Сектор "Г" рекордна посещаемост!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Xanko
Контакти:

Re: Сектор "Г" шамароса рекордно Левски

Мнениеот Xanko » 01 дек 2010 14:04

Айде пак се почна ся ще се включи и Васил Левски какъв капацитет имал, пък имало ли е на мача на Левски хора в Г сектор колко души е била буферната зона и кви ли не глупости.
Абе дано и двата отбора да броим точки след мачовете си, а не публика втръсна ми вече все едно е дали ще те бият пред 50 или 5 хиляди души все си бит.

Потребителски аватар
Dankow
Контакти:

Re: Сектор "Г" рекордна посещаемост!!!

Мнениеот Dankow » 01 дек 2010 14:44

Santiago Munezz написа:За кво си мерите пишките кой колко публика събрал в еди кой си мач,колко публика щяло да има утре или преди 5 години колко имало на стадиона ??
Аз пожелавам на ЦСКА утре да си напълнят стадиона,да направят една страхотна атмосфера и да изживеят една незабравима вечер с успех на любимия си отбор !!!

Да ти се връща пожеланието :)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 дек 2010 14:52

Adrian Monk написа:
jorovg написа:Само не забравяйте капацитетите на стадионите - 22000 Герена и 42000 Националния. При това положение една и съща численост на публиката изглежда като претъпкан стадион на Левски и полу пълен на ЦСКА. Но затова са си виновни от нашето ръководство.
Сигурен съм обаче, че утре ще има повече публика, отколкото Герена може да събере.

Жоре, изказваш се неподготвен, моето момче. :lol: "Георги Аспарухов" е с капацитет 28 000! ;)
МОЖЕ ДА Е АКО БРОИМ И ОСРЕЩНИТЕ ТЕРАСИ :lol: :lol: А ТАЯ ГОДИНА НА НИТИ ЕДИН МАЧ НЯМАХТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 21 000 :P
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 01 дек 2010 15:40

Чудесно е, че ще съберем много публика, но и аз съм против това постоянно противопоставяне. Какво значение има кой повече се събрал на даден мач. Ясно е, че феновете на ЦСКА и Левски са най-многобройни в България, а колко са се събрали на конкретен двубой зависи от много фактори и не може да води до крайни изводи. Успех и на двата отбора! Да не забравяме, че сме преди всичко българи, след това цскари и левскари.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 дек 2010 17:06

realist написа:Чудесно е, че ще съберем много публика, но и аз съм против това постоянно противопоставяне. Какво значение има кой повече се събрал на даден мач. Ясно е, че феновете на ЦСКА и Левски са най-многобройни в България, а колко са се събрали на конкретен двубой зависи от много фактори и не може да води до крайни изводи. Успех и на двата отбора! Да не забравяме, че сме преди всичко българи, след това цскари и левскари.

Нали требе си го мериме се пак :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 дек 2010 17:45

Adrian Monk написа:
jorovg написа:Само не забравяйте капацитетите на стадионите - 22000 Герена и 42000 Националния. При това положение една и съща численост на публиката изглежда като претъпкан стадион на Левски и полу пълен на ЦСКА. Но затова са си виновни от нашето ръководство.
Сигурен съм обаче, че утре ще има повече публика, отколкото Герена може да събере.

Жоре, изказваш се неподготвен, моето момче. :lol: "Георги Аспарухов" е с капацитет 28 000! ;)

Като поправяш поне го прави точно.Най са ми смешни хора които тръгват да дават акъл без да знаят и те.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 дек 2010 09:51

ЕМИЛ написа:Когато съберете на евромач повече фенове от нас ела и ми звънни :lol: :lol: .

На последния ви домакински мач в ЛЕ събрахте 17 000.Днес ще видим дали ЦСКА ще събере повече
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 дек 2010 15:21

shumnaliq написа:
ЕМИЛ написа:Когато съберете на евромач повече фенове от нас ела и ми звънни :lol: :lol: .

На последния ви домакински мач в ЛЕ събрахте 17 000.Днес ще видим дали ЦСКА ще събере повече

17 000? Объркал си се сериозно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 дек 2010 16:25

Само така и за напред :!: :!: :!: :!: Независимо дали отбора побеждава или не :!: :!: :!:

liver73
Контакти:

Мнениеот liver73 » 02 дек 2010 17:21

само цска.500 години робство са били достатъчни.умрете мангали

Върни се в “ЦСКА”