KOTEВ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
KOTEВ
Не че обвинявам Мъри за нещо ,ни ми е странно защо в отбора липсва КИрчо Котев ,който е най -добрия БГ защитник в момента, се викат отдавна залезли футболисти като Стоянов и Кишешев.Определено една двоика в центъра Иванов Котев за мене е най-добрия вариант+че е и добре сработена.

Re: KOTEВ
Почна се май пак на клубна основа?Мъри в БЪЛГАРИЯ ли си? 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Спор5ед мен Котев и Топузаков биха направили много добър дует в българската отбрана 

greedy написа:Спор5ед мен Котев и Топузаков биха направили много добър дует в българската отбрана
Кой е тоя Топузаков?
КИШИШЕВ В НАЦИОНАЛНИЯ ДАЖЕ И ЛУД НЕ БИ ГО СТОРИЛ,МЪРИ НЕ СЛУГУВАИ НА ГРИША ГАНЧЕВ ТОВА ЩЕ ТЕ ПОГУБИ.НЕ ВЯРВАХ ЧЕ СТОИЛОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ КОМАНДВАН НО ЗА ЖАЛОСТ Е ТАКА С .СЛУГИНАЖ НИКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ СИЛЕН НАЦ. ОТБОР.
-
- Контакти:
И аз съм на мнението, че Котев трябва да получи покана за националния!!! В момента той е най-стабилният защитник в България и има място в титулярната 11ка на Мъри за двете квалификации!!! Не виждам смисъл да вика Илиян Стоянов и Кишишеш, които отдавна са затворена страница за националния! Смело заявявам, че един Тошко Янчев има много повече място в националния отбор отколкото всички бивши сини звезди! Мъри е познал само малкото име на десния си бек от ЦСКА...лошото е, че е избрал по-слабият от двамата Йордановци...Силно се надявам да спечелим двата мача и да запазим шансовете за класиране!!! Българи Юнаци
Вие сте болни мозъци, бе. Гледахте ли мача ви срещу Локо Пд? Такава дузпа прави ли се от нормален защитник? Не от силен, от нормален? Тоя тича успоредно на вратата, очевидно търсейки дузпа, Котев му се мята в краката, само с това си отиграване, доказа, че не е за националния 

- smash_the_reds
- Neron
- Контакти:
CSKA_32 написа:greedy написа:Спор5ед мен Котев и Топузаков биха направили много добър дует в българската отбрана
Кой е тоя Топузаков?
Той па Котев е супер известен.Като кажете кой е тоя Топузаков.Болни мозъци.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Marto написа:Вие сте болни мозъци, бе. Гледахте ли мача ви срещу Локо Пд? Такава дузпа прави ли се от нормален защитник? Не от силен, от нормален? Тоя тича успоредно на вратата, очевидно търсейки дузпа, Котев му се мята в краката, само с това си отиграване, доказа, че не е за националния
Съгласен съм с тебе!..... Ама от друга страна, пък нека го викнат, та няма само Живко Миланов да прави дузпите за национала де.......