Глобяват ЦСКА за незаконен строеж

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Глобяват ЦСКА за незаконен строеж

Мнениеот Beck's » 12 яну 2011 16:06

Синя Гордост написа:
Pichichi написа:Как да ти го кажа другояче :
Ти колко пари лични средства даде за Герена , колко трудо дни имаш там без да ти плащат ?
А баща ти , брат ти и родата ти , а приятелите ти и техните роднини ?
Постролили били стадион феновете и благодетелите ..... :mrgreen:

Или си много млад ,което те оправдава донякъде или си доста как да го кажа по най-мекия начин -глуповат. По онези времена е било така,колкото и да не ти се вярва.А иначе ако става въпрос за мене ще ти кажа,чистил съм сняг на Герена и съм помагал преди мача с Литекс 99 година за да можем да домакинстваме на Герена БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ !!

Брато и аз съм бачкал на Армията за без пари, и аз съм си оставял кръвта и потта в Борисовата градина и аз.....и аз.....и аз..... и какво от това?
Не ме интересува на кой е вашия говежди стадион, нито сега , нито по врема на комунизма!
Номера тука е че единствено ЦСКА плаща наем за нещо което трябваше да е по д концесия преди доста време, ДЪРЖАВАТА изгони не малко инвеститори от ЦСКА заради забраната да бъде отдаден под концесия (Божков,Митал,Ганчев,Павлов)ще изгони и Титан чрез опитите да бъде закрит ЦСКА! Добре знаеш може би ( доколкото едно лефскарче има мозък да мисли и съществува),че ЦСКА неможе и няма да бъде закрит нито сега ,нито в бъдеще!
Правете се на влюбени с Бтков ( доскоро беше БАТКООФ, но вие сте меки китки и прощавате бързо) и оставете нашите си проблеми на нас , занимавайте се със ваще ....
П.С. Да живее годината 1911, скоро Батков ще извади указ с който българия е на 3000 години подписан от баба му!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 яну 2011 16:10

Pichichi написа:Човек това че затворници от Кремиковци са строили Герена и че фенове на отбора са помагали не означава че стадиона е на Левски . То доброволци са строили и Хаим Болаз ама той си е на държавата не на доброволците !
Може би доброволците са имали бетонов възел и всичките нужни машини и всичкия нужен персонал да управлява тези машини и тези работници не са взимали заплати защото са левскари . Също така терена на който е разположен Герена и всички материали за построяването на този стадион са били купени от благодетели , наистина ли вярваш в това нещо ????

Никъде не виждам да съм написал,че всички работници са били левскари и са работели без грам възнаграждения.След одържавяването на стадион Юнак за направата на национален стадион,същата тази държава компенсира футболния клуб с направата на стадион,на който стадион е имало много доброволци ,които са помагали.Трудно ли е да го разбереш това?! И не ми излизай с това ,че стадион Юнак не е бил на Левски,защото там са се играели мачовете на отбора,но поради хубавото местонахождение е взет за направата на национален стадион.Ще ти дам един пример.... Ако в твоя двор да речем намериш примерно нефт,руда,злато или каквото си пожелаеш ,държавата на момента ти взима всичко,но е длъжна да те компенсира и да ти даде или намери нова къща със същите параметри.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 яну 2011 16:17

Или си много млад ,което те оправдава донякъде или си доста как да го кажа по най-мекия начин -глуповат. По онези времена е било така,колкото и да не ти се вярва.А иначе ако става въпрос за мене ще ти кажа,чистил съм сняг на Герена и съм помагал преди мача с Литекс 99 година за да можем да домакинстваме на Герена БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ !![/quote]
Брато и аз съм бачкал на Армията за без пари, и аз съм си оставял кръвта и потта в Борисовата градина и аз.....и аз.....и аз..... и какво от това?
Не ме интересува на кой е вашия говежди стадион, нито сега , нито по врема на комунизма!
Номера тука е че единствено ЦСКА плаща наем за нещо което трябваше да е по д концесия преди доста време, ДЪРЖАВАТА изгони не малко инвеститори от ЦСКА заради забраната да бъде отдаден под концесия (Божков,Митал,Ганчев,Павлов)ще изгони и Титан чрез опитите да бъде закрит ЦСКА! Добре знаеш може би ( доколкото едно лефскарче има мозък да мисли и съществува),че ЦСКА неможе и няма да бъде закрит нито сега ,нито в бъдеще!
Правете се на влюбени с Бтков ( доскоро беше БАТКООФ, но вие сте меки китки и прощавате бързо) и оставете нашите си проблеми на нас , занимавайте се със ваще ....
П.С. Да живее годината 1911, скоро Батков ще извади указ с който българия е на 3000 години подписан от баба му![/quote]
Само като ти гледам комплексарското мнение и изписването на отбора ми става ясно колко ти е умствения багаж.За пореден път казвам и нека някой да ме опровергае,погледнете си вашата развалина и нашия стадион и си отговорете на въпроса защо не са ви дали лиценз за нея и защо трябва да си плащате наем ?Левски не плаща наем заради инвестициите направени за този ДЪРЖАВЕН стадион,докато вие не сте си помръднали пръста за направата на нещо хубаво и положително за вашия.И не ми излизайте с това за проектите,че видите ли ако ни го дадат ще направим новия Емирейтс,защото всеки може да направи някакъв макет на стадион и да претендира за даването му на концесия.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 яну 2011 16:26

".. Ако в твоя двор да речем намериш примерно нефт,руда,злато или каквото си пожелаеш ,държавата на момента ти взима всичко,но е длъжна да те компенсира и да ти даде или намери нова къща със същите параметри."
=======================================================
Е да но моя двор е мой за което аз имам документи .
Игрище Юнак е изградено на общински терен отпуснат от столична община , този терен не е собственост на Левски , Левски не е платил нищо за тази земя следователно държавата може да си я вземе когато пожелае или според договор . Ето сега се дава на концесия един стадион за 20 г. (примерно на Локо Пд) , това не означава че стадиона е техен !!!!!!
И така излиза че Левски получава Герена като компенсация за нещо което не е негово !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 яну 2011 16:33

Синя Гордост написа:Или си много млад ,което те оправдава донякъде или си доста как да го кажа по най-мекия начин -глуповат. По онези времена е било така,колкото и да не ти се вярва.А иначе ако става въпрос за мене ще ти кажа,чистил съм сняг на Герена и съм помагал преди мача с Литекс 99 година за да можем да домакинстваме на Герена БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ !!

П.С. Да живее годината 1911, скоро Батков ще извади указ с който българия е на 3000 години подписан от баба му![/quote]
Само като ти гледам комплексарското мнение и изписването на отбора ми става ясно колко ти е умствения багаж.За пореден път казвам и нека някой да ме опровергае,погледнете си вашата развалина и нашия стадион и си отговорете на въпроса защо не са ви дали лиценз за нея и защо трябва да си плащате наем ?Левски не плаща наем заради инвестициите направени за този ДЪРЖАВЕН стадион,докато вие не сте си помръднали пръста за направата на нещо хубаво и положително за вашия.И не ми излизайте с това за проектите,че видите ли ако ни го дадат ще направим новия Емирейтс,защото всеки може да направи някакъв макет на стадион и да претендира за даването му на концесия.[/quote]

Не се притеснявай за моя умствен багаж, мисля че добре се оправям в живота с това което имам..... Неразбрах защо реши да сравняваш наши със вашия случай????
Ако е така чакам да се включи някой от Акулите и да започне да плюе вашия стадион, а до това как изписвам името ...... Лефски е правилно за мене , защото неща да обиждам истинската икона наречена АПОСТОЛ!
Имате си форум , взимай си огормния поток от знания ( багаж както се изрази ти ) и ходи да спориш кой кога е основан!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 яну 2011 16:39

Pichichi написа:".. Ако в твоя двор да речем намериш примерно нефт,руда,злато или каквото си пожелаеш ,държавата на момента ти взима всичко,но е длъжна да те компенсира и да ти даде или намери нова къща със същите параметри."
Игрище Юнак е изградено на общински терен отпуснат от столична община , този терен не е собственост на Левски , Левски не е платил нищо за тази земя следователно държавата може да си я вземе когато пожелае или според договор . Ето сега се дава на концесия един стадион за 20 г. (примерно на Локо Пд) , това не означава че стадиона е техен !!!!!!
И така излиза че Левски получава Герена като компенсация за нещо което не е негово !

Едва през 1924г. Софийската община отпуска място за игрище на клуба(стадион - "Юнак"), чийто строеж завършва през 1933г. Днес на това място се намира националният стадион "Васил Левски". .... На мястото на Националния стадион преди построяването му са се намирали игрище „Левски“ (където са играли ФК Левски) и стадион Юнак (който се е използвал като национален стадион). След разрушаването на двата стадиона в края на 1940-те години на същото място започва построяването на многофункционален комплекс.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2011 16:52

Синя Гордост написа:
Pichichi написа:Човек това че затворници от Кремиковци са строили Герена и че фенове на отбора са помагали не означава че стадиона е на Левски . То доброволци са строили и Хаим Болаз ама той си е на държавата не на доброволците !
Може би доброволците са имали бетонов възел и всичките нужни машини и всичкия нужен персонал да управлява тези машини и тези работници не са взимали заплати защото са левскари . Също така терена на който е разположен Герена и всички материали за построяването на този стадион са били купени от благодетели , наистина ли вярваш в това нещо ????

Никъде не виждам да съм написал,че всички работници са били левскари и са работели без грам възнаграждения.След одържавяването на стадион Юнак за направата на национален стадион,същата тази държава компенсира футболния клуб с направата на стадион,на който стадион е имало много доброволци ,които са помагали.Трудно ли е да го разбереш това?! И не ми излизай с това ,че стадион Юнак не е бил на Левски,защото там са се играели мачовете на отбора,но поради хубавото местонахождение е взет за направата на национален стадион.Ще ти дам един пример.... Ако в твоя двор да речем намериш примерно нефт,руда,злато или каквото си пожелаеш ,държавата на момента ти взима всичко,но е длъжна да те компенсира и да ти даде или намери нова къща със същите параметри.

"твоя двор"

Само дето въпросният "двор" не е бил на Левски, а е бил отпуснат на отбора от общината. Нито е продаден, нито подарен.
И друго - на какво основание Левски е направил 15 милиона инвестиции в Герена, ако не им е бил подарен преди това? Защото ако не е подарен да разбирам ли, че държавата още утре може да си го поиска обратно и Батков няма да може и копче да каже?
И трето - половин България е застроена незаконно, на Витоша едва ли има и 1% законни къщи, да не говорим за митничарските селища, хотелите по морето и какво ли още не. Само че в едни 2 стени държавата видя огромен проблем и реши да действа принципно. Евала на такава принципна държава.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 яну 2011 16:55

Синя Гордост написа:
Pichichi написа:".. Ако в твоя двор да речем намериш примерно нефт,руда,злато или каквото си пожелаеш ,държавата на момента ти взима всичко,но е длъжна да те компенсира и да ти даде или намери нова къща със същите параметри."

Едва през 1924г. Софийската община отпуска място за игрище на клуба(стадион - "Юнак"), чийто строеж завършва през 1933г. Днес на това място се намира националният стадион "Васил Левски". .... На мястото на Националния стадион преди построяването му са се намирали игрище „Левски“ (където са играли ФК Левски) и стадион Юнак (който се е използвал като национален стадион). След разрушаването на двата стадиона в края на 1940-те години на същото място започва построяването на многофункционален комплекс.

Неможеш да престанеш с тоя copy/paste...... Я порови още малко в нета и изкарай как видиш ли ЦСКА е фалирал и го PASTE тука.........

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 12 яну 2011 17:13

Синя Гордост написа:
Pichichi написа:Как да ти го кажа другояче :
Ти колко пари лични средства даде за Герена , колко трудо дни имаш там без да ти плащат ?
А баща ти , брат ти и родата ти , а приятелите ти и техните роднини ?
Постролили били стадион феновете и благодетелите ..... :mrgreen:

Или си много млад ,което те оправдава донякъде или си доста как да го кажа по най-мекия начин -глуповат. По онези времена е било така,колкото и да не ти се вярва.А иначе ако става въпрос за мене ще ти кажа,чистил съм сняг на Герена и съм помагал преди мача с Литекс 99 година за да можем да домакинстваме на Герена БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ !!

И АЗ съм чистил сняг на бг армия .... значи ли тва че стадиона е собсственост на ЦСКА след като никой не ми платил за чистенето ....

НАПРЕД ААРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

t.prodanov
Контакти:

Мнениеот t.prodanov » 12 яну 2011 22:19

Beck's написа: Брато и аз съм бачкал на Армията за без пари, и аз съм си оставял кръвта и потта в Борисовата градина и аз.....и аз.....и аз..... и какво от това?
П.С. Да живее годината 1911, скоро Батков ще извади указ с който българия е на 3000 години подписан от баба му!

Когато Левски получи Герена за безвъзмездно ползване, на Цска беше предложен същия вариант. Тогава Цска отказа, защото условието беше стадиона да се поддържа от ползвателя му, а Цска искаше държавата да си го поддържа. Затова не можеш да обвиняваш никой извън тогавашната червена администрация. Колкото до Герена говориш пълни простотии, но едва ли точно червения форум е мястото за обсъждането им..

Върни се в “ЦСКА”