Не виждам нищо провокативно в написаното. И аз мисля, че е така, друг е въпроса, че като се отнася за нашия отбор не ни харесва. Но дайте да гледаме истината в очите.Да опитахме се да играем, на моменти се получаваше, поне от към желание го докарвахме, но само това не стига. За съжаление няма какво да се направи, поне аз не виждам решение в момента. Собствениците добри, лоши това са , няма други. Не се намери поне един човек с пари, с възможности, с желание да прави нещо и да симпатизира на клуба. И не че няма такива хора, напоследък чета за разни незнайни герои

, които не попадат в светските хроники за най-заможни българи, ма хората имали- единия 400 мил., другия 200 мил. и това са хора абсолютно неизвестни, предполагам не само за мен, а и за доста други хора. Е ясно е, че парите не са им в кеш, ама не е и като да нямат. Значи хора с пари има, друг е въпроса защо не им се инвестира в БГ футбола и по-точно в ЦСКА.Играчите-ами това са, лошата трансферна политика е факт,сред някои от тях има таланти или поне материал за работа, може да се получи нещо, но кога и дали ще стане е отделен въпрос. Така, че и тука ядец. Общо взето, ако не се случи някакво чудо, май ще си стоим на това дередже още не малко време. Искрено ще се надявам да бъда опроверган за думите си и ще се радвам много да стане така. Честито и на левскарите за снощи, че виждам че не са малко тук във форума. Мача не съм го гледал, видях репортажа за гола, но това е без значение, добра или лоша игра, победата , точките и паричките са важни. И сутринта си мислих по този въпрос-колкото и да не искам да си го призная/тук не ангажирам никой с мнението си/ за мен в последните години ръководството на Левски е доста по-добро от това на ЦСКА. Говоря като цялостна линия на поведение, планиране на нещата, а не за епизодични проблясъци.По какъв начин постигат целите си и с цената на какво е без значение, както се казва целта оправдава средствата. Нямаше да имам нищо против и нашето ръководство да бе такова, да прави за клуба, а как го прави е без значение. Е да ама не е такова.Естествено далеч съм от мисълта, че се прави само за клуба, а не и за свой интерес, но те често двете неща се припокриват. И тука идва най-сладката част, независимо дали сме "безумието в Европа"/определено не сме такова, друг е въпроса какви са ни успехите напоследък/ или не, ние сме фенове на този отбор, сега ще страдаме, ще ни е гадничко, но утре ще се радваме и ще сме щастливи от успехите на отбора. А те в един момент ще дойдат отново, не се съмнявам в това. Като гледам в другите първенства, какви големи и известни отбори от не чак толкова далченото минало, на кое място са и че изобщо и не помирисват Европа и като гледам и ние как с кански мъки, все пак успяваме донякъде, съм сигурен че ще дойдат отново добри време и за нас.