Арести на фенове на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Арести на фенове на ЦСКА!
няма смисал да кометирате те на мача с локото не бяха 50 човека протестиращи ако зависи от тях ще сме селски отбор и не титли ми няма да можем и в В група да играем защото са от типа фенове който не обичат да си плащат 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
- Контакти:
ЦСКА има сезони с далеч повече загуби, но ние не, ще си гледаме този и в този загубите са достатъчни, за да ни е виновен някой. Абе момче, ти осъзнаваш, че си вечно недоволен, на тебе не може да ти се угоди..на тебе проблеми не би трябвало да са ти резултатите, а самото управление, но явно и от тях не си доволен..ти тотално си се сбъркал!
Мястото на хулиганите е в затвора
-
- Контакти:
Момчета осъзнайте се на мен начина на протест не ми харесва , но със сигурност ТИТАН ни водят към гибел или поне среднящина за kiko75 съм силно убеден че може би е самия г-н Борисов който междо другото чете яко форуми когато не е пиян.Колкото по бързо се махне ТИТАН толкова по добре хората просто нямат парички, а и възможности факта че вече хората от другите клубове неискат и да разговарят за футболисти какво говори сега и Станислав Костов от Пирин ще го лапнат спартаклии, защото едни 70000 бона неможем да платим за Галчев от една година е това ако му викате адекватно управление значи сте слепи.
-
- Контакти:
Ръководството на ЦСКА в лицето на “Титан” се подигра с един от основните си футболисти. БЛИЦ научи, че преди два дни шефовете предложили на един от лидерите да вземе 70% от заплатата си за месец септември. За цялото възнаграждение нямало пари в клубната каса. Играчът побеснял, оставил парите и не поискал да вземе нито стотинка.
“Вярно е, не взех нито лев. Не знам каква е причината да не получим целите си заплати, постигнахме няколко поредни победи, не съм се провинил извън терена”, потвърди футболистът пред БЛИЦ, който пожела да не разкриваме името му. Ръководството уверило, че останалата част от сумата щяла да бъде дадена много скоро, но и това не накарало играчът да прибере възнаграждението си. Заплатите на всички футболисти са орязани с по 20%, като причината е същата – няма пари да бъдат изплатени пълните месечни възнаграждения./БЛИЦ
Още едно блестящо управленско решение.
“Вярно е, не взех нито лев. Не знам каква е причината да не получим целите си заплати, постигнахме няколко поредни победи, не съм се провинил извън терена”, потвърди футболистът пред БЛИЦ, който пожела да не разкриваме името му. Ръководството уверило, че останалата част от сумата щяла да бъде дадена много скоро, но и това не накарало играчът да прибере възнаграждението си. Заплатите на всички футболисти са орязани с по 20%, като причината е същата – няма пари да бъдат изплатени пълните месечни възнаграждения./БЛИЦ
- mertezaker
- Контакти:
zavinagicska на 25 Ное 2010 23:47
Момчета осъзнайте се на мен начина на протест не ми харесва , но със сигурност ТИТАН ни водят към гибел или поне среднящина за kiko75 съм силно убеден че може би е самия г-н Борисов който междо другото чете яко форуми когато не е пиян.Колкото по бързо се махне ТИТАН толкова по добре хората просто нямат парички, а и възможности факта че вече хората от другите клубове неискат и да разговарят за футболисти какво говори сега и Станислав Костов от Пирин ще го лапнат спартаклии, защото едни 70000 бона неможем да платим за Галчев от една година е това ако му викате адекватно управление значи сте слепи.
Кажи кой ще дава повече пари за ЦСКА??? Тези фенове, които не искат да дадат по 10 лв за билет ли?
-
- Контакти:
mertezaker написа:zavinagicska на 25 Ное 2010 23:47
Кажи кой ще дава повече пари за ЦСКА??? Тези фенове, които не искат да дадат по 10 лв за билет ли?
Ами то не е само до пари бе братле някой път и с по малко може ма с правилните хора човек те до сега само грешка след грешка сега съвсем случайно се отцели с Радуканов ма да не избързваме че имаме толкова слаби постове в отбора. Ако ти си шеф ще позвляваш ли на Венци Живков да говори та тоя имам чуството е психично болен все някви спектакли гледал направо ужас умирам от срам.
- delqnski47
- Контакти:
zavinagicska написа:Ръководството на ЦСКА в лицето на “Титан” се подигра с един от основните си футболисти. БЛИЦ научи, че преди два дни шефовете предложили на един от лидерите да вземе 70% от заплатата си за месец септември. За цялото възнаграждение нямало пари в клубната каса. Играчът побеснял, оставил парите и не поискал да вземе нито стотинка.
Глупости!
Медиите гледат как да си изкарат кирливите парички като пишат статии против ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
В момента отбора върви нагоре,така че се скрийте някъде с тия протести моля ви се!
Или ако искате протестирайте си,ама някъде дето само вие ще си се чувате!!!
Или ако искате протестирайте си,ама някъде дето само вие ще си се чувате!!!
Последна промяна от delqnski47 на 25 ное 2010 23:03, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:В момента отбора върви нагоре,така че се скрийте някъде с тия протести моля ви се!
Абе аз не протестирам на всеки мач съм искам ЦСКА да бие наред ама виждам че нещата от към управление са зле.