Синя Гордост написа:Pichichi написа:Как да ти го кажа другояче :
Ти колко пари лични средства даде за Герена , колко трудо дни имаш там без да ти плащат ?
А баща ти , брат ти и родата ти , а приятелите ти и техните роднини ?
Постролили били стадион феновете и благодетелите .....
Или си много млад ,което те оправдава донякъде или си доста как да го кажа по най-мекия начин -глуповат. По онези времена е било така,колкото и да не ти се вярва.А иначе ако става въпрос за мене ще ти кажа,чистил съм сняг на Герена и съм помагал преди мача с Литекс 99 година за да можем да домакинстваме на Герена БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ !!
Брато и аз съм бачкал на Армията за без пари, и аз съм си оставял кръвта и потта в Борисовата градина и аз.....и аз.....и аз..... и какво от това?
Не ме интересува на кой е вашия говежди стадион, нито сега , нито по врема на комунизма!
Номера тука е че единствено ЦСКА плаща наем за нещо което трябваше да е по д концесия преди доста време, ДЪРЖАВАТА изгони не малко инвеститори от ЦСКА заради забраната да бъде отдаден под концесия (Божков,Митал,Ганчев,Павлов)ще изгони и Титан чрез опитите да бъде закрит ЦСКА! Добре знаеш може би ( доколкото едно лефскарче има мозък да мисли и съществува),че ЦСКА неможе и няма да бъде закрит нито сега ,нито в бъдеще!
Правете се на влюбени с Бтков ( доскоро беше БАТКООФ, но вие сте меки китки и прощавате бързо) и оставете нашите си проблеми на нас , занимавайте се със ваще ....
П.С. Да живее годината 1911, скоро Батков ще извади указ с който българия е на 3000 години подписан от баба му!