Сумите, които дължи ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: ЦСКА съвсем "извади съперника от обувките"

Мнениеот dodo7271 » 07 яну 2011 14:20

1948CSKA написа:
dodo7271 написа:А дали случайно сайтът Проспорт не се списва от един бивш спортен "журналист" и също така бивш началник в ЦСКА - Петьо Костадинов?

Мажоритарен собственик е. И обикновено не коментира "Герена", а ЦСКА.

Виждам как не коментира "Герена" :) :) :) Даже не и "Герена", а вестник "Стандарт". А колко е просто. Както аз не чета Проспорт, Спорт 1 и други подобни медии, защото знам, че са червени до извращение, така и нека той да не чете "Стандарт". Ще живее по-спокойно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 07 яну 2011 14:47

ЦСКА-83 написа:И аз съм длъжен да плащам на Мтел.Като не ти изнася бегай на палатка и нема да плащаш смет

Kато не ти изнася М-тел има други мобилни оператори,не са те накарали насила да им станеш абонат.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 07 яну 2011 15:06

Синя Гордост написа:
ЦСКА-83 написа:И аз съм длъжен да плащам на Мтел.Като не ти изнася бегай на палатка и нема да плащаш смет

Kато не ти изнася М-тел има други мобилни оператори,не са те накарали насила да им станеш абонат.

Именно за това става въпрос - и теб никой не те кара да живееш в жилище. Като не ти харесва, багашерийките и айде - на палатка, клошар, квото може. Или смяташ, че фирмата Мтел трябва да си получава парите, а сметопочистващата фирма, дето ти рине боклуците пред вас, не трябва? Ти какво искаш, един хубав ден да се събудиш, общината да не е платила на Титан и пред блока ти да има около 1тон боклуци ИЗВЪН кофата? Не помниш ли времената, когато на една такава фирма не беше платено колко боклук имаше??? И въобще на теб някой ако има да ти дава пари и дойде и ти каже, че няма да ти ги върне, щото ще ги изхарчиш за пиене, ти какво би му казал?? Парите са си твои, нали? Ще си ги харчиш за каквото си искаш. Ако искаш ще си купиш и дрога и после ще лежиш в затвора, но кинтите са си твои!!!!!

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 07 яну 2011 15:15

На всички онези ,които казват, че някой ги карал да плащат такса смет насила искам да кажа, че такса смет се плаща от столичани, а не от гостите на София, каквито сте повечето т. нар. столичани и второ тук като направиш боклук не го изхвърляш в края на селото както сте свикнали , в контейнери за такъв. Така че никой няма да ви кара на сила да плащате ако живеете там от където сте се пръкнали.и след като цапате ще плащате.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 07 яну 2011 15:32

Това в Стандарт е смешен плач. Значи лятото Дани Младенов /един от най-добрите играчи тази есен на Герена/ как дойде от Пирин. През цялото време докато разтрогна се връткаше и не казваше къде ще играе. Преди това колко играчи "поддържаха" форма на Герена, докато разтрогнат не ми се мисли. Освен това, дори и държавата да е натиснала собствената си банка да изкупи задълженията на общините към Титан, не мислите ли, че това няма нищо или почти нищо общо с ЦСКА. Освен това, за да има подобни несъбрани вземания от общините към Титан е нормално, но ако Титан имат неизплатени задължения към другите клубове, това съсипва футбола ни! Как ви се струва подобна малоумщина. Относно говедото, което мучи че си плаща такса смет, да му кажа че София не се чисти само от Титан и съответно неговата такса смет може изобщо да не стига до тях. Очевадно не е стигнала, след като те си продават вземанията от София, значи Софийска община не им се е изплатила навреме. Според журналиста написал тоя пасквил, дори и Титан да не са плащали на работниците си през есента, как според него те са си поддържали техниката в изправност, как са зареждали гориво, как са купували препарати за обработка на снега и т.н. Все пари, които най-веротно са взети на заем от банки. Е честно ли е, това което прави държавата, да не говорим за подкрепа към ЦСКА - сега ще направя една проста сметка, да видим дали държавата или Титан са супер навътре: Значи например Титан получава 2 000 000 лв годишно от общината, които се плащат на всеки 3 месеца. От тях чисти за фирмата остават около 10%, не повече - гаранция, иначе не могат да спечелят концесията, демек им остават 200 000 лв. Титан чисти цяла година територията на общината, срещу което не получава нито лев. Разходите на Титан за тази дейност са 1 800 000 лв. За да може все пак да изпълнява своите задължения по договора, те теглят 1 800 000 лв от първа инвестиционна банка /например/ срещу лихва от 5% годишно. Това означава грубо, че те трябва да върнат поне 1 900 000 лв на банката. Така вече печалбата от тази дейност е изядена със 100 000 лв, само защото общината не им е платила навреме, а те трябва да платят на работниците си и на доставчиците си. След като тези пари на банката стават изискуеми, щото Титан още на са си получили парите от общината, банката им налага запор, съответно да излязат от тази ситуация, за да не обяват фалит, те имат една единствена опция - да продадат вземанията си - 2 000 000 лв на някой. Тогава идва "щедрата" държава, чрез своята банка и им казва - ние ще ви изкупим вземанията към общините, които не са ви платили, щото ние не сме им платили, ама с дискаунт, демек тези 2 000 000 лв ще ви ги купим с 5% дискаунт, т.е за 1 900 000 лв. Е при това положение Титан са работили цяла година на 0, без печалба, ама добре че е държавата да им удари едно рамо :). Който от левскарите мисли че може да ме обори да заповяда.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 07 яну 2011 17:21

ismail isa написа:По тая логика бая хора трябва да пищят, че М-теле си хвърлят парите на вятъра, спонсорирайки някакво отборче, вместо да ги използват да си оправят билинг системата :mrgreen:

Върви при друг оператор.

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 07 яну 2011 17:29

Предлагам левскарите да спрат да плащат такса смет,защото по този начин спонсорират врагът.Щом им остават пари за наливане в ЦСКА значи таксата е висока и би следвало да се понижи.

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 07 яну 2011 18:48

dodo7271 написа:
1948CSKA написа:
dodo7271 написа:А дали случайно сайтът Проспорт не се списва от един бивш спортен "журналист" и също така бивш началник в ЦСКА - Петьо Костадинов?

Мажоритарен собственик е. И обикновено не коментира "Герена", а ЦСКА.

Виждам как не коментира "Герена" :) :) :) Даже не и "Герена", а вестник "Стандарт". А колко е просто. Както аз не чета Проспорт, Спорт 1 и други подобни медии, защото знам, че са червени до извращение, така и нека той да не чете "Стандарт". Ще живее по-спокойно.

Той е публицист с име, ти кой си? Ей тук защитава и ЦСКА И ЛЕВСКИ С ЛОГИКА:
http://www.prosport.bg/news/15669-Vyv-v ... sport.html
Покажи нещо твое, може да ни хареса. Нещо, което не е за сини талибани!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2011 20:07

1948CSKA написа:
dodo7271 написа:
1948CSKA написа:Мажоритарен собственик е. И обикновено не коментира "Герена", а ЦСКА.

Той е публицист с име, ти кой си? Ей тук защитава и ЦСКА И ЛЕВСКИ С ЛОГИКА:
http://www.prosport.bg/news/15669-Vyv-v ... sport.html
Покажи нещо твое, може да ни хареса. Нещо, което не е за сини талибани!!!

Къде пък видя, че ги защитава, че и с логика :o Като четох.... футболната България се е свила до 3 отбора само, които и досега не могат сами да си произведат качествен играч, но успешно режат клона , на който са седнали (особено два от тях).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 яну 2011 12:14

redman написа:Това в Стандарт е смешен плач. Значи лятото Дани Младенов /един от най-добрите играчи тази есен на Герена/ как дойде от Пирин. През цялото време докато разтрогна се връткаше и не казваше къде ще играе. Преди това колко играчи "поддържаха" форма на Герена, докато разтрогнат не ми се мисли. Освен това, дори и държавата да е натиснала собствената си банка да изкупи задълженията на общините към Титан, не мислите ли, че това няма нищо или почти нищо общо с ЦСКА. Освен това, за да има подобни несъбрани вземания от общините към Титан е нормално, но ако Титан имат неизплатени задължения към другите клубове, това съсипва футбола ни! Как ви се струва подобна малоумщина. Относно говедото, което мучи че си плаща такса смет, да му кажа че София не се чисти само от Титан и съответно неговата такса смет може изобщо да не стига до тях. Очевадно не е стигнала, след като те си продават вземанията от София, значи Софийска община не им се е изплатила навреме. Според журналиста написал тоя пасквил, дори и Титан да не са плащали на работниците си през есента, как според него те са си поддържали техниката в изправност, как са зареждали гориво, как са купували препарати за обработка на снега и т.н. Все пари, които най-веротно са взети на заем от банки. Е честно ли е, това което прави държавата, да не говорим за подкрепа към ЦСКА - сега ще направя една проста сметка, да видим дали държавата или Титан са супер навътре: Значи например Титан получава 2 000 000 лв годишно от общината, които се плащат на всеки 3 месеца. От тях чисти за фирмата остават около 10%, не повече - гаранция, иначе не могат да спечелят концесията, демек им остават 200 000 лв. Титан чисти цяла година територията на общината, срещу което не получава нито лев. Разходите на Титан за тази дейност са 1 800 000 лв. За да може все пак да изпълнява своите задължения по договора, те теглят 1 800 000 лв от първа инвестиционна банка /например/ срещу лихва от 5% годишно. Това означава грубо, че те трябва да върнат поне 1 900 000 лв на банката. Така вече печалбата от тази дейност е изядена със 100 000 лв, само защото общината не им е платила навреме, а те трябва да платят на работниците си и на доставчиците си. След като тези пари на банката стават изискуеми, щото Титан още на са си получили парите от общината, банката им налага запор, съответно да излязат от тази ситуация, за да не обяват фалит, те имат една единствена опция - да продадат вземанията си - 2 000 000 лв на някой. Тогава идва "щедрата" държава, чрез своята банка и им казва - ние ще ви изкупим вземанията към общините, които не са ви платили, щото ние не сме им платили, ама с дискаунт, демек тези 2 000 000 лв ще ви ги купим с 5% дискаунт, т.е за 1 900 000 лв. Е при това положение Титан са работили цяла година на 0, без печалба, ама добре че е държавата да им удари едно рамо :). Който от левскарите мисли че може да ме обори да заповяда.

Евала, човек че им го разясни. Аз не си го представях точно така с тоя кредит, но като се замисля имаш право ..

Върни се в “ЦСКА”