Мнениеот mironi88 » 21 мар 2009 12:44
1. За мача в нета.В сайта на БНТ има секция "на живо". Като цъкнем там обаче дава "очаквайте скоро". Това значи, че не можете да гледате БНТ 1 постоянно. Миналата седмица обаче за ЦСКА-Сливен пуснаха отделен линк на който можеше да се гледа мача. Аз го гледах оттам защото телевизора ми беше зает с разгрома на Ливърпул. Незнам така ли ще бъде днес. Миналата седмица по това време в сайта им пишеше "очаквайте непосредствено преди мача ЦСКА-Сливен линк на който ще можете да гледате онлайн".Сега подобно съобщение няма. Но и да не пуснат там както някой по рано беше написал има линк за myp2p.eu. Там изглежда качеството ще е супер така че се наслаждавайте на Муши, Митко и компания.
2. За "нашата" телевизия БНТ. Миналия ден когато рових да видя къде ще дават мача по Ринг или ТВ 2 или БНТ се молех влизайки в програмата на първите две да го срещна но...уви.Ще слушам неадекватния Ибришимов или който и да е от БНТ и ще гледам от две камери.Мисля че всеки който иска да гледа качествено мача, с добри коментари, добри интервюта след срещите, с звук, а не само картина и няколко камери около терена, предпочита предаването на Ринг или ТВ 2.Така, че това че "нашите хора" от БНТ ще предават мача е по скоро ощетяване на червените фенове отколкото екстра за тях.