтьор Перник-ЦСКА
Трябва да си много болен,за да се надяваш на нещо различно от 2-ката!!!
Народа е казал:гладна кокошка-просо сънува!!!
В превод:Недоволни от дифицита на точки,победа на Шахтьор виждат!!!
Народа е казал:гладна кокошка-просо сънува!!!
В превод:Недоволни от дифицита на точки,победа на Шахтьор виждат!!!
- Sleepwalker
- Контакти:
Има доста поводи човек да се позамисли над редовността на някои мачове,но ако Миньор извъртят някой Х или пък по някакво чудо бият,всички теории рухват. Все пак надали в плана на Цска влиза нещо различно от 3 точки в Перник.Остава да чакаме и да гледаме. 

- comandosa1
- Контакти:
Незнам за вас ама аз мисля да прая пари вече от тия мачове. Все пак в някой букмейкари коеф. за ЦСКА е доста добър и спокойно си изкарваш една надница с подходящия залог.
- plamen etov
- Контакти:
Sleepwalker написа:Има доста поводи човек да се позамисли над редовността на някои мачове,но ако Миньор извъртят някой Х или пък по някакво чудо бият,всички теории рухват. Все пак надали в плана на Цска влиза нещо различно от 3 точки в Перник.Остава да чакаме и да гледаме.

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
comandosa1 написа:Незнам за вас ама аз мисля да прая пари вече от тия мачове. Все пак в някой букмейкари коеф. за ЦСКА е доста добър и спокойно си изкарваш една надница с подходящия залог.
Класическа победа ца ЦСКА! Колко е добър? Снощи някъде го мернах бе 1.1!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Sleepwalker
- Контакти:
comandosa1 написа:Незнам за вас ама аз мисля да прая пари вече от тия мачове. Все пак в някой букмейкари коеф. за ЦСКА е доста добър и спокойно си изкарваш една надница с подходящия залог.
Представяш ли си сега мача да излезе различен от 2-ка, колко хора ще изгърмят с много пари