Сделката за ЦСКА факт!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сделката за ЦСКА факт!
Еми само времето ще покаже ...
Тези ми се виждат стойносни така, че смятам: ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА. Голямо
не знам ще видим. На мен ми се иска едно ново стадионче да направим
Другото ще си дойде само .....

- POPCORN
- Контакти:
Честито и от мене.Дано да имаме повече поводи за радост отколкото през последната година

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
[offtopic]NAI SETNE,MISLQ CHE VECHE NI CHAKAT DOSTA DOBRI DNI S LUBIMIQ OTBOR,DO EDNA DVE GODINI VSICHKO SHTE E NARED KAKATO TRQBVA DA E ZA EDIN OTBOR NA DOBRO EVROPEISKO NIVO,DANO,I USPEH NA VSICHKI CESEKSRI.[/offtopic]
Пищи на кирилица!!!
Пищи на кирилица!!!
-
- Контакти:
ZYKLON написа:Аз това също не мога да го понасям.Това е най-глупавото "забавление",рожба на психично болни умове.
Нека нещата се решават очи в очи.Взимал съм шалове,на мен са ми взимали.Това с камъните и бомбите е запазена територия на майните.вие най-добре го знаете.
Да.. в Пловдив има загинали и ранени от бомби по спирките нали ? Комплексар.
flashfreak написа:ZYKLON написа:Аз това също не мога да го понасям.Това е най-глупавото "забавление",рожба на психично болни умове.
Нека нещата се решават очи в очи.Взимал съм шалове,на мен са ми взимали.Това с камъните и бомбите е запазена територия на майните.вие най-добре го знаете.
Да.. в Пловдив има загинали и ранени от бомби по спирките нали ? Комплексар.
Не знам,ти ще кажеш.Факт е,че не минава мач на пловдивските отбори,в който да не се изхвърли един тон бомби.
И при нас се намират един двама идиоти,но при вас е трагично.явно комплексите са при вас.
КЗК са разрешили сделката да се осъществи, което е прекрасно.От тук нататък чакаме офицялно събщение, че Титан са влезли във владение.Все си мисля, че има още неща за отмятане по тази епична сделка
според мен още нищо не е приключило, поне докато и Томов не потвърди 

TheClub написа:Тези ми се виждат стойносни така, че смятам: ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА. Голямоне знам ще видим. На мен ми се иска едно ново стадионче да направим
Другото ще си дойде само .....
Пфф,голямо бъдеще за БГ стандартите ДА

Обаче не очаквайте КЕШ или Купата на Европа

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Според мен вече не трябва да ви казват "армейците", защото нямате нищо общо с армията .... По-скоро ще трябва да ви викат "боклуците"
.... Нали от тях си "вадите хляба" !!!
Логично е !

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
На мен за момента ми стига да знам, че клубът е финансово обезпечен и не е застрашен от отнемане на лиценза.