Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно..

Мнениеот Levskar_90 » 13 ное 2010 12:24

stannn ти си истински цесекар, но разбери тея хора, който мрънкат не са цесекари, те са фенове на титлите !!! Такива има и от нашия лагер, и знаеш ли кое е по-лошото те са по-голямата част от феновете на даден клуб за жалост. Такива като мен и теб, които подкрепят отбора въпреки резултатите са по-малката част. Факт ! :(
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Mr.X
Контакти:

Re: 9 лева билета за мача с Бешикташ

Мнениеот Mr.X » 13 ное 2010 12:53

Надявам се и не само аз да е пълен стадиона срещу турците,иначе картинката с Рапид в София ще се повтори,тоя бойкот тука не върви...тоя мач е за национална чест и аз не искам да участвам,вече даже и нз нужно ли е при положение, че отбора върви нагоре и от пролет си връщаме "Армията"дано да сме 16-17 хил.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 ное 2010 13:08

От къде мога да си взема билет?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 13 ное 2010 13:57

Така се прави след доста изстрадан полусезон. Титан пуска "набуталите" се с карти безплатно.
Това ако е Баждеков ще те изцеди до последно :-)

Това което пречи на нормалните фенове да ходят на мачове това са измислените ФЕН КЛУБОВЕ. Които са на издръжка от президентите. Някакви малоумни гаменчета които се изказват от името на цялата публика.
Тук няма никаква разлика дали става въпрос за сини или червени.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 13 ное 2010 14:14

Най накрая благодаря г-н Борисов сега феновете като CSKA90 ще могат да отидат на мач те обичат да влизат безплатно, ако ли не гледат мача на видео стена пред стадиоина
1948

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 13 ное 2010 15:45

POPCORN написа:Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно в Сектор "Г" на мача с Бешикташ

Феновете на ЦСКА, които имат абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на мача с Бешикташ. Други пък ще ползват 50% намаление от цената на билета, която е 18 лева.

Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

„Привържениците, които са си закупили абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на тази трибуна за мача с Бешикташ. Има предвидена и отстъпка от 50% за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди за сектор Г. Така те ще могат да влизат срещу 9 лева, а не срещу 18, но трябва да покажат съответния документ", поясни Борисов.

„Убеден съм, че нашата публика ще дойде на стадиона и ще подкрепи мощно отбора на 2 декември, факт е, че има огромен интерес и от турска страна. Ако ЦСКА спечели двата си мача от А група и този за купата преди двубоя с Бешикташ, аз съм убеден, че на трибуните ще присъстват поне 20 000 зрители", каза още Борисов.

Той е оптимист и за двубоя с Локомотив Пловдив. „Отборът вече е по-спокоен и би трябвало да затвърди възходящата си линия в неделя. Милен Радуканов се ползва с пълното ни доверие", завърши Борисов.

Ново 20 !Вече тотално се обърках с тия билети и тия влизаници.Прди да почнат мачовете от Лига Европа си купих билет с който мога да влезна и на 3-те домакински срещи.Струваше 10 лв поради простата причина, че имам абонаментна карта!Даже специално попитах дали този билет важи и за трите мача и жената ми каза да пази си го, важи и за трите мача!Преди няколко дена като излезнаха билетите и цените за мача с Бешикташ написаха ,че картодържателите ще влизат за 6 лв в сектор Г!Сега Борисов казва, че картодържателите нямали да влизат с билет ами само чрез представяне на абонаментната си карта..Май, май от ЦСКА въобще незнаят какво искат и какво става!

а да чуем пак рева на бойкотиращите...нещо няма да им е наред пак! убеден съм!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 ное 2010 16:41

Той не бойкотира заради цените на билетите ... не знаеш ли ..... просто така се случва че като дигат цените им той бойкотира а пък като падат - не .... ама тва е чиста случайност ...... не знаеш ли

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2010 16:56

stannn написа:Интересно ми е мнението на големите ултраси тук. Нали им бяха много 18. Сега са 9. Ама и те може да са им много. Предлагам Борисов да им даде по 10 лева. Пък току виж и са дошли на мач.

И какво мнение искаш??
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2010 16:59

tut написа:Той не бойкотира заради цените на билетите ... не знаеш ли ..... просто така се случва че като дигат цените им той бойкотира а пък като падат - не .... ама тва е чиста случайност ...... не знаеш ли

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Абе тебе няма ли кой да ти тегли куршума!!! :lol: :lol: Недей ми вменява действия -които не предприемам, селяче!! :evil: :evil: Когато било евтино-не съм бойкотирал-и как го прецени тва бе? :lol: Целта на протеста била билетите-да бе да.................да ама за разлика от тебе хората отидоха във Виена и дадоха над 200 лв,за да подкрепят отбора си -а ти си пи ракийкат у вас-смешник!!!
С Литекс като бяха 3-ходих ли,утре като е левче ще ходя ли?? :evil: :evil: Недей приказва от мое име!!Ясно ли е?? :evil:Фенове кто тебе са вредни за обществото и трябва да бъдат премахнати!!
Изображение

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: Титан ще спре ли с глупостите?

Мнениеот ruslankonev » 14 ное 2010 16:18

cska_90 написа:
stannn написа:А стига сте мрънкали де. Нямаш 20 лева ли? Прав е човека. Ако излезеш ще дадеш не 20, а 50 и тогава няма да мрънкаш, че си ги дал, а сега насирате форума. Като нямаш пари и не си доволен си седиш у вас пред телевизора и ще ти излезе без пари.

Алоу милионерите-аре млъкнете вече!!! :evil: :evil:
20 лева са много да-и да бяха само те-защото за разлика от вас-аз ходя и по гостувания!!!А сега заради тия боклуци гостуванията ще са по 10-15 лева!! :evil: :evil:
Като сложиш път,храна и билет-колко става-а сега и 20 лева за домакинство!!НА мене ми излиза по 60-70 на месец-доакто вие си седите у вас и дадете от време на време по 5 лева за билет!!

Аз лично не вярвам че ти ставаш от компа камо ли да ходиш на мач и то в провинцията освен ако не си в съответния град.... Такива фенове като теб са ми ясни казвам ти го всеки път но ти не чуваш
1948

Върни се в “ЦСКА”