Evening Times: Селтик заплаши ЦСКА с ФИФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Evening Times: Селтик заплаши ЦСКА с ФИФА

Мнениеот Кашчей » 21 яну 2011 21:45

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:
B__A__N__DA__TA написа:Много е ниско нивото на футбола и на управниците му в България, не се изненадвам от тази новина.А тези, които злорадстват в подобни случаи, трябва да се замислят над ролята си в този цирк.Без значение, за кой се отнася проблема, не трябва да се злорадства, това е все едно да ръкопляскаш, на погребение на роднина...в случая.Ако имате креативно мнение дайте го, но само да се плюе не става. Първият и най-съществен признак на ниска култура и възпитание в големи лишения....това се отнася изцяло за потребителя Кашчей

[offtopic]Данке зеер!Винаги съм знаел, че имам много ниска култура.. и не съм го криел.Не си плащам данъците, не си плащам лизинга.Вземам стоки на лизинг и ги продавам.. въобще съм с много ниска култура.

Благодаря ти, че успя да откриеш това и де ме засрамиш... като митничар от Свиленград се чувствам сега :cry: :cry:[/offtopic]

Регистриран на:27 Сеп 2008 22:36Последно посещение:21 Яну 2011 21:31Общо мнения:3488 | Виж всички мнения на потребителя
(0.44% от всички мнения / 4.12 мнения на ден)Най-активен във форум:ЦСКА
(1141 Мнения / 32.71% от всички потребителски мнения).......кво да ти кажа?,по делата им ще ги познаете.А относно това, дали съм те засрамил или не, не ми пука какво мислиш, написах това мнение, защото ми е писнало от черногледци и такива дето само махат с пръст и казват:Казах ли аз, видяхте ли сега и т.н

Явно си от тези, които трябва да бъдат цапнати с нещо по челото-я недаден лиценз, я отнет стадион, за да си отворят очите.
Карай, нали си Бандата...ще оправите ЦСКА.Да ви е честит Владко Каптиев-поредното протеже на Борисов..дали Дунав ще си търсят парите, или ще ви платят, за да го вземете.. ти знаеш по-добре!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2011 23:56

delqnski47 написа:Абе гледай сега Шеридън според мен има нужда от малко адаптация!Идва от друга страна и не е много в час!Въпреки това вкара 6 гола досега,1 от който беше срещу Бешикташ!И освен това не беше титуляр в почти всички мачове!
Качествата му е малко рано да се дискутират,поне аз така мисля!Друг е въпросът,че се дават пари за трансфери,когато трябва да се дават на други места!На мене лично ми се иска да се купуват играчи(ама да СТАВАТ),ама са като има толкова много задължения ще трябва да се примиря няма как..

Точно там е проблема,че пари не се дават нито за трансфери,нито за другите места.Ако се даваха,нито Селтик щеше да сезира УЕФА,нито щяха да ви изгонят от стадиона ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2011 23:58

tut написа:гледам пак гадна тема за ЦСКА и кой да видя най-активен в нея ....... силистренската мундра кашчей , който твърди ,че целта му не е да очерня ЦСКА а просто е пазител на правотата в световен мащаб .......... между другото почна ремонта на армията и изчезна от темата за ремонта и само дебне къде има неправда за да въдвори ред и да каже кой е прав и кой не ........ РЕСПЕКТ

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Колега,ремонта на армията свърши още преди да е почнал :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 22 яну 2011 00:31

Имам чувството ,че след всеки трансфер на ЦСКА клуба след 2,3 месеца е биван заплашван , тия хора не си ли плащат какво стана ходи ги разбери

matadoro

Мнениеот matadoro » 22 яну 2011 09:36

Нашите футболни клубове защо непроцедират по същия начин като Селтик-имали забавяне на плащането-ФИФА и точка . Само два месеца им е забавянето, а Сливен две години вече реват по медиите за пари, ако бяха сезирали ФИФА още миналата година вече щяха да са изяли и изпили парите. Човек остава с мисълта че договорите между български клубове не са точно според правилата и ги е страх да не им излязат наяве бакиите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 яну 2011 13:38

delqnski47 написа:Добре само ЦСКА съдят и заплашват!Кога ЦСКА най-накрая ще почне да съди тая тъпа Алания и да ги вземе тъпите пари,да си изплати и да спрат тъпите злобари,щото ми писна всеки ден да чета как ЦСКА го съдят за всякакви глупости и некви нещастници отдолу ми плюят!!!!

Разликата е май в това, че Алания поискаха отлагане на плащането за известно време и ЦСКА се съгласиха.... докато ЦСКА явно се мъчат да минат между капките и Селтик сами да забравят, че имат да получават пари от ЦСКА :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 23 яну 2011 02:15

CTAHKO написа:
tut написа:гледам пак гадна тема за ЦСКА и кой да видя най-активен в нея ....... силистренската мундра кашчей , който твърди ,че целта му не е да очерня ЦСКА а просто е пазител на правотата в световен мащаб .......... между другото почна ремонта на армията и изчезна от темата за ремонта и само дебне къде има неправда за да въдвори ред и да каже кой е прав и кой не ........ РЕСПЕКТ

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Колега,ремонта на армията свърши още преди да е почнал :!: :!: :!:

а????? да не си пил до късно с гарата , че нещо си се опитал да кажеш ама тотално си го оплескал...... :lol: :lol: :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 23 яну 2011 15:49

Абе остана ли някой отбор на когото Цска да не дължи и да не е заплашван.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 23 яну 2011 15:59

НА НИКОЙ НЕ ДЪЛЖИМ !!!! ЛЮБОВ ДЪЛЖАТ НА НАС !!! :) :)
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”