БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: До тук бях ...

Мнениеот batceko » 15 дек 2010 23:32

.... приятелю , това е просто игра ... нека остане такава .... лошо е когато хората почват да възприемат несериозните неща сериозно - почват проблеми и изказвания от типа - До тук бях ... щото от една страна това е просто игра , а от друга страна едни пичове перат пари ... глупаво е да се вързваш .... по добре пийни едно в кръчмата и ощипи някоя кака .. жив и здрав бъди....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: До тук бях с посещаването на мачове на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 16 дек 2010 09:05

batekrasi написа:Аз съм председател на един от най-големите фен клубове на ЦСКА в страната. По обективни причини ще скрия името си и града . Заявявам,че докато в стартовия състав на ЦСКА са недоразумения като Платини, Грило , Еспозито и Тибони аз няма да посещавам мач на ЦСКА и няма да го гледам по ТВ. Знам по чия поръчка играят тези потресаващи недоразумения и заявявам,че няма да ставам съучастник в убийството на любимия отбор. Моля платените клакьори на убийците да не ме хукат. Аз съм дал живота си и парите си на каузата "ЦСКА" ...аз не печеля от отбора .. не съм Коща , не съм и Боклукчия ... аз съм фен. Мнението си е мое и не ви ангажирам с него . Ако сте на различно мнение - спестете си жлъчните коментари . Ако сте съгласни с мен - има и по-хубави неща на света от Платини, Грило ,Тибони и Еспозито , справка - най-близката кръчма

Тоест всяко различно от твоето мнение е "жлъчен коментар"? Отивай си в близката кръчма и подкрепяй от там отбора до забрава, като останалите "истински" фенове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ballancee
Контакти:

Re: До тук бях ...

Мнениеот Ballancee » 20 дек 2010 21:38

batceko написа:.... приятелю , това е просто игра ... нека остане такава .... лошо е когато хората почват да възприемат несериозните неща сериозно - почват проблеми и изказвания от типа - До тук бях ... щото от една страна това е просто игра , а от друга страна едни пичове перат пари ... глупаво е да се вързваш .... по добре пийни едно в кръчмата и ощипи някоя кака .. жив и здрав бъди....

И ти си прав де

Потребителски аватар
FCH

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот FCH » 10 яну 2011 15:10

Няколко общини ще разплатят дълговете си към фирмите за чистене на "Титан интернешънъл холдинг" чрез държавната Българска банка за развитие (ББР). Използва се схемата, задълженията за чистене да се прехвърлят чрез цесия на държавната банка, тя да плаща средствата на "Титан", а местните власти й ги възстановяват в рамките на няколко месеца. Този начин дава възможност на холдинга да разплати задълженията си по банкови кредити и други дългове, част от които натрупани от футболния клуб ЦСКА.
Според столичния вестник «Дневник» освен София, която ще изчисти по тази схема дълг от 4 млн. лв. за събиране на боклук, в търговския регистър вече има споразумения за цесия чрез ББР и с общините Хасково и Видин за общо около 1.1 млн. лв.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 13:44

До кога питам аз ще ги търпим тези от титан не за смях не за подигравка незнам на какво ни направиха Левски не с 5 а 10 на нула да ни бият като си мълчим и нищо неправим, а журналистите цесекари да бяха ги викнали тия от титан и да им кажат абе хора докога ще се подигравате с полвин България бе като няматае пари махайте се. И ония да не му казвам името щял да развива пазара в Русия егати срамната работа. Можеле да платиш 66000 за една тренировка и после да го пратиш обратно Христов нямам думи.

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 13 яну 2011 14:38

Ако протестирате в градинката пред стадиона ще бъде отразено в новините за около 30-40 секунди.Ако сте на стадионаще ви чува цяла България час и половина

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:47

Бате Гацко написа:Ако протестирате в градинката пред стадиона ще бъде отразено в новините за около 30-40 секунди.Ако сте на стадионаще ви чува цяла България час и половина

Аз винаги съм бил на стадиона ма то вече не се търпи.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 13 яну 2011 17:29

Щом сте за битка срещу мутрите и комунизма,разграничете се от ЦСКА/1948-1989/ВЪЗСТАНОВЕТЕ АС 23 И НЕ СИ ДАВАЙТЕ ИСТОРИЯТА! ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕТЕ АРМЕЙЦИ!САМО ЛЕВСКИ И АС 23 !!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 яну 2011 22:00

zavinagicska написа:До кога питам аз ще ги търпим тези от титан не за смях не за подигравка незнам на какво ни направиха Левски не с 5 а 10 на нула да ни бият като си мълчим и нищо неправим, а журналистите цесекари да бяха ги викнали тия от титан и да им кажат абе хора докога ще се подигравате с полвин България бе като няматае пари махайте се. И ония да не му казвам името щял да развива пазара в Русия егати срамната работа. Можеле да платиш 66000 за една тренировка и после да го пратиш обратно Христов нямам думи.

Ти пък кой търпиш бе ?!? Като не ти изнася си обличай найка на отбора от Герена и ходи там да се правиш на ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ! Пък и счетоводител на ЦСКА станал. Ти осми клас завършен имаш ли ? Щал да търпи нещо си. С чужда пита помен прави. Ти ли си говорителя на ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ бе ... да не те наричам с по - силни думи. Сигурно тока вкъщи не си в състояние да си платиш и мръзнеш като куче , тръгнал да говори от името на България. Като си "zavinagicska" това означава ли , че в момент на криза , когато отбора е в тежко положение и на практика хората в него се опитват да съградят нещо пък и с минимални средства трябва да говориш наляво и надясно колко е трудно положението. Ние всички от тази половин България , дето се опитваш да си и говорител ги знаем тези неща и без тебе. Щели да палят офисите на Титан ... Абе неукий , та нали ако тръгнете да палите ще отидете на топло за мнооого години напред. България не е Ирак , а футбола е само една игра. Нямали пари Титан ?!? А ти имаш ли бе ... Да не си някой милионер - гений дето още утре ще извади 20 милиона евро за селекция ? Купил си една бира , кръкнал малко и му дошло желанието да пали , троши и чупи , ама не собственото си имущество , а чуждото. Щото ти за ЦСКА не си дал и една стотинка , ако вземем приходите и разходите от тебе. Сигурно си чупил седалки , които впоследствие клубът е плащал от твое име. Хайде бягай да си закърпиш съдраните гащи и не се занимавай с ЦСКА. Просто , защото нивото ти е за селската кръчма. Там се прави на велик , ама рискуваш да те пратят здравомислещите в Пирогов. Срам го било ... Не от себе си се срамува , а от действията на хората , които правят и невъзможното ЦСКА да съществува. Ти си един селянин , ама не защото живееш на село , а защото мисленето и действията са ти такива. И друг път не се изразявай от името на ПОЛОВИН България , защото ти си нямаш никаква представа какво мисли по въпроса тази ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ. Това , че ти си за психиатър не означава , че и тази ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 13 яну 2011 23:06

ЦСКА си има собственици друг е въпроса добри ли са лоши ли са като имате някакви претенций вадете парите купете ЦСКА и управлявайте както знаете,но само глупости да пишете няма смисъл,който обича ЦСКА ЩЕ СИ ХОДИ НА МАЧ и окото няма да му мигне за вашите призиви и пиянски сбирки на дървеното.и за какво протестирате,високи цени на билетите ли,за стадиона ли,за школата ли за петото място ли,за 3000-те хиляди лева дето ви ги спряха ли ,сменихте 100 искания само и само протест да има.и най важното каква е алтернативата за нови собственици за финансирането на клуба кажете трябва да имате готов проект за отбора по всички искания какво предлагате,може би си мислите фалит и ,,в'' група,да ама не това може да си го мислят само болни мозъци а не истински фенове на нашият любим отбор,това е наслада за ушите на ония от герена те за това живеят и за това мечтаят цял живот как да ни премахнат.Опомнете се помислете размърдайте си клетките в главата .

Върни се в “ЦСКА”