KOTEВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: KOTEВ

Мнениеот berbatov » 20 мар 2009 00:04

Айде като минат двата мача на българския национален отбор, тогава да викаtе ОСТАВКА!
Съгласни ли сте?

Повярвайте ми като чуя химна, сърцето ми почва да бие, толкова силно ,че забравям кой е левскар, кой цесекар!

България над всичко!!!
Последна промяна от berbatov на 20 мар 2009 19:26, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 20 мар 2009 00:22

berbatov написа:Айде като минат двата мача на българския национален отбор, тогава да викаtе ОСТАВКА!
Съгласни ли сте?

Повярвайте ми като чуя химна, сърцето ми почва да бие, толкова силно ,че забравям кой е лефскар, кой цесекар!

България над всичко!!!

Забравяш кой е бил левскар и цесекар, но така и не си промени писането поне веднъж. Знаеш много добре, че имаш на едно място правописна грешка. :( :lol:
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 20 мар 2009 07:16

стига вече бе котев бил най -добрия затова и той като ТЪЧА ще си остане в БГ,а най класните централни отдавна не са в БГ тва са САШО ТУНЧЕВ, ТОМАШИЧ.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 мар 2009 09:22

PFC Litex написа:Това е трета тема за тези повиквателни :)
Ролята на Кишишев е съвсем друга и той в този двубой участие няма да вземе.

А като няма да вземе участие що го викат. То че ще има много куфари в чартъра е ясно, ама не е ли редно да се извикат хора които ще играят. За психолози или какъвто там смяташ Кишишев повиквателни не се пращат. Гришата е член на нерегистрирания изпълком и все може да намери една празна седалка в самолета за Радостин. Смешен, Мнооооого Смешен Мъри.... Това дори Стоичков не си го позволяваше
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 20 мар 2009 10:19

не спорете бе хора--то е ясно--защита никога сме нямали, така че ,които и да играе все ще е грешка.....остава ни само да се молим слънцето все някога да огрее и кучият газ---
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 20 мар 2009 12:57

PFC Litex написа:Това е трета тема за тези повиквателни :)
Ролята на Кишишев е съвсем друга и той в този двубой участие няма да вземе.

Извинявай признавам си че съм тъпичак та билими обяснил на мене а и на останалите непросветени тоз тъй грандиозен план на МЪРИ и ролята на ТИНКАТА в него щом няма да играе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 мар 2009 19:25

Левски София написа:
berbatov написа:Айде като минат двата мача на българския национален отбор, тогава да викаtе ОСТАВКА!
Съгласни ли сте?

Повярвайте ми като чуя химна, сърцето ми почва да бие, толкова силно ,че забравям кой е левскар, кой цесекар!

България над всичко!!!

Забравяш кой е бил левскар и цесекар, но така и не си промени писането поне веднъж. Знаеш много добре, че имаш на едно място правописна грешка. :( :lol:

Съгласен- просто се нервя, не е умишлено и отдавна си промених писането.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 мар 2009 16:53

emkata написа:стига вече бе котев бил най -добрия затова и той като ТЪЧА ще си остане в БГ,а най класните централни отдавна не са в БГ тва са САШО ТУНЧЕВ, ТОМАШИЧ.

Ma та една чужбина :D :D :D :D :D :D .По-добре в ЦСКА отколкото в Трета в Англия или в Израел-Лестър са отбор от нивото на отборите след 10 място в БГ,че ако не и по зле. :D :D :D .Иначе ,че Сашо е най-добрия БГ защитник -спор няма.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”