Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА

Мнениеот david_villa » 16 мар 2009 11:00

Аз съм от провинцията и ходя на 4-5 домакински мача на ЦСКА на сезон.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 16 мар 2009 11:44

Темата е инт, но няма как да получиш точен отговор
аз съм фен от малък на Левски, но сега се занимаавм с волейбол и няма как да ходя на мачове в софия камоли в провинцията
едно време като бях малак съм ходел и на мачове на ЦСКА и на Локо София и на Локо Пловдив ако щете и не мисля че това ме прави по малко фен на Левкси
стискам палци за по-качествен футбол в България но тряя търпение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 мар 2009 15:00

момчета и момичета аз съм в Америка но когато съм в БГ ходя на мачове,сега например ще отида на мача с Локо Мездра този сезон, защото не се връщам по рано и няма как да отида на други. :)
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2009 15:10

petrof написа:Темата е много точна! Простата истина е, че истинските фенове на тези 2 гранда в София са много малко 2-3 хиляди човека. Те имат повече фенове по селата отколкото в София. А тези които казват че са от Левски или от ЦСКА но не ходят на мачове не са никакви фенове. Абе тъжна картинка за родните "грандове"...

Даммм!!!И да ходя и там да ми счупят главата за няма нищо!Извинявайте ме ама ми се живее още! :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 16 мар 2009 22:59

Хората , които в момента ходят на мачове са два типа. Първият са истинските фенове. Тези, които искат отборът им да победи, да се бори, тези, заради които футболът е спортът с най-много наляти пари. Другият тип са тези, заради които аз не ходя на мачове. Така наречените лумпени. Аз като отида на мач , отивам да разпусна, да попея някоя-друга песен в подкрепа на моя отбор, да се видя със стари приятели, отивам да се забавлявам и да прекарам два приятни часа в нормална компания... Но ми се е случвало 2-3 пъти да стане така! Ей за'тва не ходя на мачове! Не искам да се бия с малоумни олигофрени, не искам да ме бият куки, не искам да ми крещят "К*рви сте" или "Майка ви ше *ба"... Просот защото ми го крещят хора, които в моите очи седят там долу...ниско при краката ми, хора , които не заслужават внимание! За жалост вторият тип "фенове" са повече в момента по българските стадиони... А сега пък стана много модерно да си "ултрас"... Да ходиш с батковците да се биеш, да чупиш, да рутиш, да си показваш селянията... Еми сори, ама предпочитам в Събота/Неделя следобед да изляза да се видя с някое красиво момиче в центъра, далече от глупостите ... или просто да поспя и да пия по бира с някой приятел... В краен случай пускам телевизора да гледам поредния резил на любимия ми отбор, за който храня надежди от как се помня... И нито моят, нито вашият отбор, е постигнал нещо...само погледнете към съседните страни... Румъния миналата година (ако не се лъжа) с два отбора в ШЛ, Турция и те с два... Гърция с един..а ние? Ние се бориме за някакъв лиценз и го предаваме на трактористи да ходят да играят срещу Ювентус и други подобни грандове... еми сорри, ама аз няма да ходя по мачове!!!

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 17 мар 2009 02:33

Здравейте на всички истински фенове!!Това е третият ми коментар в този форум а съм регистриран от има няма половин година..На човек му става готино,като види истински мнения и зачатъци на нормално мислене..От една година живея във Франция,иначе не изпусках мач на Армията и правех по 5-6 гостувания на година..Ще ви кажа само едно-Човек който има любим отбор в България и го обича истински е на стадиона!!!Абсурдни са оправдания от сорта,че на стадиона има лумпени,че президента на клуба е ^лайно^,че футбола е по ниско качество от този в Англия(а какъв да е по дявлоите???) и тн...Истинските фенове са на стадиона!!!Интересно ми е как аз ходя толкова години и никога не съм имал проблеми???Истината,е че човек може съвсем спокойно да си отиде във В или А сектор и да подкрепя любимият отбор,друг в въпроса че някои хора търсят оправдание за собствената си незаинтересованост от БГ футбола..Просто се чудя и мая какъв е смисъла от това?!ОК не се кефиш и не ходиш..кефи те повече Ман Ю или Ливърпул,за какво си тръгнал да се обясняваш по форумите що не ходиш???Живи и здрави да сте всички и едно да знаете-когато феновете на Бристол Роувърс си пълнят всеки мач стадиона,то не е защото ще гледат Кристияно Роналдо или Адебайор,то е защото обичат техния си отбор и му оказват нужната подкрепа!!!Всичко останало са празни приказки :) Още веднъж да сте живи и здрави всички и истински поздрави за всички самотни мохикани,които още живея 8-) т със сполуките и несполуките на любимите им БГ отбори!!САМО ЦСКА

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 17 мар 2009 20:10

Благодаря Ви за коментарите...
Мисля,че доста от Вас,са разбрали насоката на темата...
Ако аз имах любим футболен отбор от А групата ни,и живеех в града в който си играят домакинските си мачове,убеден съм,че нямаше да изпусна и 1
От маса време живея във Варна,но това не ми пречи да се връщам в Ямбол,за да следя Ямболгаз :)

Иначе от време на време посещавам мачовете на Черно Море,защото живея близо до "ТИЧА",и въпреки, че не съм им фен,мога да кажа че правят добра игра..

Върни се в “ЦСКА”