Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Мнениеот vanko99 » 07 дек 2010 09:54

След невероятните издънки на Райс М'Боли в мача срещу Бешикташ, днес той отново прояви непрофесионално отношение и незачитане на отбора в който играе в момента. Неявяването си на тренировката на отбора той обясни по следния начин пред ГОНГ:
-
Обаждаме ти се, защото искаме да разберем какво се случва с теб и защо не си на тренировка на ЦСКА?

- Болен съм, болен съм, в къщи съм.

- Защо никой от ЦСКА, дори и треньорът, не знае за това?

- Това е техен проблем. Президентът ми Венци Стефанов знае, че съм болен и съм си останал вкъщи това е всичко. Болен съм и съм си вкъщи.

За мен това изказване е проява на липса на каквото и да било уважение към треньора и ръководството на ЦСКА. За професионализъм също не може да става дума.
Според мен щом не желае повече да играе в ЦСКА шефовете не трябва да се опитват да го задържат повече в отбора. Нека да се връща в Славия, а оттам бате Венци може да го продаде в поредният руски или турски слабак или в Китай, Корея или Нова Зеландия. За големият футбол М'Боли доказа че не става, не поради липса на качества, а поради манталитета си.
[offtopic]Същото в голяма степен се отнася и за звездата на Левски - Дембеле.[/offtopic]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Мнениеот george_speed75 » 07 дек 2010 09:57

Само не намесвай Дембеле и тоя.Между тах двамата има разлика от тук до небето.Познавам Дембеле и съм си говорил с него 1-2 пъти и го знам що за човек е.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 07 дек 2010 09:58

george_speed75 написа:Само не намесвай Дембеле и тоя.Между тах двамата има разлика от тук до небето.Познавам Дембеле и съм си говорил с него 1-2 пъти и го знам що за човек е.

+1
Да не говорим за разликата в класите :mrgreen:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 дек 2010 10:05

george_speed75 на 07 Дек 2010 10:57
Само не намесвай Дембеле и тоя.Между тах двамата има разлика от тук до небето.Познавам Дембеле и съм си говорил с него 1-2 пъти и го знам що за човек е.

всички го видяхме що за човек е :lol:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 07 дек 2010 10:06

george_speed75 написа:Само не намесвай Дембеле и тоя.Между тах двамата има разлика от тук до небето.Познавам Дембеле и съм си говорил с него 1-2 пъти и го знам що за човек е.

Да бе и аз вчера ходих да гледах Блекпул-Ман юнайтед.....стига с глупостите.
Райс Мболи може да е професионалист,но като го гледам как се държи....нищо чудно да си замине от ЦСКА,по добре мъжкари отколкото някакви п*тки

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 07 дек 2010 10:08

vanko99 написа:След невероятните издънки на Райс М'Боли в мача срещу Бешикташ, днес той отново прояви непрофесионално отношение и незачитане на отбора в който играе в момента. Неявяването си на тренировката на отбора той обясни по следния начин пред ГОНГ:
-
Обаждаме ти се, защото искаме да разберем какво се случва с теб и защо не си на тренировка на ЦСКА?

- Болен съм, болен съм, в къщи съм.

- Защо никой от ЦСКА, дори и треньорът, не знае за това?

- Това е техен проблем. Президентът ми Венци Стефанов знае, че съм болен и съм си останал вкъщи това е всичко. Болен съм и съм си вкъщи.

За мен това изказване е проява на липса на каквото и да било уважение към треньора и ръководството на ЦСКА. За професионализъм също не може да става дума.
Според мен щом не желае повече да играе в ЦСКА шефовете не трябва да се опитват да го задържат повече в отбора. Нека да се връща в Славия, а оттам бате Венци може да го продаде в поредният руски или турски слабак или в Китай, Корея или Нова Зеландия. За големият футбол М'Боли доказа че не става, не поради липса на качества, а поради манталитета си.
[offtopic]Същото в голяма степен се отнася и за звездата на Левски - Дембеле.[/offtopic]

а ти какво искаш при положение че договора за полу сезона му е изтекъл?кои да му бъде президент?ако искаш да ви го подарят?
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 дек 2010 10:12

Нищо ново. Тема за играч на ЦСКА и ведната сините псевдо фенчета засират темата със заядливите си мнения.

По темата. Щом няма уважение към Радуканов и ЦСКА да спират преговорите и да ходи в Русия.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Ignore
Контакти:

Мнениеот Ignore » 07 дек 2010 10:16

Класа е, дано остане!

Стига емоционални, но безумни изказвания за уважението :!:

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 07 дек 2010 10:17

Не си заслужава! Това вратар ли е?! Я,по-добре правете опити да задържите Караджов,неговия манталитет е много по-добър! ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 дек 2010 10:18

Човекът си го казва: Президентът ми Венци Стефанов...
По принцип е страхотен вратар, така че да си се връща в Славия :) И без това не си вдигна цената и при нас ще е същото :roll:
[offtopic]След пиянската изцепка на Дембеле, моля ви не ги сравнявайте двамата :!:
:idea: Не зная дали нашият се налива, но поне не мога да си представя, че не е изкарал шофьорските курсове :!:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”