Истината за създаването на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синя Гордост
- Контакти:
Re: Истината за създаването на ЦСКА
Тема спорт
всичко ми стана ясно вече за Харизмата .
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
-
Stormbringer...
- Контакти:
arekusanderu написа:Е,вече се търси и указа от 1911,виждан само от АГЕНТА.....
Май не разбра, че никой от нас не иска да променяме годината, още по-малко историята. А за боклука-Тара нямам коментар, тоест имам, но ще го спестя...
miro9999 написа:....победата на ц..а на 9 септемри е втория мач,първия СИНИТЕ побеждават.Не случайно мача е на 09.09.И като толкова много знае този господин да каже откъде е публиката на ц..а-нямали са,довелиса "доброзорно"военните,от войника до офицера на стадиона...ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2011.ВСИЧКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПО-МАЛКО ЗЛОБА МЕЖДУ ХОРАТА.
Е как да имат публика като те са обединили един вагон отбори белким сътворят що годе свестен отбор на партията , а те взели , че изпаднали ... поне след 50-ия отбор който са присъединили им се е получил комунистическо-армейския урод , на който слава богу вече му се вижда края ...
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
Хъх, това просто е невероятно...ScarredInRed написа:след левскарските опити да се открадне истината за първия българин в десетката на "Франс футбол" и тази за първия роден гол, вкаран на стадион "Уембли"
Да, факт е, че е нещо характерно за комитата. Факт е, че Чавдар-чето сбира в себе си 5-6 тима от както вие го наричата "село Подхуене".ScarredInRed написа: създаването на ЦСКА е резултат от една дълга поредица от обединения, които са нещо характерно за футболния живот в онази епоха.
Мм, идейно...ScarredInRed написа:първото обединение след идването на комунизма е между Левски и ПСК (Пощенски спортен клуб).
Ето това вече е пълна шизофрения.ScarredInRed написа: Така тимът изпада във втора софийска дивизия и пред него се очертава нерадостно бъдеще. Скоро обаче, всичко се променя, защото майор Иван Мирски надвива... Сталин и Цола Драгойчева
ScarredInRed написа: само за няколко години левскарите печелят повече отличия, отколкото за 30 г. преди идването на комунизма.
Ъъй, годините преди идването на коми гнидите са 20. Освен това в три първенства няма победител. И, хм, Левски може да не е бил най-добрия тим, ала е бил сред трите най-добри.
Левски не би се уплашил от втородивизионния Чавдар, които не се присъединява към ЦВД, а се прекръства на ЦВД, като точно за това прекръстване никoй не може да намери документи.ScarredInRed написа:левскарите едва ли са могли да си представят, че през същата година ще загубят титлата. Затова те не се впечатляват кой знае колко, когато на 15 февруари втородивизионният Чавдар преминава към ЦДВ.
ScarredInRed написа:Точно тогава пред вездесъщия майор Мирски се появява нов проблем. От родното му село Петърч (Софийско), го молят спешно да им намери резервни части за авариралия камион на новосъздаденото местно ТКЗС. Обикаляйки из София за резервни части, майорът се среща със своя стар приятел Петър Михайлов - председател на намиращия се на второ място в първа софийска дивизия Септември.
Армейците НЕ стават шампиони - Септември стават шампиони. Ето това е дразнещото - на първодивионния отбор му се отнемат титлата и играчите и се запраща в "Б" група, както по-късно ще се случи с Ботев и пак със Септември.ScarredInRed написа:Не трябва да се подминават и смехотворните теории, че армейците били станали шампиони през 1948 г. единствено, защото още със самото си създаване са привлекли всички най-добри български футболисти. Тази нелепица обаче се опровергава от факта, че ЦСКА печели първата си титла с девет свои (на Септември и на АС 23) юноши в състава си.
А защо на Левски му трябва стадион? Защо стадионът на Левски е прибран от държавата? А защо на ЦВД не? Защото е откраднат този на АС...ScarredInRed написа:ТКЗС-то в Петърч се радва на богата реколта в следващите години, докато в началото на 60-те властите се съгласяват на мястото на ТКЗС "Софийска комуна", което отглежда най-хубавите говеда в България, да бъде построен стадион "Герена".
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Незнам дали статията е смешна,но на мен лично много ми допада тъй като има логика в фактите.Виждам ,че и на сините човечета им допада ,тъй като скочиха като ужилени.Само ЦСКА.
gld_84 написа:Айдеее, сините видяха тема за създаването на ЦСКА и се почна "изказването"... какво ли толкова вълнуващо намират...?
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
ЦСКА-83 написа:Незнам дали статията е смешна,но на мен лично много ми допада тъй като има логика в фактите.Виждам ,че и на сините човечета им допада ,тъй като скочиха като ужилени.Само ЦСКА.
Къде е логиката? Покажи я на глупавите левскари.
Дяконе, победихме!
Докога ще спорите?Нямате ли почивка?Кой бил подпиран,кой не,кой бил отборът на властта,кой не бил....Хайде осъзнайте се де....И двата отбора са били побутвани от съдиите,но къде го няма това-нима в Англия,Испания,Германия,Италия го няма това?Разбира се,че го има....Ами Литекс,ЧМ,Локо СФ-те не са ли били подкрепяни от съдии и по подмолен начин-били са....Може и доста по-малко,но са били
И стига с тези клишета-"отбор на всички власти".Точно пък вие,които сте от ЦСКА да го твърдите-ами не е много коректно
И имената на двата отбора са Левски и ЦСКА,не неща от сорта на "Уефски" или пък "ц(*ка" 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Хъх, това просто е невероятно...TheApostleOfFreedom написа:ScarredInRed написа:след левскарските опити да се открадне истината за първия българин в десетката на "Франс футбол" и тази за първия роден гол, вкаран на стадион "Уембли"
Първият български футболист, отбелязал гол на ст."УЕМБЛИ" е ДИМИТЪР МИЛАНОВ-ПИЖО, футболист на ЦСКА! И не само един а два, в мач-квалификация за Мелбърн`56 завършил 3:3! Автор на третия гол е Г.Димитров(Червения).
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
ScarredInRed написа: майор Мирски търси решение, като предлага обединение на Спортист (кв. "Хаджи Димитър"). От "спортистите", известни още като "кошмара на Левски" обаче, се получава отказ. (Интересно дали това щеше да бъде възможно, ако наистина имаше партиен указ.)
Това съм го пропуснал. Да, има указ - указ за създаването на Червено знаме. Ето къде отива Спортист. И ето, че все пак и той е глътнат от Червения левиатан.
Дяконе, победихме!