ЦСКА пред изваждане от първенството
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Crazy_Paco
- Контакти:
Re: ЦСКА пред изваждане от първенството
Мисля,че е време ТИТАН АС да си ходят! Откакто взеха отбора нищо хубаво не сме видяли!
- Udoji90
- Контакти:
Топчооо написа:Ти май не ме разбра кво казах.Те може да имат дългове и 200 милиона, но нямат дългове към друг клуб не дължат суми на друг отбор след като са купили даден футболист. А вас именно заради това ви е заплашил Перуци не заради дълговете към ПИБ и разни такива а заради това, че дължите пари на Пирин, Миньор, Сливен и Черноморец и затруднявате и тяхната работа
Много добре те разбрах. И ти казвам, че не се знае дали нямат дългове към други отбори.
Освен това, нас май ни заплашват постоянно и заради други дългове, които НЕ са към отбори.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Топчооо написа:Udoji90 написа:Топчооо написа:Е да ама аз не съм чувал примерно Барса които имат големи дългове да дължи пари на половината клубове от Примера щото не им платили даден футболист.А срока който ви е поставен е именно заради това че дължите пари на Пирин,Сливен,Миньор и Черноморец не заради дъгловете ви към Митал,Жеваго и ПИБ
Това, че не си чувал, не значи, че няма такова нещо - все пак едва ли точно сумите, които големите западни отбори дължат, са най-интересните теми от футболния живот на силните западни държави. Като каза Примера дивисион, мога да ти дам пример с Валенсия - любимия ми чуждестранен отбор. Имахме 60 или 80 млн. дългове, обаче никъде не чух за заплаха с изваждане от лигата.
Ти май не ме разбра кво казах.Те може да имат дългове и 200милиона,но нямат дългове към друг клуб не дължат суми на друг отбор след като са купили даден футболист.А вас именно заради това ви е заплашил Перуци не заради дълговете към ПИБ и разни такива а заради това,че дължите пари на Пирин,Миньор,Сливен и Черноморец и затруднявате и тяхната работа
Точно това и аз щях да напиша - така и не разбрахте че тия клубове имат огромни дългове - факт, но към банки и кредитни институции , а не към отбори, играчи, мениджъри и т.н. Освен това , в краен случай те ипотекират стадионите си, за да гарантират плащането , а вие и стадион нямате

delqnski47 написа:До Февруари ЦСКА би трябвало да си е взел вече печалбата от ЛЕ!Дано стигнат парите,че ни атакуват от всички фронтове
За миналото участие щяхте да я вземате през октомври, а за това през февруари
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Udoji90
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Точно това и аз щях да напиша - така и не разбрахте че тия клубове имат огромни дългове - факт, но към банки и кредитни институции, а не към отбори, играчи, мениджъри и т.н. Освен това, в краен случай те ипотекират стадионите си, за да гарантират плащането, а вие и стадион нямате.Айде научете го това най-после преди да давате тия примери!
Ами, всъщност Валенсия не са ипотекирали Местая, доколкото знам. Наложи се да продаваме най-добрите си играчи, за да има с какво да покрием дълговете.
Това и миналата година се тръбеше , ама уви . Партенка е , вие мислили ли сте , че това някога ще стане ? Много наивници , а бе хора това е в София , това е отбора на Станишев и КО. Ще видите , че ще излезна прав 
Udoji90 написа:Viktor4o_Rs написа:Точно това и аз щях да напиша - така и не разбрахте че тия клубове имат огромни дългове - факт, но към банки и кредитни институции, а не към отбори, играчи, мениджъри и т.н. Освен това, в краен случай те ипотекират стадионите си, за да гарантират плащането, а вие и стадион нямате.Айде научете го това най-после преди да давате тия примери!
Ами, всъщност Валенсия не са ипотекирали Местая, доколкото знам. Наложи се да продаваме най-добрите си играчи, за да има с какво да покрием дълговете.
Еми пак ги покриват ама разбери че ситуацията във Валенсия е една а при вас е друга.На Валенсия дълговете и са към банки не към клубове за футболисти доста различно е
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- Udoji90
- Контакти:
Ами, ОК. Нека да не взимаме Валенсия за пример. Ето, Алания ни дължат пари. Те по този начин не пречат ли на нашата работа? По какъв начин са ги заплашили тях? Те и без това изпаднаха, ама няма ли някакви последствия да има заради това, че пречат на нас да си покрием нашите дългове (или поне част от тях), като те не са си покрили техните? Ние ще страдаме, защото не сме получили пари, които сме си заслужили. А парите от УЕФА къде са ни??? Участвахме в Лига Европа все пак.
- Sleepwalker
- Контакти:
Udoji90 написа:
За сръбкинята, ако не се лъжа, делото го спечелихме вече и това беше обявено официално наскоро, освен ако нямаме дело с две сръбкини.А "известните факти", както ги нарече, са известни, защото медиите само тях обявяват. Кой знае колко още много неизвестни (необявени от медиите) факти има, и то такива, които не са срещу ЦСКА. А и задълженията не са нещо необичайно. Къде-къде по-големи отбори имат по-големи дългове, ама никой не прави от това национален въпрос.
Пич, не бъркай банкови заеми с просрочени разплащания за покупка на футболисти, защото двете нямат нищо общо! Да, някои западни отбори имат дори по няколкостотин милиона евро борчове, но те са разсрочени на вноски и се знае кога и как ще се изплатят. Въпреки това обаче, когато купуват играчи, се плаща на куп или най-много на два-три транша, като най-важното е, че никой не си помисля да не спази междуклубните договорки за цена и т.н., а всичко е ясно предварително.

-
teammember
- Контакти:
стига глупости ЦСКА няма да бъде изваден от първенството