Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Мнениеот POPCORN » 07 яну 2011 19:05

много са отворени левскарите незнам поради каква причина.да не стане така да ги бием и после да заекват :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 07 яну 2011 19:08

5000 фенчета по смъртно няма да дойдат на мач.Най-много да са 500.Аз не виждам как в клетката на Г сектор могат да се съберат повече 2000 човека.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 07 яну 2011 19:11

koi4i написа:
b0b1 написа:
koi4i написа:Ще показват как се обичал отбора :lol: :lol: И това са феновете, които уж бойкотирали ръководството и тръгнали на мач след няколко победи. Това са фенове, бойкотиращи за 3000лв на месец от ръководството. О велики фенчета, покажете ни как се подкрепя отбор :lol:

Бойкота е за домакинствата само.Ако не си го разбрал до сега, надявам се да почнеш да четеш по-честичко.

Аз за тях говоря :) Помниш ли как беше в началото като падахте? После взехте 6 смешни победи и оп срещу Локо ПД и Бешикташ изведнъж бойкота свърши. Чудо!

Ако си забелязал срещу бешикташ бяхме 15 000.Това ако мислиш, че е нормално за европейски мач...Просто има хора които всяка година си ходят само на важните мачове и не ги интересува дали се бойкотира.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2011 20:16

абе ясно е, че на Герена ще дойдат едно 1500-2000 цесекисти... Обаче никой не може да ме убеди, че до Герена ще има шествие с повече от 300 души... още повече, че ще е Февруари...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 яну 2011 22:19

Много обичам след победа да слушам отсреща как крещят ,,ОСТАВКА'' :lol: Това ми е като мед за душата.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2011 22:22

lisynger написа:Много обичам след победа да слушам отсреща как крещят ,,ОСТАВКА'' :lol: Това ми е като мед за душата.

след 3-4 кръг ще го крещят от Г тъй, че спокойно :0 ще ти покапе мед...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 яну 2011 22:24

obi4am_pirin написа:Делби е Локо- Ботев!Вие сте на услугите на СпортингБет УинБет и всекакви други завършващи на БЕТ!

Я па тоя?! Става въпрос за деРби (от англ. - оспорвана среща), а не деЛби (от бълг. - нещо си да делкаме...) Това да да не ти е македонска наденица.

Stormbringer...
Контакти:

Мнениеот Stormbringer... » 08 яну 2011 15:06

К'во шествие, бе? :lol: До моста Чавдар и после?

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 09 яну 2011 11:57

Синя Гордост написа:
redpride написа:Не знам, защо Левски искат да играят на Герена. Доколкото си спомням те най-много реваха против квотите за дербито. Явно още преди да е започнала подготовката и новите играчи не са пристигнали в ЦСКА братовчедите от Подуене са се подплашили. Спокойно нашия отбор начело с Титан няма организация. Ако Батков каже мача може да се играе в неговия двор, а той да е съдия. Как не разбрахте, че ЦСКА се чувства неуютно на В.Левски. Колкото да шествието, броя на хората зависи изцяло от подготовката, трансферите и изпълнението на обещанията от Титан. Влезът ли в час нещата, мога да ви кажа, че сектора ни ще бъде пълен на Герена и на играчите няма да им липсва подкрепа, както навсякъде в България. Вие господа подуенци мислете, какво ще правите ако Дембеле си замине, тогава и Герена и съдията трудно ще ви помогнат. Но има време, ще поживеем и ще видим, кой , кого. Засега сте крачка напред, но нещата бързо се променят!

Панчаревецо,вие кои бяхте ,че не се сещам-Барселона ли ?! Та Левски и на луната да ви хване ,ще ви разпоре.Само виж статистиката,дечко и тогава се прави на отворен.Само незнам кой плашиш като нямате един свестен играч,от дървар нагоре сте,умреляци.

Подуенецо,откъде знаеш кой е Панчаревец и кой не е?Не знам кой ще разпоРЕШ???То се вижда,че освен,че си неграмотник си и много тъп.Статистиката не играе на терена!
Вашите "велики шефове години наред плачеха,че този мач трябва да се играе единствено на Васил Левски.Сега когато Армията няма лиценз веднага си промениха мнението за герена.Няма лошо за нас е все едно къде ще ходим на мач-на Васил Левски или в село подуене.Правите това местене на мача единствено заради вашите "фенове-милиони" които не излизат от гетото на края на София и ги е страх да дойдат В центъра на столицата.
Нищо общо нямате с Апостола

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 яну 2011 17:18

Синя Гордост написа:
redpride написа:Не знам, защо Левски искат да играят на Герена. Доколкото си спомням те най-много реваха против квотите за дербито. Явно още преди да е започнала подготовката и новите играчи не са пристигнали в ЦСКА братовчедите от Подуене са се подплашили. Спокойно нашия отбор начело с Титан няма организация. Ако Батков каже мача може да се играе в неговия двор, а той да е съдия. Как не разбрахте, че ЦСКА се чувства неуютно на В.Левски. Колкото да шествието, броя на хората зависи изцяло от подготовката, трансферите и изпълнението на обещанията от Титан. Влезът ли в час нещата, мога да ви кажа, че сектора ни ще бъде пълен на Герена и на играчите няма да им липсва подкрепа, както навсякъде в България. Вие господа подуенци мислете, какво ще правите ако Дембеле си замине, тогава и Герена и съдията трудно ще ви помогнат. Но има време, ще поживеем и ще видим, кой , кого. Засега сте крачка напред, но нещата бързо се променят!

Панчаревецо,вие кои бяхте ,че не се сещам-Барселона ли ?! Та Левски и на луната да ви хване ,ще ви разпоре.Само виж статистиката,дечко и тогава се прави на отворен.Само незнам кой плашиш като нямате един свестен играч,от дървар нагоре сте,умреляци.

Приятелю ти статистиката остави, кажи ми, кой най-много държеше мачовете между ЦСКА и Левски да се играят на Националния стадион. Изля се един порой от доводи, как мястото било по-удобно, нямало да се чупи, по-лестна охрана и най-вече дискриминация спрямо феновете на противника. Покойния Румен Янков въведе квотния принцип и вашите шефове го оплюха без да гледат, че навсякъде се играе така. Причината е ясна: Отбора домакин иска да използва максимално предимствата, които му дава собствения стадион и собствената публика. Е, кажи ми сега, защо един път ще е така, а следващия път не. Просто Левски искат да използват докрай предимството си на домакин, но да го бяха направи ли преди първенството. Разбери, винаги от такива решения, в последния момент лъха на пристеснение от евентуална издънка. Първия кръг не е далече и тогава ще видим, кой къде е. Сигурен съм, че за теб една загуба на Герена ще е много по-болезнена от същата на В.Левски. За мен би било същото. Относно възраста ми, бях дете отдавна, защото скоро навърших 38 години. Ходил съм много мачове и още ги ходя, но не разбирам и досега, защо когато на Левски нещо им отърва са принципни, а другите са грешни, а щом се обърне палачинката забравят всичко, за което са ревали. Това е разликата между двата отбора, че поради различни причини Левски винаги успява да се изкара прекаран, но си постига своето, а ЦСКА след 90 година получава само удари. Тази дискриминация обаче направи така, че нашите фенове да стават все повече и повече!

Върни се в “ЦСКА”