Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани

Мнениеот metodito » 27 ное 2010 12:40

Ами вижда се, че има много футбол в това момче, но батковците заведат ли го в Син Сити или там където е една вечер и свърши. Но и според мен, ако се запази от кръчмите това го чака много добро бъдеще. ;) Скорост, техника...
Не знам откъдеде са го набарали ЦСКА, ама са случили дюшеш. Аи догодина със синята фланелка да го видим дано! ;)
Гледах един-два мача на ЦСКА и всичките европейски и на мен ми харесва как пипа топката. Има много футбол в момчето.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 27 ное 2010 13:53

Тия дето са я направили тая класация,си живеят в някакъв паралелен свят на ненормалниците.Голям смях. :lol: :lol: :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 ное 2010 15:59

Това изобщо не е класация.Това е една статия,в която са посочени няколко футболиста,около които,според списанието могат да се градят съответните национални отбори.Нищо повече.Това,че името на Тонев се споменава в една статия с това на Фабрегас и Нани не значи,че е равен с тях.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 ное 2010 16:19

deepblue1963 написа:Това изобщо не е класация.Това е една статия,в която са посочени няколко футболиста,около които,според списанието могат да се градят съответните национални отбори.Нищо повече.Това,че името на Тонев се споменава в една статия с това на Фабрегас и Нани не значи,че е равен с тях.

Не се вълнувай толкова де, никой не е казал, че Тонев е равен с Нани или Фарбегас:) Както сам казваш, според този списък Тонев е един от футболистите, около които ще се гради футбола като цяло в световен мащаб. България все пак е част от него, нали? Е, и аз като някои други се чудя защо Хичо не е в този списък, но...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 ное 2010 17:01

Що така товарите Тонев бе?! Къв е тоя комплекс на малоценност немога да разбера. Момчето е талантливо, това неможе да се отрече. Факт е, че в момента нивото на което играе не е особенно високо, но какво от това? Бъдещето е пред него! Ние трябва да се радваме и да го подкрепяме!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 27 ное 2010 17:57

Няма такъв смях. Вече колко години се мъчи това момче да покаже уж този "талант", който притежава, ама не се получава нещо. То само с безцелно тичане ако ставаше... Явно ще си остане "вечния талант". Такива в България с лопата да ги ринеш.
Дано се развие все пак момчето. Единствения начин, за да стане това е колкото се може по-бързо да напусне блатото на българския футбол и в чужбина да го научат хората как се практикува тази игра.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

haha

Мнениеот haha » 27 ное 2010 21:25

Dankow написа:Развие ли се правилно има бъдеще. :)

За да се развие,трябва още,докато е млад,да бъде трансфериран в чужбина (по възможност не в Турция).В абсурдното ни първенство,няма как да развие таланта си ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

libumiora
Контакти:

Мнениеот libumiora » 28 ное 2010 00:09

Тоя освен като казват съставите, не съм му чул името. Ха.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 ное 2010 11:37

edmon_dantes написа:Няма такъв смях. Вече колко години се мъчи това момче да покаже уж този "талант", който притежава, ама не се получава нещо. То само с безцелно тичане ако ставаше...

Колко години точно? ТОЙ Е НА 20!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 ное 2010 15:12

В момента Сашко прави един страхотен мач! Най-добрия на терена.
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”