Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
Re: Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА
Аз съм от провинцията и ходя на 4-5 домакински мача на ЦСКА на сезон.
Темата е инт, но няма как да получиш точен отговор
аз съм фен от малък на Левски, но сега се занимаавм с волейбол и няма как да ходя на мачове в софия камоли в провинцията
едно време като бях малак съм ходел и на мачове на ЦСКА и на Локо София и на Локо Пловдив ако щете и не мисля че това ме прави по малко фен на Левкси
стискам палци за по-качествен футбол в България но тряя търпение
аз съм фен от малък на Левски, но сега се занимаавм с волейбол и няма как да ходя на мачове в софия камоли в провинцията
едно време като бях малак съм ходел и на мачове на ЦСКА и на Локо София и на Локо Пловдив ако щете и не мисля че това ме прави по малко фен на Левкси
стискам палци за по-качествен футбол в България но тряя търпение
момчета и момичета аз съм в Америка но когато съм в БГ ходя на мачове,сега например ще отида на мача с Локо Мездра този сезон, защото не се връщам по рано и няма как да отида на други. 

САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- delqnski47
- Контакти:
petrof написа:Темата е много точна! Простата истина е, че истинските фенове на тези 2 гранда в София са много малко 2-3 хиляди човека. Те имат повече фенове по селата отколкото в София. А тези които казват че са от Левски или от ЦСКА но не ходят на мачове не са никакви фенове. Абе тъжна картинка за родните "грандове"...
Даммм!!!И да ходя и там да ми счупят главата за няма нищо!Извинявайте ме ама ми се живее още!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Хората , които в момента ходят на мачове са два типа. Първият са истинските фенове. Тези, които искат отборът им да победи, да се бори, тези, заради които футболът е спортът с най-много наляти пари. Другият тип са тези, заради които аз не ходя на мачове. Така наречените лумпени. Аз като отида на мач , отивам да разпусна, да попея някоя-друга песен в подкрепа на моя отбор, да се видя със стари приятели, отивам да се забавлявам и да прекарам два приятни часа в нормална компания... Но ми се е случвало 2-3 пъти да стане така! Ей за'тва не ходя на мачове! Не искам да се бия с малоумни олигофрени, не искам да ме бият куки, не искам да ми крещят "К*рви сте" или "Майка ви ше *ба"... Просот защото ми го крещят хора, които в моите очи седят там долу...ниско при краката ми, хора , които не заслужават внимание! За жалост вторият тип "фенове" са повече в момента по българските стадиони... А сега пък стана много модерно да си "ултрас"... Да ходиш с батковците да се биеш, да чупиш, да рутиш, да си показваш селянията... Еми сори, ама предпочитам в Събота/Неделя следобед да изляза да се видя с някое красиво момиче в центъра, далече от глупостите ... или просто да поспя и да пия по бира с някой приятел... В краен случай пускам телевизора да гледам поредния резил на любимия ми отбор, за който храня надежди от как се помня... И нито моят, нито вашият отбор, е постигнал нещо...само погледнете към съседните страни... Румъния миналата година (ако не се лъжа) с два отбора в ШЛ, Турция и те с два... Гърция с един..а ние? Ние се бориме за някакъв лиценз и го предаваме на трактористи да ходят да играят срещу Ювентус и други подобни грандове... еми сорри, ама аз няма да ходя по мачове!!!
Здравейте на всички истински фенове!!Това е третият ми коментар в този форум а съм регистриран от има няма половин година..На човек му става готино,като види истински мнения и зачатъци на нормално мислене..От една година живея във Франция,иначе не изпусках мач на Армията и правех по 5-6 гостувания на година..Ще ви кажа само едно-Човек който има любим отбор в България и го обича истински е на стадиона!!!Абсурдни са оправдания от сорта,че на стадиона има лумпени,че президента на клуба е ^лайно^,че футбола е по ниско качество от този в Англия(а какъв да е по дявлоите???) и тн...Истинските фенове са на стадиона!!!Интересно ми е как аз ходя толкова години и никога не съм имал проблеми???Истината,е че човек може съвсем спокойно да си отиде във В или А сектор и да подкрепя любимият отбор,друг в въпроса че някои хора търсят оправдание за собствената си незаинтересованост от БГ футбола..Просто се чудя и мая какъв е смисъла от това?!ОК не се кефиш и не ходиш..кефи те повече Ман Ю или Ливърпул,за какво си тръгнал да се обясняваш по форумите що не ходиш???Живи и здрави да сте всички и едно да знаете-когато феновете на Бристол Роувърс си пълнят всеки мач стадиона,то не е защото ще гледат Кристияно Роналдо или Адебайор,то е защото обичат техния си отбор и му оказват нужната подкрепа!!!Всичко останало са празни приказки
Още веднъж да сте живи и здрави всички и истински поздрави за всички самотни мохикани,които още живея
т със сполуките и несполуките на любимите им БГ отбори!!САМО ЦСКА

-
- Контакти:
Благодаря Ви за коментарите...
Мисля,че доста от Вас,са разбрали насоката на темата...
Ако аз имах любим футболен отбор от А групата ни,и живеех в града в който си играят домакинските си мачове,убеден съм,че нямаше да изпусна и 1
От маса време живея във Варна,но това не ми пречи да се връщам в Ямбол,за да следя Ямболгаз
Иначе от време на време посещавам мачовете на Черно Море,защото живея близо до "ТИЧА",и въпреки, че не съм им фен,мога да кажа че правят добра игра..
Мисля,че доста от Вас,са разбрали насоката на темата...
Ако аз имах любим футболен отбор от А групата ни,и живеех в града в който си играят домакинските си мачове,убеден съм,че нямаше да изпусна и 1
От маса време живея във Варна,но това не ми пречи да се връщам в Ямбол,за да следя Ямболгаз

Иначе от време на време посещавам мачовете на Черно Море,защото живея близо до "ТИЧА",и въпреки, че не съм им фен,мога да кажа че правят добра игра..