Безумието ЦСКА в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Безумието ЦСКА в Европа

Мнениеот JackPackage » 17 дек 2010 11:14

Udoji90 написа:
JackPackage написа:Много истини има в този коментар....
1-1-10 :!:

Напротив, мачовете с Динамо не са отчетени, както и фактът, че само няколко мача преди загубата от Монако имахме 3 победи - 2 срещу Леверкузен и 1 срещу Ливърпул. Човек би получил изключително грешна представа за ситуацията тогава, ако следва тази статистика.

това са мачовете в групите на турнира ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

VALS
Контакти:

Мнениеот VALS » 17 дек 2010 11:17

Статията е доста язвителна, но за съжаление това е лицето на грозната истина в моя любим отбор- ЦСКА от повече от десетилетие ! Обичам името,каузата,традицията, философията ЦСКА, а не безбройните безлични футболисти и управници, които погребаха отбора за 20 години- бавно и методично! Помня моя отбор през 80-те години- какви футболисти, какви характери !!! Така беше и в Левски - въпреки,че са най-лютите ни съперници АЗ МОГА ДА ГОВОРЯ ЗА ТЕХНИЯ ТОГАВАШЕН ОТБОР САМО С УВАЖЕНИЕ ! А КАКВИ ДЕРБИТА СТАВАХА САМО!!! А сега в двата отбора е пълно с футболисти, които освен футболно са ограничени и морално и интелектуално. Посредствеността в нашите два водещи отбора направо ме отчайва! И нивото на футбола ни е такова не само защото бюджетите на отборите са ограничени , а заради чалгаджийските ценности вкоренени вече във футболистите ни . Вижте какво стана с Божинката - безспорен млад талант признат официално в цяла Европа , но в момента, в който светските изяви /чалги, фотосесии,плеймейтки/ минаха на първи план и кариерата му зацикли! Страшно съжалявам за него, дано му дойде акъла и не съсипе таланта и бъдещето си !!! Давам примера с Божинов, защото е известен, но съм сигурен, че същия сценарий се повтаря и с много други млади ,талантливи наши играчи, които съсипват кариерите си в зародиш !
С това ръководство ЦСКА няма никакъв шанс , предните и те не бяха цвете - явно ни трябва чудо за да не се затрие ЦСКА ! Трябват ни и футболисти с манталитет на победители и шампиони, на терена да са като зверове, а не като сегашните - пред камерите и журналистите се зъбят/често има защо/, а на терена срещу сериозни отбори се насират от страх ! Жив и здрав да си Тошко Янчев, че на 35 години показваш на младите посерковци какво е ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ !!!
Сърдечни поздрави на всички, които обичат ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 17 дек 2010 11:18

Udoji90 написа:
ultra_blue написа:
amoros написа:Да оприличиш играчите на Порто на португалски клоуни е най-малкото смешно.Разликата от истината е такава,че ЦСКА в Европа не се панира а играе на върха на възможностите си.Изнесохме не лоши мачове в европейските турнири,и драсканиците на знайни и незнайни журналисти не могат да омаловажат доброто представяне на отбора.Явно стила на писане сега е такъв братята Миневи ,бяха определени като селски бекове и тн.Както е нормално феновете на Левски са много доволни от статията,нормална била.

Каква игра показахте,че не ми стана ясно? Чета и се чудя къде точно видя светъл лъч в черната дупка в която сте попаднали? Антифутбола ли, който показвате, е връх на възможностите ви? Аз лично не съм доволен от статията, не защото е провокативна или пък не е вярна, а защото всичко това може да се опише само с 2 думи - "Жалка картинка " !!!

Антифутбол при нас нямаше, освен в мача срещу Рапид у дома. Когато някой друг български отбор успее да бие Бешикташ или Порто, тогава ще си говорим за жалака картинка и антифутбол. Който и да е отбор от България на наше място щеше да се представи по подобен начин.

Ама ти сериозно ли мислиш,че Бешикташ са супер силен отбор? :o Аз пък ти казвам,че Левски в София щеше със сигурност да бие турците вие си мислите,че тия Бешикташ са е.ати класата :lol: :lol: За Порто трябва да признаем че са много класен отбор,но резултата ви в Португалия не е никакво мерило,те просто си взеха мача и не искаха да ви разгромяват.
Много ми е интересно да слушам приказки,че групата на ЦСКА с отбори като Радпи и Бешикташ била много много силна :mrgreen: Айде стига сте се заблуждавали нито Бешикташ,нито Рапид са кой знае какви страшилища и ако бяхте малко по-стойностен отбор в тая група спокойно можеше да завършите 2-ри !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 11:19

JackPackage написа:
Udoji90 написа:
JackPackage написа:Много истини има в този коментар....
1-1-10 :!:

Напротив, мачовете с Динамо не са отчетени, както и фактът, че само няколко мача преди загубата от Монако имахме 3 победи - 2 срещу Леверкузен и 1 срещу Ливърпул. Човек би получил изключително грешна представа за ситуацията тогава, ако следва тази статистика.

това са мачовете в групите на турнира ;)

Да, знам, че са само мачоветв в групите, но е некоректно да се споменават само те, когато преди групите сме били по-силни отбори от тези, които сме срещнали в групите. Леверкузен и Ливърпул са по-силни от всички други отбори, които срещнахме в този период. Само Хамбургер, Порто и Рома могат да им съперничат.
А и да не забравяме, че от това 1-1-10 равенството е срещу Фулъм (даже за малко не бихме тогава). А докъде стигна Фулъм после в турнира??? ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 11:21

Топчооо написа:Ама ти сериозно ли мислиш,че Бешикташ са супер силен отбор? :o Аз пък ти казвам,че Левски в София щеше със сигурност да бие турците вие си мислите,че тия Бешикташ са е.ати класата :lol: :lol: За Порто трябва да признаем че са много класен отбор,но резултата ви в Португалия не е никакво мерило,те просто си взеха мача и не искаха да ви разгромяват.
Много ми е интересно да слушам приказки,че групата на ЦСКА с отбори като Радпи и Бешикташ била много много силна :mrgreen: Айде стига сте се заблуждавали нито Бешикташ,нито Рапид са кой знае какви страшилища и ако бяхте малко по-стойностен отбор в тая група спокойно можеше да завършите 2-ри !!!

Добре, дори така да е, никой друг български отбор нямаше да излезе от групата. Дори Левски може би щеше да вземе пак 6-7 точки, както го направи в своята група, и пак нямаше да излезе от групата на наше място.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 17 дек 2010 11:22

Не виждам нищо провокативно в написаното. И аз мисля, че е така, друг е въпроса, че като се отнася за нашия отбор не ни харесва. Но дайте да гледаме истината в очите.Да опитахме се да играем, на моменти се получаваше, поне от към желание го докарвахме, но само това не стига. За съжаление няма какво да се направи, поне аз не виждам решение в момента. Собствениците добри, лоши това са , няма други. Не се намери поне един човек с пари, с възможности, с желание да прави нещо и да симпатизира на клуба. И не че няма такива хора, напоследък чета за разни незнайни герои :) , които не попадат в светските хроники за най-заможни българи, ма хората имали- единия 400 мил., другия 200 мил. и това са хора абсолютно неизвестни, предполагам не само за мен, а и за доста други хора. Е ясно е, че парите не са им в кеш, ама не е и като да нямат. Значи хора с пари има, друг е въпроса защо не им се инвестира в БГ футбола и по-точно в ЦСКА.Играчите-ами това са, лошата трансферна политика е факт,сред някои от тях има таланти или поне материал за работа, може да се получи нещо, но кога и дали ще стане е отделен въпрос. Така, че и тука ядец. Общо взето, ако не се случи някакво чудо, май ще си стоим на това дередже още не малко време. Искрено ще се надявам да бъда опроверган за думите си и ще се радвам много да стане така. Честито и на левскарите за снощи, че виждам че не са малко тук във форума. Мача не съм го гледал, видях репортажа за гола, но това е без значение, добра или лоша игра, победата , точките и паричките са важни. И сутринта си мислих по този въпрос-колкото и да не искам да си го призная/тук не ангажирам никой с мнението си/ за мен в последните години ръководството на Левски е доста по-добро от това на ЦСКА. Говоря като цялостна линия на поведение, планиране на нещата, а не за епизодични проблясъци.По какъв начин постигат целите си и с цената на какво е без значение, както се казва целта оправдава средствата. Нямаше да имам нищо против и нашето ръководство да бе такова, да прави за клуба, а как го прави е без значение. Е да ама не е такова.Естествено далеч съм от мисълта, че се прави само за клуба, а не и за свой интерес, но те често двете неща се припокриват. И тука идва най-сладката част, независимо дали сме "безумието в Европа"/определено не сме такова, друг е въпроса какви са ни успехите напоследък/ или не, ние сме фенове на този отбор, сега ще страдаме, ще ни е гадничко, но утре ще се радваме и ще сме щастливи от успехите на отбора. А те в един момент ще дойдат отново, не се съмнявам в това. Като гледам в другите първенства, какви големи и известни отбори от не чак толкова далченото минало, на кое място са и че изобщо и не помирисват Европа и като гледам и ние как с кански мъки, все пак успяваме донякъде, съм сигурен че ще дойдат отново добри време и за нас.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 дек 2010 11:22

Не се знае, има групи, които отбори със 7т завършват втори.... а ние сме 4ти със 7т :shock:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 17 дек 2010 11:28

Udoji90 написа:
Топчооо написа:Ама ти сериозно ли мислиш,че Бешикташ са супер силен отбор? :o Аз пък ти казвам,че Левски в София щеше със сигурност да бие турците вие си мислите,че тия Бешикташ са е.ати класата :lol: :lol: За Порто трябва да признаем че са много класен отбор,но резултата ви в Португалия не е никакво мерило,те просто си взеха мача и не искаха да ви разгромяват.

Добре, дори така да е, никой друг български отбор нямаше да излезе от групата. Дори Левски може би щеше да вземе пак 6-7 точки, както го направи в своята група, и пак нямаше да излезе от групата на наше място.

Абе можеше и със 6-7 да сме можеше и със повече.Свърши всичко и това са само наши догатки.Само,че вие пак изопачавате нещата и изкарвате,че едва ли не вие сте били в групата на смъртта а ние сме били в най-елементарната група и заради това сме събрали повече точки от вас.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 дек 2010 11:37

Топчооо написа:Абе можеше и със 6-7 да сме можеше и със повече.Свърши всичко и това са само наши догатки.Само,че вие пак изопачавате нещата и изкарвате,че едва ли не вие сте били в групата на смъртта а ние сме били в най-елементарната група и заради това сме събрали повече точки от вас.

По-скоро ти изопачаваш нещата, като казваш, че едва ли не Бешикташ са квартално отборче, което трябва да изядем за закуска.
А иначе не съм казвал, че сте в слаба група - никога не съм го казвал и не го мисля. Имате повече точки от нас, защото играхте по-добре и аз не го отричам. И вчерашната победа срещу Спортинг не е маловажна. Показахте много класа. Даже щяхте да завършите втори, ако не беше нелепият автогол на Иво Иванов срещу Лил.
Целият спор започна поради факта, че пак някои хора пишат в грешния форум. Не мога да разбера какво ви бърка нашият отбор и форумът ни??? Някой да ме е виждал да започвам безсмислени спорове във форума на Левски???

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 дек 2010 11:45

Udoji90 написа:
Топчооо написа:Абе можеше и със 6-7 да сме можеше и със повече.Свърши всичко и това са само наши догатки.Само,че вие пак изопачавате нещата и изкарвате,че едва ли не вие сте били в групата на смъртта а ние сме били в най-елементарната група и заради това сме събрали повече точки от вас.

По-скоро ти изопачаваш нещата, като казваш, че едва ли не Бешикташ са квартално отборче, което трябва да изядем за закуска.
А иначе не съм казвал, че сте в слаба група - никога не съм го казвал и не го мисля. Имате повече точки от нас, защото играхте по-добре и аз не го отричам. И вчерашната победа срещу Спортинг не е маловажна. Показахте много класа. Даже щяхте да завършите втори, ако не беше нелепият автогол на Иво Иванов срещу Лил.
Целият спор започна поради факта, че пак някои хора пишат в грешния форум. Не мога да разбера какво ви бърка нашият отбор и форумът ни??? Някой да ме е виждал да започвам безсмислени спорове във форума на Левски???

Е Бешикташ квартално отборче да да :lol: :lol: тва е несериозно най-малкото,че имат футболисти които заплатата им за година е колкото бюджета на повечето клубове в А група взети заедно :lol: но пък от друга страна турците не са в никак добра форма,видя се в София,че ако Делев беше вкарал онова положения сам срещу вратаря щеше да спечелите мача.Демек не са чак толкова голямо страшилище...и ти каза,че никой БГ отбор няма шанс срещу тях.Аз не мисля така !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”