Фен артикули на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Фен артикули на ЦСКА
Здравейте, реших да се поразровя из "нета" за тениски, шалове, шапки, календари на ЦСКА, но за нито едно от изброените не намерих.. Само за календар, но.. Недостатъчна информация като цяло според мен има в Интернет. Търся цени за стоките от фен магазина на ЦСКА. Някой може ли да ми каже има ли си идея колко струва тениска, било то с дълъг или къс ръкав, на ЦСКА във фен магазина? Знам че порядъка е 50-6о лева, но някой по конкретно може ли да ми каже или ще трябва да се разходя ?
-
- Контакти:
Re: Фен артикули на ЦСКА
Аз имам една за 35 лв с къс ръкав..а иначе в някакъв сайт на пощите има всякакви артикули..поразрови се из форума на ЦСКА, все ще намериш нещо
Форум ЦСКА
Ако не ти се рови ето ти няколко сайта, но все пак си разгледай
1
2
3
Това за пощите вече го няма..мене ми беше попаднало в средата на септември и си го имаше, но сега явно го няма
Форум ЦСКА
Ако не ти се рови ето ти няколко сайта, но все пак си разгледай
1
2
3
Това за пощите вече го няма..мене ми беше попаднало в средата на септември и си го имаше, но сега явно го няма

По принцип в по-големите спортни магазини има фен артикули. Аз си купих от Метро в Стара Загора фланелка на ЦСКА за 30 лева, тъй като в моя град нямам подобен спортен магазин.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
А да ви попитам, емблемите на тениските ви какви са? Картинка или са шити?
TheClub написа:А да ви попитам, емблемите на тениските ви какви са? Картинка или са шити?
Шита е моята.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
-
- Контакти:
Мойта същоCSKA ME написа:TheClub написа:А да ви попитам, емблемите на тениските ви какви са? Картинка или са шити?
Шита е моята.
И е в диапазона 30-40 лева ? Иха, супер значи! Благодаря ви много!
А някой може ли да ми каже колко струва новия календар, но не този който е 3,90, а другия!
А някой може ли да ми каже колко струва новия календар, но не този който е 3,90, а другия!
Има много голяма разлика от истинските фланелки, с които играят футболистите и тези дето се продават по магазините. Емблемите са гумирани и залепени, а тези в пощата са с везани и шити. Според мен от ЦСКА са поръчали червени блузи Улшпорт и после са сложили емблемите. Тези на футболистите идват направо готови. Имам и от двата модела и разликата е видна.
Защо се набутваш,то след 2 месеца няма да има такъв отбор.
-
- Контакти:
Spasov_bg написа:Защо се набутваш,то след 2 месеца няма да има такъв отбор.
Айде марш в обора да си мучиш...