ЦСКА пред изваждане от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

smith12

Re: ЦСКА пред изваждане от първенството

Мнениеот smith12 » 16 дек 2010 21:45

това което става и това което ще става с цска е 1 към 1 същото което беше и в дукла прага в чехия.изгонени от стадиона си,фалит и т.н и т.н
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2010 22:48

bobonikolov написа:
Viktor4o_Rs написа:Фен на ЦСКА да ми говори за равнопоставеност - това вече е висша наглост :evil: :evil: :evil: А другите отбори бяха ли равнопоставени на вас по време на комунистическия режим ?

Значи когато аз говоря за равнопоставеност това е наглост.Когато обаче друг фен говори за равнопоставеност като само отчита дълговете на ЦСКА без да говори за това,че и други отбори имат такива,както и че другите отбори не са света вода ненапита това не е наглост така ли? Равнопоставеност означава всеки да има равни права и задължения.ЦСКА не са си плащали и за това имат дела.Не успяваха да платят осигуровки и за това пак бяха наказани.Пак ще питам какво направиха с осемте отбора с укрити данъци?Нищо едно голямо нищо.Това ли е разбирането ви за равнопоставеност уважаеми фенове на другите отбори?Защотот моето не е.казах ви ЦСКА трябва да си плати дължимото към клубовете и към държавата.Но същото трябва да сторят и онези осем футболни клуба.Лесно е да погнеш само един и да си зимиеш ръцете за свършена работа.

Обаче другите си заминаха по реда в долните групи, а вие се киприте в А все още.
При вас правата са си права, а задълженията са ви права, да не ги изпълнявате.
Данъци не се укриват, укриват се доходи и данъчни събития.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 16 дек 2010 22:51

Като са много Големи от Титан ,като са вложили 26-7 милиона,какво е тогава 100 000,300 000 , 500 000 хиляди ,че не могат да ги извадят.Ай де бе.Просто не щат да ПЛАЩАТ,
това е!!!! Само в България това може да стане.Тука (в България) не само Титаните
не плащат,аре огледайте се около себе си ,колко хора близки до вас са си платили
данъци,такси,глоби , а най-дребни неща.Няма закониииии(т.е. има ама кои ги спазва)
Най-елементарно - Утре като отидете на сфетофара спрете и се огледайте , колко хора
минават на червено !!!!

ivodesi1
Контакти:

Мнениеот ivodesi1 » 16 дек 2010 23:04

някой знае ли дали Локо Мездра чакат пари за Руй Мигел и Давид Силва?

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 16 дек 2010 23:20

ivodesi1 написа:някой знае ли дали Локо Мездра чакат пари за Руй Мигел и Давид Силва?

до колкото знам не недължим нищо на локо мездра.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 16 дек 2010 23:25

Ако има и други клубове,които дължат пари ,да бъдат изхвърлени и те.За ЦСКА ще ми е жал,защото губим най-сигурните си три точки от пролетта.Ако продадем Дембеле и Жо ,обаче по-добре и нас да изхвърлят заради лъжеца Батков.Дано същият ме опровергае.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 16 дек 2010 23:29

явно на ганьо ганчев всички му пречат,тази година прецака цска за титлата,сега е решил и от А група да ги извади,дано поне Левски отново отмъсти за цска както го направи срещу Спортинг
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 дек 2010 23:30

Перуката и ко се правят на смели...Ама ей така..за след 3 месеца.Ако имаха смелостта да изхвърлят ЦСКА щяха и трябваше да го направят отдавна.Сега просто си чешат езиците и говорят небивалици.Това няма да се случи !!
110 години любов!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2010 23:48

batmanlive написа:явно на ганьо ганчев всички му пречат,тази година прецака цска за титлата,сега е решил и от А група да ги извади,дано поне Левски отново отмъсти за цска както го направи срещу Спортинг

Ти си много зле, пич!
Много рядко употребявам този израз, но в случая с теб е много точен.Приличаш ми на Катон-Старши с неговото "И Картаген трябва да бъде разрушен!"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

smith12

Мнениеот smith12 » 17 дек 2010 05:46

всеки вика за перуката,че е прост и т.н ама и той излезна голям играч.вижте точно кога поставя ултиматума-когато члена на изпълкома емо костадинов е в португалия и в разгара на запорите около титан.като нищо ще ви резне главата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”