ЦСКА преговаря с Йешич, сърбинът сменя Радуканов през зимата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Vlado Marinov
Контакти:

Re: ЦСКА преговаря с Йешич, сърбинът сменя Радуканов през зимата

Мнениеот Vlado Marinov » 17 ное 2010 18:17

сега като бием Сливен и Бешикташ мисля че и тези спекулации ще секнат... трябва да се даде време и спокойствие на Милен Радуканов!
относно Йешич- не мисля, че този човек подхожда на новия стил и визия, който ЦСКА изгражда...

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 18 ное 2010 12:37

В никакъв случай да не пипат Радуканов ! Трябва да се даде време на този треньор , безкрайно много съм се радвал на успехите на Стойчо и Йешич , но да не забравяме как стоят нещата при Стойчо на трансферния пазар 1:10 качество на футболистите ! Когато всички фенове се разбихме от кеф след победите над Ливърпул и Леверкузен , то тогава отбора ни беше сглобен от предния сезон и Йешич просто трябваше да постави правилните лица и точно заради това в момента съм твърдо против да се сменя Радуканов.Отбора си личи и от далеч , че е в подем , няма абсолютно никаква нужда да се правят неусмислени смени ! 1948!
When you walk..

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 ное 2010 16:28

Страшно ще се зарадвам ако бием всички мачове до края на сезона и Бешикташ в Лига Европа. Тогава никой няма да има очи да търси нов треньор. Смятам, че е дошъл момента за нещо ново.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 18 ное 2010 19:55

Едва ли има по-лош вариант от Йешич! Аз съм привърженик на българските треньори. Това, че Радуканов няма ПРО лиценз не трябва да е никаква причина за неговата смяна. Сашо Борисов(при цялото ми уважение) може да бъде формално треньор, докато Милен не го вземе този, меко казано, безсмислен лиценз.
Миналата пролет ситуацията с Адалберт Зафиров беше аналгоична. Адалберт вдигна отбора след недоразумението Андоне, направи няколко победи, ЦСКА направи най-добър баланс в преките двубои между топ 5 отборите, Литекс-шампиона бяха с по-лош баланс от нас, и го върнаха обратно, пом.треньор на Павел Дочев. ГРЕШКА!
Винаги в нашата история младите треньори са правили ГОЛЕМИ неща. Навремето Паро Никодимов става старши треньор на ЦСКА на 37(!!!) години. Следва НАЙ-ВЕЛКИЯТ период за българският клубен футбол, с отстраняването на ДВА Еврошампиона(Нотингам, Ливърпул), като същинският пробив е в златната есен на 1981 и серията от отстраняванията на Испанският Шампион Реал Сосиедат, Ирландският шампион Гленторан, великата победа над абсолютният европейски хегемон Еврошампиона Ливърпул, победата над Германският шампион Байерн, и единствено типично българският ни манталитет ни пречи да играем ФИНАЛА, който заслужавахме. После историята се повтаря с Димитър Пенев, полуфинала за КНК...

Твърдо ЗА Милен Радуканов!!!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 ное 2010 20:05

Hrabar написа:Едва ли има по-лош вариант от Йешич! Аз съм привърженик на българските треньори. Това, че Радуканов няма ПРО лиценз не трябва да е никаква причина за неговата смяна. Сашо Борисов(при цялото ми уважение) може да бъде формално треньор, докато Милен не го вземе този, меко казано, безсмислен лиценз.
Миналата пролет ситуацията с Адалберт Зафиров беше аналгоична. Адалберт вдигна отбора след недоразумението Андоне, направи няколко победи, ЦСКА направи най-добър баланс в преките двубои между топ 5 отборите, Литекс-шампиона бяха с по-лош баланс от нас, и го върнаха обратно, пом.треньор на Павел Дочев. ГРЕШКА!
Винаги в нашата история младите треньори са правили ГОЛЕМИ неща. Навремето Паро Никодимов става старши треньор на ЦСКА на 37(!!!) години. Следва НАЙ-ВЕЛКИЯТ период за българският клубен футбол, с отстраняването на ДВА Еврошампиона(Нотингам, Ливърпул), като същинският пробив е в златната есен на 1981 и серията от отстраняванията на Испанският Шампион Реал Сосиедат, Ирландският шампион Гленторан, великата победа над абсолютният европейски хегемон Еврошампиона Ливърпул, победата над Германският шампион Байерн, и единствено типично българският ни манталитет ни пречи да играем ФИНАЛА, който заслужавахме. После историята се повтаря с Димитър Пенев, полуфинала за КНК...

Може и да греша, но този ПРО лиценз не се ли изисква само за мачовете от ЕКТ? В България май се иска само... "Лиценз А" май се казваше? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 18 ное 2010 20:07

Какъвто и да е, Радуканов мисля, че няма никакъв!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 ное 2010 20:26

vaskonti написа:
Hrabar написа:Едва ли има по-лош вариант от Йешич! Аз съм привърженик на българските треньори. Това, че Радуканов няма ПРО лиценз не трябва да е никаква причина за неговата смяна. Сашо Борисов(при цялото ми уважение) може да бъде формално треньор, докато Милен не го вземе този, меко казано, безсмислен лиценз.

Може и да греша, но този ПРО лиценз не се ли изисква само за мачовете от ЕКТ? В България май се иска само... "Лиценз А" май се казваше? :roll:

За отборите от А група се иска лиценз ПРО.Мисля, че се допуска изключение за месец, или два, но не повече.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 ное 2010 11:26

За А група задължително лиценз ПРО . Има някакво правило при напускане на треньора да го заменя някой без ПРО но то е за определен период от време (ако не се лъжа 2 мача) !!! Това не е проблем в момента защото ЦСКА записват в протоколите Сашо Борисов който има лиценз .
По темата Йешич твърдо не . Стойчо може но с условия от страна на клуба а не на самия Младенов, който пък така няма да се навие .

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 20 ное 2010 16:06

Шест поредни победи и отново се обсъждат глупави теми.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 24 ное 2010 16:30

Не пипайте Радуканов! Старта му е чудесен! Млад е, амбициозен е, справя се с проблемите в движение! Обича ЦСКА...

оставете го 2-3 години да гради отбор!

вижте кавко прави Балъков в Черноморец! Само това е пътя нагоре-постоянство и резултати на основата на изграден отбор, а не на емоцията от 5-6 нови трансфера...

Върни се в “ЦСКА”