B__A__N__DA__TA написа:Кашчей написа:B__A__N__DA__TA написа:Много е ниско нивото на футбола и на управниците му в България, не се изненадвам от тази новина.А тези, които злорадстват в подобни случаи, трябва да се замислят над ролята си в този цирк.Без значение, за кой се отнася проблема, не трябва да се злорадства, това е все едно да ръкопляскаш, на погребение на роднина...в случая.Ако имате креативно мнение дайте го, но само да се плюе не става. Първият и най-съществен признак на ниска култура и възпитание в големи лишения....това се отнася изцяло за потребителя Кашчей
[offtopic]Данке зеер!Винаги съм знаел, че имам много ниска култура.. и не съм го криел.Не си плащам данъците, не си плащам лизинга.Вземам стоки на лизинг и ги продавам.. въобще съм с много ниска култура.
Благодаря ти, че успя да откриеш това и де ме засрамиш... като митничар от Свиленград се чувствам сега![]()
[/offtopic]
Регистриран на:27 Сеп 2008 22:36Последно посещение:21 Яну 2011 21:31Общо мнения:3488 | Виж всички мнения на потребителя
(0.44% от всички мнения / 4.12 мнения на ден)Най-активен във форум:ЦСКА
(1141 Мнения / 32.71% от всички потребителски мнения).......кво да ти кажа?,по делата им ще ги познаете.А относно това, дали съм те засрамил или не, не ми пука какво мислиш, написах това мнение, защото ми е писнало от черногледци и такива дето само махат с пръст и казват:Казах ли аз, видяхте ли сега и т.н
Явно си от тези, които трябва да бъдат цапнати с нещо по челото-я недаден лиценз, я отнет стадион, за да си отворят очите.
Карай, нали си Бандата...ще оправите ЦСКА.Да ви е честит Владко Каптиев-поредното протеже на Борисов..дали Дунав ще си търсят парите, или ще ви платят, за да го вземете.. ти знаеш по-добре!